פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אז קודם כל אבירם, צבע יכול להיות עמיד יותר ועמיד פחות לקרוזיה (כמובן שזה גם קשור לצורת הצביעה). ואולי גם שכחת שבאוויר יש לחות. אבל בכל מקרה, אם זה פלסטיק - אז אין לך מקום לדאגה מקרוזייה (חוץ מהתקלפות הצבע כמובן...., אני מקווה ששייפת טוב את הגריל לפני כן.. ). בהצלחה!
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים טוב שלא הגזמת.... מה, הוא יוצא איתו לטיול ג'יפים? לא צריך יותר מהספייר הזה... אבל מה שכן, צריך להזהר שלא לשרוט אותו כי הוא נישרט בקלות.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר פנאל , חלון , ותאורה... מספיק לי אני חושב....... וגם הקירור לזכרונות בסימן שאלה , אני עדיין לא יודע.....
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר הוא נמכר .לגבי המסךאני מקווה שכבר מחר אני יוכל להרכיב אותונשאר לי לשייף את המסגרת ולצבוע שובכניראה בפעם האחרונה ....
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר טוב אז בשעה טובה היום נתתי את המסגרת של המסך למוסך פחח קטלני פה בשדרותת50 שקל הוא צובע לי אותה פלוס שיוף סוף הדרך!!!אז אני מחכה לזה..ואי הולך גם לתת לו את העכבר לצבוע אותו בשחור ויש לי רעיון לאיזה מוד קטן בישבילו אז ניראה כבר..כמו כן אני בודק בניה רצינית של קירור לכל המחשב ...משהו מנחושת או משהוו ..בררתי עלויות וזה כבר מסתכם ביותר מאלפיה רק לחומר.....
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אבירם, אני חייב לציין זה אחד הפרוייקטים הכי מושקעים בפורוםאיך אומרים, שווה את הזמן וההשקעה לפי דעתיאני אוהב שאתה עובד כל פעם צעד אחר צעד ומתדקם לאט לאט עד שבסוף יוצא משהו מדהים.עדיף מאשר להתקדם מהר מידי
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר תודה תודה..היום אני הולך לקחת את המסגרת של המסךצפו לעידכון מרעיש..(בתקווה שהוא צבע טוב)
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר טוב חברה לצערי הלכה המצלמה חחחחחחחחחחחחחאז אני מצלם מהפלאפון ....הרכבתי את המסךהכל עובד יצא סוך הדרךךךךךהצבע מהמוסך יצא רוצח והכל יושב בדיוק!!!אני יתן עוד תמונות ועוד עדכונים בקרוב שתחזור אליי המצלמה .....בנתייםהנה שתיים מהפלאפון שלי ......יצא איכות צבע לא נורמליתתת..בקרוב עדכונים לגבי החלון..ולגבי תאורה..ואני בכלל הניראה גם הולך לקנות גרילך מיוחד ומערכת קירור מיםודם ליבנות קירור אויר לזכרונות ..עדכונים בקרוב .אבירם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים כל נגיעה שלך זהב! ממש מידס ומגע הזהב! ;D (מיתולוגיה יוונית) המשך כך ובצלחה בעבודה! נ.ב- אני רואה שיש עוד לאן לחכות.. (הרבה למעשה.. )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.