פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אהבתי אהבתי, מה שכן, אתה מחבר את המסך דרך הכרטיס מסך אני מניח? איך אתה גורם לו להפעיל רק סרטונים וכו'?גם כן, אתה משאיר את דלת המארז כל הזמן פתוח?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר המסגרת היא מעץ , ובקשר לתצוגת המסךזה הגדרותלפי הגדרות אפשר לקבוע שהוא יהיה מסך נוסף או צידי או ראשי..וכו'
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ממש יפה אבירם ! לא רואים בכלל הבדל צבע בין המיכסים של ה5.25" למסגרת! ובטח במציאות זה ניראה אפילו יותר טוב
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר טוב אז אחרי שהמצלמה חזרה אליי.. הנה כמה תמונות שממחישות את אופן העבודה .. כעקרון מה שנשאר עכשיו זה ככה.. לעשות חלון נורמלי לדלת ..(אולי אני ישלב בו את הLCD POSTER ) אולי אולי לבנות קירור לזכרונות ..(שאולי בו אני ישלב את הפוסטר , עדיין לא סגור איפה אני שם אותו , ואולי גם משהו עם פרספקס אדום) וכמובן לעשות לו בוק רציני ולתת לכםם באמת המחשה טובה איך שהוא ניראה.. אני יעדכן בקרוב תמונות והתקדמות ..
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים יפה מאוד אבירם, ידי זהב יש לך! המחשב שלך מדהים ביופיו, סחטיין ובהצלחה בהמשך..
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים איזה דבר יפיפה.. תגיד איך אתה בכלל גורם למסך לפעול? לאן אתה מחבר ואיך אתה מכוון אותו להציג משהו מסויים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.