עבור לתוכן

אימות מטען חשמל USB

Featured Replies

פורסם

קניתי מטען בשביל הMP3 שלי.

אותו חרא כמו שהייתי קונה בארץ ב50 שקל.

איך אני יכול לאמת שזה באמת 500MA?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2382

פורסם

חוץ מזה שאנשים טענו שהמתאם הזה התפוצץ להם בחיבור לחשמל, ואתה יכול לראות את התגובות למטה

אתה יכול להשתמש בפלוק, או במד זרם בשביל לבדוק את כמות הזרם שעוברת בו, רוב הסיכויים שהוא כן ייתן רק 500MA, כי קל מאוד לייצר ממיר מתח כזה...

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה שאנשים טענו שהמתאם הזה התפוצץ להם בחיבור לחשמל, ואתה יכול לראות את התגובות למטה

אתה יכול להשתמש בפלוק, או במד זרם בשביל לבדוק את כמות הזרם שעוברת בו, רוב הסיכויים שהוא כן ייתן רק 500MA, כי קל מאוד לייצר ממיר מתח כזה...

הולי שיט לא שמתי לב לזה :kopfpatsch:

איפה זה כתוב כי אני לא מוצא S: ?

כבר חיברתי אותו והטענתי את הנגן הישן שלי, והכל בסדר.

אתה ממליץ להפסיק להשתמש בו?

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

יש לך בתחתית העמוד שאלות של אנשים, ואחד כתב שם שהוא התפוצץ לו, ואחרים אמרו גם.

לא יודע תוך כמה זמן זה קרה, או אם זה קרה בשנייה הראשונה, אבל לפחות הם אמרו שמה שהיה מחובר לא נפגע.

פורסם
  • מחבר

יש לך בתחתית העמוד שאלות של אנשים, ואחד כתב שם שהוא התפוצץ לו, ואחרים אמרו גם.

לא יודע תוך כמה זמן זה קרה, או אם זה קרה בשנייה הראשונה, אבל לפחות הם אמרו שמה שהיה מחובר לא נפגע.

יצאתי טמבל אחושרמוטה

פעם הבא אני יבדוק יותר לעומק דברים שאני מזמין.

פורסם

לא מדויק- הכוונה היא בחיבור מיני USB שיפעל בכל המכשירים ויהיה זהה (נשמע לי מוכר.. מוטורולה!!!). מעניין איך אפל יגיבו לנושא לאור המצב של החיבור החדש.. :P

נ.ב-

ולחשוב שחשבתי גם לקנות מטען כזה. בסוף קניתי אחר של SILVER LINE מפרקי נחמד כזה ב-37 שקל בקרביץ.

פורסם
  • מחבר

לא מדויק- הכוונה היא בחיבור מיני USB שיפעל בכל המכשירים ויהיה זהה (נשמע לי מוכר.. מוטורולה!!!). מעניין איך אפל יגיבו לנושא לאור המצב של החיבור החדש.. :P

נ.ב-

ולחשוב שחשבתי גם לקנות מטען כזה. בסוף קניתי אחר של SILVER LINE מפרקי נחמד כזה ב-37 שקל בקרביץ.

סילבר לין ומה שאני קניתי זה אותו הדבר, רק שם שונה.

יש לי אפשהו מטען של מוטורולה אני יבדוק אם הוא מתאים.

פורסם

נ.ב-

לא ממש... הכוונה היא אינה לחיבורי מיני USB, אלא למיקרו USB.

שזה חיבור קטן אף יותר, ונחשו מי התחילה את הטרנד גם של המיני וגם של המיקרו USB? אכן, מוטורולה!

אני אישית אהבתי את זה, שלא משנה לאן אני הולך - כל כבל של מצלמה\MP3 וכד' התאים לי לפלאפון (אם זה להעברת מידע ו\או הטענה, כן אפשר להטעין מוטורולות גם מהמחשב).

לגבי אפל - אני לא חושב שהיא תוותר כל כך מהר על החיבור שלה, מכיוון שהוא מאפשר לה לעשות ולהכניס אפשרויות שונות וחדשות למכשירים שלה.

למשל, בגרסא 3.0 של האייפונים והאיי-טאצ'ים, הכניסו אפשרות לחיבור מכשירי קלט\פלט חיצוניים בחיבור פיזי\אלחוטי.

אחת מהדוגמאות שלה, היתה מכשיר אשר בודק את רמת הסוכר לחולי סוכרת, שולח את התוצאה למכשיר אליו הוא מחובר+לכל מי שמוגדר בתוכנה (שזה יכול להיות הורים וכד') ובמידה ורמת הסוכר גבוהה\נמוכה הוא נותן לו הוראות מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים