פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים עורך דינו שך אילן קופרמן-סגל החשוד כי גנב מיליוני שקלים מחברת ברינקס אמר היום כי מרשו לא נגע בכסף והותיר אותו במכונית המשוריינת שגנב. לדבריו, קופרמן-סגל לא הסתתר ואף חלף השבוע על פני שוטרים אך הם לא זיהו אותו. בקול ישראל דווח כי עורך הדין הסביר כי קופרמן גנב את המכונית המשוריינת במחאה על יחס משפיל שהיה מנת חלקו בברינקס.הרי בסופו של דבר בית המשפט יצטרך לקבל ראיות מהמשטרה, אם אין ראיות, גנב המיליונים יהיה אזרח המליונים - שסתם הואשם בגניבת מיליונים.אני תמיד טענתי :הוא זכאי !כולם ביחד: הוא זכאי .... הוא זכאי ....אריה דרעי , אהה סליחה .... אילן קופרמן-סגל זכאי ....
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אריה דרעי לא fucking זכאי! אבל אם הוא באמת השאיר את הכסף במכונית...עדיין יש סיבה לפטר אותו =]
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים הייתי בטוח שהוא כבר חתך ליוון או טורקיה עם איזה ספינת דיג (תוכנית שהכין מראש).מה הוא הסגיר את עצמו.????????? איכזב אותי !!!
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים סה"כ הבן אדם לא מפגראחרי שהוא שדד את המשוריינת לא היה לו איך לצאת מהארץ אז הוא החליט להסגיר את עצמו.למשטרה אין דרך כרגע להוכיח שהוא באמת שדד את הרכב.בתכלס יש לו הסבר להכל - זהות בדויה - הוא עבריין ככה שאין מצב שהיו מעסיקים אותונטישת הרכב - תנאי עבודה גרועיםבתכלס הוא מתכנן לשבת שנה לכל היותר בכלא על נטישת הרכב ואחרי זה לצאת ל5 מליון שלו.בתכלס די חכם
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים למרות שאם הוא היה יותר חכם.הוא היה מכין דרכון של משהוא אחר בזהות בדויה. יעני עם תמונה ויוצא עם זה מהארץ.ותאמינו לי שאם משהו מחמצן שיער ומתלבש אחרת הוא נראה אחרת לגמרי
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בכלל, כל הפרשה הזו מעלה חשדות מאיפהwww.brinkster.comמקבלים את המימון שלהם
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים בכלל, כל הפרשה הזו מעלה חשדות מאיפהwww.brinkster.comמקבלים את המימון שלהם ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.