פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אני רוצה לקנות דרמל כזה http://www.homecenter.co.il/142-he-p1897-v1898/HomeCenter.aspx ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעשות חלון במארז ואם לא אז אולי משהו אחר עד 200 שקל ואם אני יכול לחתוך איתו פרפקס ואם לא אז אם מה כן
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים כו. הוא יספיק לך. אגב גם של יונדאי טובים .אגב2 פרספקס לא חותכים עם דרימל...
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אז עם מה חותכים פרספקספעם יצא לי לעבוד עם פרספקס בבית הספר.ופשוט חתכנו עם סכין יפני כמה פעמים ואז שברנו לצד הנגדי אם אני לא טועה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים יש סכין אחרת לפרספקס, לא סכין יפני.זו סכין יותר קשיחהאפשר לחתוך גם עם יפני רק שזה ייקח קצת יותר זמן...מה שטיפה שבור\מחוספס אפשר לשייף עם נייר וייצא לך גם יותר חלק מדרמל.חוץ מזה, בשביל לחתוך פרספקס אתה רוצה לקנות דרמל?????תקנה את החתיכה של הפספקס חתוכה ומוכנה מהחנות יהיה לך יותר זול
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אני קונה דרמל בשביל לחתוך את המארז ובקיצור איך אני חותך את הפרפקס אם אפשר דגם מדויק או אתר
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים ראיתי באינטרנט שהציעו לחתוך עם סכין לחיתוך קרמיקה.זה לא נראה לי מוצר יקר במיוחד, קפוץ לחנות חומרי בניין\הום סנטר בטוח יש שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.