עבור לתוכן

המלצה ל- Gamepad עבור מחשב

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows.

אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...);

גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי.

תודה מראש

פורסם

קנה של אקסבוקס למחשב, הוא היחיד שיש לו תאימות מלאה לכל המשחקים שתומכים בגיימפד.

פורסם

קנה של אקסבוקס למחשב, הוא היחיד שיש לו תאימות מלאה לכל המשחקים שתומכים בגיימפד.

מחזק +1

למרות שלי יש את הRumblepad 2 של לוג'יטק (שהוא בכלל לא רע) , בהחלט עדיף את זה של הXBOX , לא רק שיש לו תאימות אלא כמעט כל פורט (משחק שהעבירו מXBOX לPC ), בהגדרות המקשים/הסברים ואימונים במשחק - רשום לך בדיוק איזה כפתור ללחוץ בשלט ואתה לא צריך לנחש...

פורסם
  • מחבר

שקלתי שלט כזה, אבל הנחתי שכל שלט שנועד ל- PC מראש (בשונה ממתאמים למיניהם), כמו אלו של לוג'יטק לדוגמה, יהיו בעלי תאימות מלאה.

האם זה לא כך?

אין הצעות אחרות? אני לא בטוח ששלט של 360 יהיה נוח לאדם שאליו השלט מיועד...

פורסם

שקלתי שלט כזה, אבל הנחתי שכל שלט שנועד ל- PC מראש (בשונה ממתאמים למיניהם), כמו אלו של לוג'יטק לדוגמה, יהיו בעלי תאימות מלאה.

האם זה לא כך?

לאלה של לוג'יטק יש תאימות מלאה אבל התמיכה במשחקים היא הרבה יותר טובה לשלט של הXBOX.

אתה לא בטוח שיהיה לו נוח? תיגשו לBIGBOX או לכל חנות שמוכרת את השלטים ותבקשו לראות/ להחזיק את השלטים כדי לראות אם הם נוחים.

פורסם

האם זה לא כך?

זה לא ככה, כי כל המשחקים שיוצאים תחת השם "GAMES FOR WINDOWS" מחוייבים בתמיכה דווקא בגיימפד של מיקרוסופט. אין לזה שום קשר שבמקור זה גיימפד לאקסבוקס. עם גיימפדים אחרים יש לפעמים בעיה שהרטט לא עובד, כפתורים מסויימים לא עובדים, או שסתם קשה להגדיר מקשים. בגיימפד של מיקורוסופט לעומת זה הכל כבר בא מוגדר מראש.

הוא אגב גם מאוד נוח לדעתי, בלי קשר לעניין של התאימות. לא רואה שום סיבה להעדיף עליו שום גיימפד אחר.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את השלט של ה- 360, אבל אם בכל זאת הוא לא יתאים, איך ה- Rumblepad 2?

הוא דומה לשלט של ה- PS2 וזו נקודת בונוס מבחינתי.

פורסם

יש לי אותו בגירסה האלחוטית ואני מבסוט עליו

פורסם

היה לי אותו, החלפתי ל-360, אין מה לדבר :)

אלא אם אתה רוצה D PAD, כי של ה-360 דיי חרא.

ואין שום בעיית תאימות איתו, ההפך - אני מופתע כל פעם מחדש כמה משחקים מזהים אותו אוטו'

פורסם

מחזק את כל ההמלצות על ה360 אלחוטי, אני משחק איתו בכל המשחקים פרט לSHOOTERS למיניהם

הזמן סוללה גם ארוך יותר מהראמבלפד לפי מה שאני יודע

פורסם

היה לי אותו, החלפתי ל-360, אין מה לדבר :)

אלא אם אתה רוצה D PAD, כי של ה-360 דיי חרא.

ואין שום בעיית תאימות איתו, ההפך - אני מופתע כל פעם מחדש כמה משחקים מזהים אותו אוטו'

אין שום סיבה להתפלא על זה, כי כמו שכבר אמרתי זה דרישה מחייבת של מיקרוסופט מכל משחק שרוצה להקרא "GAMES FOR WINDOWS". וזה הפך להיות סטנדרט לשאר המשחקים.

ה D PAD באמת גרוע, הרבה פעמים קורה שלוחצים למשל על למעלה וזה נלחץ על שמאל בטעות. למרבה המזל ברוב המשחקים כמעט לא משתמשים בזה, או שזה לשימוש של דברים זניחים ולא לדברים החשובים.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, אבל מה זה D PAD?

וזמן סוללה לא משנה, גם ככה אני הולך על הגרסה החוטית...

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה D PAD?

וזמן סוללה לא משנה, גם ככה אני הולך על הגרסה החוטית...

direction pad, חוץ משני הסטיקים האנלוגיים יש מעין כפתור עם ארבעה כיוונים. לא ממש שימושי ברוב המשחקים, לפעמים משמש כקיצור דרך לכל מיני יכולות מיוחדות או לפעמים להחליף נשקים.

פורסם

רוב הסיכויים שהגיימפאד של ה360 לא יהיה לך נוח אם אתה מחשיב את זה שהראמבלפאד דומה לגיימפאד של PS לייתרון.

אני לדוגמה נוח לי מאוד עם הגיימפאד של ה360 אבל של הPSים ממש פיציים בשבילי ואני צריך להחזיק אותם על קצות האצבעות (למרות שבכל מקרה הייתי מגדיל קצת את הגיימפאד של ה360, אבל זה רק אני והידיים הענקיות שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים