עבור לתוכן

טיפה הגינות או לשים פס עליהם?...

Featured Replies

פורסם

אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי

בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון

אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד?

מה אתם חושבים על זה?

פורסם

הוא יכול להשיג לי גם? ;)

תראה בעיקרון זה לא יפה.. אבל לא מגיע להם שנתייחס אליהם יפה אחרי מה שהם עושים לנו

פורסם

אם אני לא טועה, אבל דברים כאלה נחשבים בתור פשע מלחמה. אבל לך תבין את החוק הבינלאומי שמאפשר להם להתפוצץ באוטובוס מלא ילדים ולנו לא נותן להרוג זבוב.

שהחבר שלך יהיה הגון, כמה שזה מפתה, עדיף שהוא יהיה הגון.

פורסם

זה פשע שנקרא ביזה! גועל נפש.

פורסם

חייל קרבי לא צריך לפשוע כמו הערבים שלרובם אין הרבה טקאט ומצפון.

חייל חייב להתנהג לפני כללים.. אנושים, קודים כתובים, וגם קודים לא כתובים

נכון שזה מפתה, אבל זה לא נכון וצודק.

ורוב המשרדים שהם משתלטים עלהם.

הם לא של מחבלים או משוה.. הם של סתם אזרחים פלסטינים, שיכול להיות שלא עוול בכפהם ולא עשו לך כלום

פורסם

אני לא מצדיק אותם, אבל אני מבין אותם מאוד.

מה לעשות, חיילנו מסכנים את חייהם, נהרגים, והכל בשביל פחות מ-1000 שקלים בחודש שבקושי מספיקים ליציאה למועדון כשסוף סוף חוזרים הביתה.

מה לעשות, צריך להשיג את הדברים שפתאום צריכים באיזה שהיא דרך, ודרך המשכורת זה לא נראה לי כ"כ ילך.

פורסם

לא שאכפת לי מהרכוש של הערבים, אבל צריך להיות עם אפס כבוד עצמי בשביל לרדת לרמה של לגנוב מהאויב שלך.

אני מעדיף להיות בלי מאשר לגנוב.

פורסם

בלי קשר ממי זה גנוב

אני לא יכול לחשוב על לעבוד עם משהו גנוב שאני יודע שהוא גנוב..

אני ארגיש ממש מגעיל..

פורסם

חייל קרבי לא צריך לפשוע כמו הערבים שלרובם אין הרבה טקאט ומצפון.

חייל חייב להתנהג לפני כללים.. אנושים, קודים כתובים, וגם קודים לא כתובים

נכון שזה מפתה, אבל זה לא נכון וצודק.

ורוב המשרדים שהם משתלטים עלהם.

הם לא של מחבלים או משוה.. הם של סתם אזרחים פלסטינים, שיכול להיות שלא עוול בכפהם ולא עשו לך כלום

מסכים עם כל מילה.

פורסם

אני לא מצדיק אותם, אבל אני מבין אותם מאוד.

מה לעשות, חיילנו מסכנים את חייהם, נהרגים, והכל בשביל פחות מ-1000 שקלים בחודש שבקושי מספיקים ליציאה למועדון כשסוף סוף חוזרים הביתה.

מה לעשות, צריך להשיג את הדברים שפתאום צריכים באיזה שהיא דרך, ודרך המשכורת זה לא נראה לי כ"כ ילך.

:'-)

מישה לשילטון! ;D

פורסם

לפני איזה חודשיים אולי קצת יותר פרצו למשרד של אבא שלי פעמיים שבוע אחרי שבוע והדבר היחיד שהגנבים לקחו אלה מחשבים ולא סתם מחשבים אלה רק את המחשבים החדשים (P4) והם ידעו שאבא שלי יצתרך לקנות מחשבים חדשים כדי להחליף את הקודמים אז חזרו אליו וגנבו לו שוב, ואל תחשבו שלאבא שלי אין מוקד ופלדלת או משהו כזה יש לו אבל הם מורידים את הפלדלת בשניות והם גם הספיקו לברוח עד שהמוקד הגיע הם גם חזרו לפעם שלישית אבל אחרי הפעם השנייה כבר הביטוח חייב את אבא שלי לחבר את כל המחשבים לרצפה עם איזה מתקן כזה. לפי דעתי מי שפרץ לו למשרד אלה היו פלסטינים ולפי דעתי הרבה מחשבים מגיעים כך לשטחים והריי הגונב מגנב פטור אז אין מותר לך לגנוב מהם

פורסם

אף אחד לא תמך בגניבה מהם

פורסם
  • מחבר

אני די מסכים עם ktana

הרי רוב הדברים שיש להם שם כמו חלקי חילוף למכוניות ...מחשבים...מערכות סטריאו ...30 אחוז מזה ..זה גנוב מישראל אם לא יותר...

אבל גם אם הם חיות מסריחות...לא חושב שזה אומר שאנחנו צריכים להתנהג כמוהם...אבל בשטח העובדות הם..שחיילים גונבים..המון דברים..זה אומר משהו על מה שחושבים עליהם ואיך צריך להתייחס אליהם..אבל תמיד יש צד שני..ואי אפשר לקבוע חד משמעית מה כדאי לעשות..

פורסם

לא איכפת לי הגינות לא הגינות אבל אני לא הייתי גונב ממישהו שהוא בעצם לא עשה כלום!

אתה שונא את הפלשטינים בגלל הפיגןעים אבל יש אזרחים שלא עשו כלום והם בעד ההודנא ויש אזרחים שטוב להם שנמות!

אם הייתי נכנס לבית עם פוסטר של "KILL ISRAEL" אז הייתי מרים לבן אדם את כל הביית אפילו את הנייר טואלט שייהיה רזרבה בבסיס!

פורסם

זה גם גועל נפש וגם ממש מטומטם.

כחייל, ברגע שאתה גונב מאזרחים, לא משנה של איזו מדינה ולא משנה כמה אתה שונא אותם והם אותך, אתה עובר על כל הקודים המוסריים ועל כל החוקים הכתובים של התנהגות חיילים ולא משנה אם הם במצב לחימה או לא.

ברגע שחיילים גונבים ככה הם יורדים לרמה של כל גנב מכוניות פלסטיני או כל חייל לוקח בקשיש מצרי.

כשהייתי בצבא חיילים היו מתרברבים בכל מיני דברים ממש מגעילים שהם היו עושים במחסומים, חלק גדול מהדברים האלה כללו גניבה באיזושהי צורה.

גניבת הציוד הזו אולי לא כוללת מגע פנים מול פנים אם אלה שגונבים מהם, לפחות כאן אתה לא מסתכל להם בעיניים כשאתה עושה את זה(ואולי בגלל זה זה גם נראה כל כך פשוט), אבל היא עוברת בדיוק על אותם חוקים - כתובים או לא כתובים.

אנשים לא מבינים שהעולם בכלל והפלסטינים בפרט רואים את המדינה הזו דרך התנהגות החיילים, ואחרי שאתה נמצא רוב השירות שלך ביחידה קרבית, ורואה ושומע את כל הסיפורים, אתה מצליח כמו גדול להצדיק חלק גדול מהשנאה שהם חשים אלינו, ורובה בגלל מעשים דומים לאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים