פורסם 2009 ביולי 2016 שנים כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי...וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בעיה של boot loader כמו שזה נראה. רק לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין לפרמט דיסק קשיח?על איזה מערכת הפעלה מדובר?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר מדובר על וינדוס אקס פי והפירמוט דעסק קשיח חשבתי אולי זה יפתור את הבעיה אבל זה לא פעל אז חשבתי שאולי כדאי לרשום את זה...
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים תעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP ותיכנס ל recovery console ע"י לחיצה על R במסך הראשון.בתוך הקונסול תרשום:fixmbrfixbootותאתחל את המחשב.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר אבל אחי הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את הדיסק.... הדיסק טוב אבל פשוט לא קורה כלום כשאני מכניס אותו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.