עבור לתוכן

מבקש המלצה לטלפון נייד עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D).

תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו).

ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה.

כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר.

תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

אין חיה כזאת טלפון נייד עם מצלמה איכותית עד 800 ש"ח? :s05:

פורסם

אסור להגיב פעמיים בטוח פחות מ24 שעות (אני לא מנהל ,אבל סתם ממליץ לך ללחוץ על כפתור הדאבל פוסט בצד ,ולהימנע מנזיפה של המנהלים).

אז ככך ,ההפשרות שלך היא כזו ,או לקנות ממשהוא יד שנייה ,או לקנות מחול או מחנות פרטית .

בקשר לפלאפון ,נסה אתרים בחו"ל ,אולי תימצא איזה פלאפון עד 200 דולר

פורסם

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=425067

המצלמה הכי טובה לתקציב, לא יצא לי להתעסק איתו אבל עדיף שהיא תבדוק אותו בחנות פרטית כי יש כאלו שלא נוח להם הD PAD שלו, מבחינת תכונות אחרות אני לא יודע כי אין לי את הפלאפון ולא בדקתי משהו לגביו חוץ מאיכות מצלמה.

פורסם

^^^ מחזק .

אם חשובה לך המצלמה אז הK800I הוא הבחירה הנכונה .

למרות שהוא קצת מיושן יש לו את אחת המצלמות הטובות שיש .

וגם יש לו פלאש טוב ולא סתם לד קטן.

פורסם

ממליץ על הK800I מבחינת מצלמה.

זה הפלאפון שאני משתמש בו כבר מעל שנתיים ואני עכשיו מחליף (לOmnia HD).

אחלה מצלמה ואחלה פלאש באמת אחת המצלמות הכי טובות שראיתי בסלולרי.

מבחינת ממשק הוא סבבה אחרי יומיים שהתרגלתי.

אמין יחסית לפחות המכשיר שלי ביקר רק פעם אחת בתיקון.

חסרונות ויש.

הרמקול שלו (לא של דיבור של מוזיקה) מאוד מאוד מאוד מאוד חלש אני ממש התבעסתי מזה לפני שנתיים ועד היום

זה לא בקטע של לשמוע את הצלצול כי זאת לא בעיה אצלו, הבעיה היא נגינת מוזיקה לשמיעה וגם האיכות במקסימום ווליום(שהוא נמוך) ירודה.

מקש ניתוק מעצבן כי כל פעם שאתה בטעות לוחץ עליו וזה קורה הרבה זה נכנס לך לאינטרנט של הדור 3.

כרטיס זיכרון M2 לא יודע כמה היום זה אישו אבל זה לא המיקרו SD המסורתי.

הוא גדול וכבד.

יכולת צילום וידאו ממש ממש ממש גרועה אחד מהיותר גרועים שיש.

בסך הכל היו לי איתו ימים טובים וימים רעים אף פעם לא באמת אהבתי או שנאתי אותו.

הטיפ היחיד שאני יכול לתת לך אם אתה הולך עליו זה שתקנה כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד ולא 2

כי מניסיון זה גורם לתקיעות ועבודה מאוד איטית של המכשיר.

פורסם

והג'וייסטיק הולך יחסית מהר, יש לי אותו ולצד שמאל קצת מזייף.

בכל ואפן זה הטלפון מצלמה הכי טוב שתמצא במחיר הזה, סה"כ קניה מעולה (לא ראיתי עדיין טלפון שמצלם יותר טוב, צריך לבדוק עם אומניה החדש... אולי זה מתחרה).

אצלי יש עוד בעיה (לא ראיתי אותה לאף אחד אחר), הזיכרון נדפק וכל התוכנות נמחקות או נעלמות וחוזרות...

פורסם

לי יש את הפלא הזה הוא מעולה.....

בעניין הוגיסטיק זה בעיה אני החלפתי בתוך שנה של האחריות של אורנג 3 פעמים עכשיו אין לי אחריות ואני מסתדר אבל בכללי אחלה פלאפון....

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

איפה הייתם עד אתמול? ???

עכשיו לצערי, זה מעט מדי, מאוחר מדי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים