עבור לתוכן

Cowon i7 VS Sandisk Sansa FUZE

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט.

עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי).

יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ).

אני מתלבט בין:

Cowon i7 4GB

או

Sandisk Sansa FUZE 4GB

או

Sandisk Sansa Clip 4GB

אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות.

אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקציב לא ממש בעייתי אך לא מוגזם למדי כי אין לי צורך בכך אני מחפש קומפקטי ואיכותי בנפח של כ-4GB זה מספיק לי,

תודה רבה.

פורסם

הI7 יותר איכותי מהZVP והפיוז, הוא גם יותר חזק מהם.

שים לב שיש לך אוזניות כפתור וכמה שתגביר עדיין תשמע רעשי רקע ומעבר לכך אני מכיר את הצורך להגביר אבל אתה הורס לעצמך את השמיעה.

תמכור את הZVP, קנה I7 ואוזניות in ear (חוסמות רעשי רקע כמעט לחלוטין), אתה תראה שתשמע על חצי ואפילו פחות ממה שאתה שומע עכשיו ותשמע גם הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הקטע שניסיתי אין ספור פעמים ואף בזבזתי מאות שקלים על אוזניות IN ear וזה פשוט לא נוח לי ואני גם מוריד הרבה את האוזניות באימון ככה שלתקוע כל פעם מחדש זה פשוט מעצבן ומעיק אז הלכתי על אוזניות קשת עורפית גם נוח יותר ללא כבלים מיותרים.

תודה על ההמלצה.

פורסם

יש כל מיני נגנים של סוני עם אוזניות תואמות (לא בטוח לגבי הסוג) שבעזרת הנגן ומיקרופונים מובנים משדרות גלי קול נגדיים וככה אתה לא שומע כלום חוץ מהמוזיקה, אבל אני אתפלא אם יש כאלו בארץ (אלא אם כן אתה יכול להזמין מחו"ל).

זה יכול לצאת טיפה יקר אבל לשמוע חזק בI7 ידפוק לך את השמיעה.

עריכה: לא מצאתי את האוזניות של סוני ומשום מה זכור לי שיש כאלו גם של AKG אבל גם אותן לא מצאתי, אולי מישהו מכיר את האוזניות המדוברות ויוכל לשפוך קצת אור על הנושא.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעם התכשירים הנכונים השמיעה תשרוד עוד כמה עשרות שנים (והמבין יבין :xyxthumbs: )

פורסם

אם אתה מחפש משהו קטן, לך על ה-CLIP.

לו ול-FUZE יש את אותה איכות סאונד, ואני מדבר מנסיון (יש לי את שניהם).

פורסם

כאמור היתרון של הקליפ הוא בגודל הקטנטן... אם גודל פיזי פחות קריטי הייתי הולך עם ה-I7, מבחינת סאונד הוא ינצח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים