פורסם 2009 ביולי 1916 שנים שלום לכולם, אחרי חפירה עמוקה(יותר מדי לדעתי) פה בפורום,החלטתי ללכת על משהו בעצמי.. כאמור,בתור מתחיל לא נשתגע עם התקציב ורצוי משהו לא מסובך מדיי שלא אהרוס חומרים ואתייאש על ההתחלה אשמח להמלצות ורעיונות יום טוב ושבוע טוב. עריכה : מצאתי רובה אוויר ישן שקניתי לפני כמה שנים,חשבתי אולי לשפצר אותו איכשהו,מישהו?משהו?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר כמו שציינתי..אני מחפש רעיונות והצעות,שלא יעלו לי בסכומים מטורפים,שאני אוכל להתמודד איתם לא מחפש משהו ספציפי מדיי..אשמח לשמוע רעיונות כללים(אפילו עם מה שאתם התחלתם)(מה אני לא מחפש? מודינג של מארזים שמן הסתם יעלו לי בחלקי מחשב בעלות יקרה יחסית לפעם ראשונה וכו..) מתוך X רעיונות בטוח אבחר משהו..תודה מראש.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים תשמע מוד סבבה ביותר וזול ביותר זה להוסיף מאוורר או אפילו 2 למארז אני עשיתי את זה במסגרייה שעבדתי הוספתי מאוור 80 סנטימטר בדלת של המארז, עשיתי חור כוס דפקתי 4 חורים למסמרים ויצרתי אחלה איוורר מה שאני מציע לך זה שאם כבר אתה מפרק את החומרה (כן, אתה חייב לפרק את כ-ל החומרה, אני ממליץ לצלם ברזולוציה גבוהה ה-כ-ל לפני) אז תבצע חור בדלת וחור בלמעלה של המארז שיוציא את האויר החם (אויר חם עולה למעלה) החוצה מהמארז תקנה 2 מאווררים טובים חרישיים ביותר 80 מ"מ והטמפ' שלך תנחת באיזה 3 מעלות לדעתי + שיפור ניכר בסריקולציה של האויר של המארז
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אם כבר עושים חור למאורר, לא עדיף לעשות כבר למאורר בגודל נורמאלי (120MM\140MM)?המודינג הראשון שאני אישית עשיתי, היה חלון+תאורת לדים.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים במה אפשר להעדיף מאוורר בגודל 80MM?הרי עדיף אם כבר לשים מאוורר גדול יותר בעל אותה רמת רעש אך עם CFM גבוהה בהרבה (יותר מפי 2 - תלוי במאוורר כמובן).הדבר היחיד שאני חושב שיכול למנוע הוספת מאורר בגודל כזה, זה בגלל חוסר מקום. (וגם אז, עדיף להכניס אתץ המאוורר הגדול ביותר שניתן לשים באותו המקום).
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים במה אפשר להעדיף מאוורר בגודל 80MM? הרי עדיף אם כבר לשים מאוורר גדול יותר בעל אותה רמת רעש אך עם CFM גבוהה בהרבה (יותר מפי 2 - תלוי במאוורר כמובן). הדבר היחיד שאני חושב שיכול למנוע הוספת מאורר בגודל כזה, זה בגלל חוסר מקום. (וגם אז, עדיף להכניס אתץ המאוורר הגדול ביותר שניתן לשים באותו המקום). טוב נו מודה אכלתי אותה עשיתי חור 80 ממ ד"א הוא חרישי ביותר למוד הראשון הכי טוב זה תמצא חברה ואז כבר תשכח ממודינג....
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים טוב נו מודה אכלתי אותה עשיתי חור 80 ממ ד"א הוא חרישי ביותר לא נורא, תמיד אפשר להרחיב את החור לגבי חירשי או לא, כמו שכבר אמרתי, היית יכול לשים מאורר גדול יותר (במידה ויש מקום) ולקבל את אותה רמת הרעש, אך עם יעילות גבוהה יותר.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים לא נורא, תמיד אפשר להרחיב את החור לגבי חירשי או לא, כמו שכבר אמרתי, היית יכול לשים מאורר גדול יותר (במידה ויש מקום) ולקבל את אותה רמת הרעש, אך עם יעילות גבוהה יותר. אבל.. אבל... אבל [br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 15:35:42 אבל.. אבל... אבל יצא סבבה למה ככה [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים למוד הראשון הכי טוב זה תמצא חברה ואז כבר תשכח ממודינג.... תומך ומחזק אבל.. אבל... אבל [br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 15:35:42 יצא סבבה למה ככה בנאדם... אבק, דחוף... לפותח הת'רד, אם לא מצאת חברה ועדין אתה רוצה מוד, תתחיל מלמצוא פנימית ושנה ולהכין משתיקים למאוררים, סידור כבלים וצביאעה של פנים המארז, שיפור סירקולציה ולבסוף התקנת מסך על גג המארז. למה? כי זה מה שאקזיביט היה עושה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים בנאדם... אבק, דחוף...צודקניקיתי אתמול תאמת.. גם שימנתי עם זסקל בעדינות את המאוורריםהנה תמונה עדכנית יותרתראה תהבדל2 מעלות חאווה לציפסט[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.