עבור לתוכן

חדש! waze ל-Nokia 5800

Featured Replies

פורסם

כשאין חבילת גלישה האינטרנט לא מבוטל, אתה פשוט משלם לפי KBים מהעף האוזניים ואם בטעות הטלפון נלחץ בכיס ופתח את הדפדפן אז גם מהתחת..

• תגובות 31
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משום מה התוכנה מבקשת חיבור לאינטרנט, שמתחבר רק לראווטר הבייתי שלי ולא ל 3g משומה.

ובבית אין קליטת GPS...

למה בעצם אני צריך להיתחבר לאינטרנט בשביל התוכנה ולמה זה לא מצליח?

פורסם

זה רק אני או שהג'י פי אס של ה5800 די גרוע. כלומר, אני מצליח לקלוט מיקום רק אם אני הולך ברגל בחוץ כשאין מעלי שום גג. בתוך מכונית או בניין זה פשוט לא עובד כמו שצריך.

פורסם

כן, אני עסקי, אבל משלם שליש מהמחיר שציינת. :P

אה, אני מבין. אתה מתכוון לחלוקה הפנימית בחבילת האינטרנט סלולרי בין אתרי wap וכל שאר האתרים.

מה שכבר לא קיים היום עם מהעבר לחבילה החדשה. שלמעשה רק מפרידה בין גלישה בפורטל הספק הסלולרי וגלישה באינטרנט בכלל.

הבנת טוב :yelclap:

איתי, הבעיה היא נגיד לאנשים כמו אבא שלי חסרי חבילת גלישה.

איזה מכשיר יש לו אם אין לו חבילת גלישה???

וכפי שצויין זה נכון, כל עוד לא בוצעה חסימה לגלישה באינטרנט, חוסר חבילה מאפשר עדיין גלישה, רק הרבה יותר יקרה. (חוץ מ250KB ראשונים בחודש שהם חינמים)

זה רק אני או שהג'י פי אס של ה5800 די גרוע. כלומר, אני מצליח לקלוט מיקום רק אם אני הולך ברגל בחוץ כשאין מעלי שום גג. בתוך מכונית או בניין זה פשוט לא עובד כמו שצריך.

בזמנו שעבדתי בDATA, אמרו אותו הדבר על N95, לא יודע אם זה השתפר.

מה שאני כן זוכר, זה שנוקיה פרסמו פעם שהGPS לא עובד מתחת לשמשות של מכוניות מסויימות ובתוך בתים.

פורסם

הבעייה היחידה שיש לי עם Waze היא שפעם כשהם היו Freemap אז היה אפשר להשתמש בתוכנה עם מחשב נייד, והיום לא. :pissed:

פשוט הייתי מתחבר עם הBT לGPS והיה סבבה, המחשב היה על המושב ליד הנהג, והייתי שומע את ההוראות.

יש בעייה קטנה? עוצרים בצד ומסתכלים על המפה והכל בסדר...

פורסם

גם כשאני יוצא החוצה ברגל התוכנה לא מזהה GPS...ולא מצליחה להתחבר לWap...

מה עושים?

פורסם

^^^

מוכרים את המכשיר בEBAY למישהו מניגרייה, ורק אחרי ששולחים מגלים שלא קיבלת באמת את התשלום ועבדו עליך.

או, לנסות לכבות ולהדליק, להתקין מחדש, לשנות הגדרות, לפנות לWAZE לעזרה וכו'...

פורסם

ודרך אגב , לכל מי שיש חבילת דור שלישי באורנג' והמסלול השתנה , חריגה של מגה מחוץ לחבילה שווה חצי שקל , כך שגם אם חרגתם , אף אחד לא ימות מזה ,

אלא אם כן תתחילו להוריד סרטי 1080 לסלולרי שלכם .

פורסם

זה בדיוק הקטע הלא חוקי.

אם תרצה לעשות עכשיו מה שיכולת לעשות קודם, תצטרך לשלם עוד כסף, משמע שהם שינו לך את החוזה בצורה כזאת שתשלם יותר.

פורסם

אין פה שום דבר לא חוקי , הם רשאים לשנות חבילות , הם לא התחייבו לאף אחד שהתצורה הקודמת של החבילת גלישה היא קבועה ותשאר כזאת לנצח נצחי נצחים .

עשו מודיפיקציות במסלולים כדי להתאים את החבילה הבסיסית למחנה הנמוך ביותר , וזה מה שיצא .

אין פה שום דבר לא חוקי , אולי יש פה משהו לא הוגן כלפי משתמשים כבדים שניצלו את החבילה הקודמת באמצעות proxy למיניהם , אבל הכל חוקי וכשר למהדרין .

פורסם

אני לא בטוח שזה חוקי, כי זה זהה לחבילת דקות שאתה תקנה

לדוגמא אם תקנה 100 דקות ב30 שקל, ואז יחייבו אותך לפי שנייה, ואז אורנג' יחליטו לחייב לפי דקה ראשונה ולאחר מכן לפי פעימות של 12 שניות (צורת חיוב שלא קיימת היום יותר, אבל היא בשביל הדוגמא), יוצא שהם לא התחייבו לך על פעימה, אבל עדיין, אתה תסיים את החבילה השנייה הרבה יותר מהר, ולבסוף תצטרך לשלם יותר.

ואחרי שהוכנס החוק של אטיאס, אסור לבצע שינויים בחוזה שיגרמו לך לשלם יותר, רק פחות מותר...

פורסם

כמה מגה שימוש / הורדה בתוכנה בחודש עולה?

או האם מישהו יודע להגיד כמה מגה לוקח לנווט במשך שעה ...

פורסם

לא הבנתי, אם לאבא שלך אין חבילת גלישה כלל, הרי שהוא לא יכול לגלוש באינטרנט.

אלא אם כן האינטרנט שלו לא מבוטל אצל הספק הסלולרי והוא משלם לפי התעבורה.

אם זה המצב, לא עדיף לרכוש חבילת גלישה בסיסית מינימלית? זו אמנם התחייבות חודשית, אבל נראה לי שזה משתלם, בטווח הארוך.

נכון, אין לו אפשרות בכלל לגלוש באינטרנט. חבילת גלישה ל-WAP היא לא כזאת מהותית כי אין מספיק אתרים שימושים שהיא מצדיקה רכישה. מצד שני חבילת גלישה שמכילה מספיק כמות של DATA היא לא בדיוק זולה.

פורסם

שזה בגדול אומר שזה אמור לעבוד על כל מכשיר קקמייקה מגע של סימביאן ...

אממ ... N97 , omniahd , החדש של SE עם ה12 מגהפיקסל ובטח עוד מכשירים שיתחילו לצאת עם S5 .

מגניב .

SE החדש זה WINMO.

פורסם

לי יש בכלל איפון אבל שאלה כללית על WAZE

מישו ניסה להשוות את האופציות של המסלול המהיר לעומט המסלול הקצר?

המסלול המהיר הוא ברירת המחדל בתוכנה ופעם אחרונה שהפעלתי הייתה מהרצליה לרמת החיל והוא לקח אותי דרך ממש ארוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים