עבור לתוכן

עזרה| 3 שאלות בקשר ל- Windows 7

Featured Replies

פורסם

1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ).

השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP

2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP

3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום.

האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל.

תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.

פורסם

1. לא הייתי אומר שכדאי אלא אם כן אתה מזוכיסט.

2. כמו התקנה של ויסטה בנוסף לXP. תעיין בסטיקי FAQ.

3. אתה צריך לבדוק עם HP (שהתמזגו עם Compaq לפני שנים רבות) לגבי אפשרות השידרוג כי יש לך רישיון OEM.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקין את ה- WINDOWS החדש על מחשב וירטואלי ולכן הורדתי את התוכנה VirtualPC.

טענתי את קובץ ה-ISO של הוינודס וזה מא שהוא אומר לי:

http://www.siz.co.il/my.php?i=n3yo0hmgzttl.jpg

גם שניסיתי לטעון קובץ ISO של ויסטה הוא רושם אותו הדבר.. רק שהכנסתי קובץ ISO של XP הוא נכנס להתקנה שלו רגיל

ונכנסתי לנעוץ כדי לחפש את המדריך שמסביר על התקנת ויסטה ו-XP והוא באנגלית אחי.. תוכל להסביר לי בקצרה איך לעשות זאת אני יודע לפרמט

פורסם

כמה זיכרון הקצאתה למכונה הזאת?

תקצה 512 מגה וזה יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים