עבור לתוכן

מחפש נגן MP3/4 זול וקומפקטי בתקציב של כ200 ש"ח ~

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש נגן mp3 זול (נניח שהתקציב הוא כ200 ש"ח אך ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את התוספת).

הדרישות מהנגן הם:

חיי סוללה של לפחות 6 שעות.

נפח של 2GB לפחות, אך אין ממש צורך ביותר מ2GB.

מסך שיאפשר לקרוא את שם השיר בלי לחכות יותר מידי לתצוגה לגלול אותו.

יכלול אוזניות (כבל ארוך עדיף).

נוכות שימוש בזמן ריצה, תופסן לחיבור לחולצה או רצועה לחיבור לזרוע או כבל אוזניות ארוך מספיק להגיע מהכיס לראש.

כמובן שאני מחפש את המכשיר שיספק את האיכות הטובה ביותר בעל הדרישות הנ"ל, ניתן לחרוג מהתקציב למען איכות שמע.

כרגע שמתי עין על ה Sansa Clip 2GB, אך הבנתי שהאוזניות המצורפות אליו לא מאוד אכותיות האם זה יורגש על שירי mp3 בקצב של 192-320kbps ?

ואיך האכות של הנגן הנ"ל עם האוזניות המצורפות ביחס לנגן mp3/4 ג'נארי ?

פורסם

אחלה נגן, יש לי אותו בגירסה של ה 4 ג'יגה.

לגבי איכות השמע של הנגן/האוזניות כדאי שתשאל מישהו אחר. לפי דעתי היא טובה מאוד אבל אני לא אינדקציה כי אני לא מבדיל בין הסוגים השונים. 320kbps ו 124kbps נשמעים לי אותו הדבר..

הסוללה מחזיקה הרבה יותר מ 6 שעות.

לגבי המסך, הוא קטן ואתה לא תראה את כל השם של השיר. התצוגה של המסך היא כזאת:

שם האלבום

שם השיר - שם הזמר

הגלילה נעשית משמאל לימין (לא משנה אם שינית לעברית). ואם אתה מנסה לעשות קומבינה לרשום את השם של הזמר איפה שהאלבום ואז מתחת לרשום רק את שם השיר זה לא ילך כי כשאתה מחסיר אחד מהפרטים האלה הוא כותב לך UNKNOWN ARTIST/SONG/ALBUM תלוי מה החסרת כמובן (ואם הנגן בעברית אז כתוב שיר לא ידוע/אלבום לא ידוע וכו). עוד דבר מעצבן זה שנגיד הווליום הוא מ 1 עד 10 ואתה שומע על עוצמה 8. פתאום כשהנגן עובר שיר העוצמה קופצת ל 2. כל לחיצה על אחד הכפתורים (להגביר,להנמיך,פליי,סטופ..) מחזירה את העוצמה ל 8. זה לא קורה כל הזמן. בדרך כלל זה קורה כל איזה 10 שירים...משהו כזה (זה לא קבוע זה משתנה). זה קורה גם אצלי וגם בנגן של אחותי בגירסה של ה 2 ג'יגה. (מחקתי את התוכנה של העידכון אבל אני עכשיו מתקין אותה שוב ונראה אם כבר סידרו את זה, אם כן אני יערוך את ההודעה). יש לי את הנגן כבר שנה בערך וחוץ מ 2 הדברים האלה אני ממש מרוצה ממנו.

יש לנגן אפקט מראה אז קשה לקרוא מהמסך כשיש שמש (אפשר לעשות צל עם היד אבל זה עדיין קשה) אבל אחרי כמה זמן מתרגלים לזה.

לגבי נוחות בזמן ריצה אני לא יודע כי לא יצא לי לרוץ איתו.

יש לנגן סוללת ליתיום מה שחוסך הרבה זמן, כסף ועצבים. טוענים את הנגן עם כבל USB דרך המחשב אבל אם תקנה מפצל תוכל גם לטעון את הנגן בתקע רגיל של חשמל.

דרך אגב, אני קניתי את הנגן שלי בבאג מחשבים וביקשתי לראות איך נראה האפקט מראה לפני שאני קונה והם נתנו לי נגן פתוח ואחד המוכרים יצא איתי החוצה כשבדקתי וגם על הדרך בדקתי איך שומעים בנגן. תראה אם גם איפה שאתה גר אפשר לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

באמת ניראה לי מוזר ה"באג" של הווליום, אני מקווה שיש עדכון חומרה לזה.

לא ניראה לי שהעניין של המסך יפריע לי, בהתחלה בכלל רציתי נגן בלי מסך אבל ירדתי מהרעיון.

ובאשר לגלילה של שם השיר\זמר כל עוד לא לוקח יותר מכמה שניות לראות את שם השיר והזמר זה בסדר מצידי.

ובאשר לקליפס וריצה עם הנגן, הבנתי שהנגן קטן אך האם הוא כבד ? אם אחבר אותו עם הקליפס לחולצה האם הוא יקפוץ לי הרבה בזמן ריצה ?

פורסם

הנגן קל מאוד. הוא שוקל פחות מבטריית AA (בטרייה רגילה של שלט).

לגבי הקפיצות בריצה, אין לי מושג, אבל אני אבדוק את זה עכשיו.

ותיקון קטן להודעה הקודמת שכתבתי- הגלילה היא מצד ימין לצד שמאל.

עריכה-

רצתי עם רצועה ליד וזה לא קופץ בכלל. אני בד"כ לא רץ עם MP3 אז אין לי למה להשוות אבל זה היה נוח ולא הפריע לרוץ. להעביר שירים קדימה ואחורה תוך כדי ריצה לא היה יותר מדי בעיה. הכפתורים גדולים ואי אפשר לפספס אותם (אתה יכול גם לארגן רשימת שמיעה לפני שאתה רץ כדי שלא תצטרך להתעסק איתו יותר מדי). להגביר/להנמיך זה קצת יותר קשה כי הכפתורים קטנים ובצד של הנגן.

לגבי ריצה עם הנגן על החולצה לא הצלחתי לארגן אותו ככה שהוא לא יקפוץ אבל אני יודע שאפשר. הנה דוגמה תתחיל לראות מ 62:30 נראה לי שהנגן שיש לה הוא גם סנסה קליפ

http://www.myvod.tv/?p=801#more-801

לגבי הבאג של הווליום - כרגע העידכון לא תיקן אותו.

פורסם
  • מחבר

ואו, לא קלטתי כמה קטן הוא.

אני די משוכנע שאני אקנה אותו, אלא אם כן מישהו מכיר אלטרנטיבה ? אולי נגן אחר שעומד בדרישות ?

תודה eran019.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים