עבור לתוכן

חדש! waze ל-Nokia 5800

Featured Replies

פורסם

ההודעה הבאה מוצעת כשירות לגולש. :)

אנו שמחים לבשר על שחרור גרסת waze ל-Nokia 5800

כפי שאתם כבר יודעים, בתקופה האחרונה עבדנו רבות בכדי להתאים את waze לעבודה עם טלפון המגע Nokia 5800. התאמנו את waze כך שכל האפשרויות המתקדמות של השירות בחיבור בזמן אמת יהיו זמינים בעבורכם כולל:

- חישוב המסלול בזמן אמת על ידי שרת מרכזי ולא באופן מקומי, כך שאם ישנו שינוי בדרך אתם הראשונים לדעת עליו.

- מפה עדכנית כל הזמן! אין צורך להוריד מפה חדשה מידי כמה ימים, במידה שהמפה השתנתה waze תוריד את החלק של המפה שהשתנה באופן אוטומטי לטלפון

שלכם (ורק אותו). במידה שאתם נוסעים לאזור חדש, waze תוריד את המפה המתאימה באופן אוטומטי.

- חיפוש כתובת בטקסט חופשי, הזנת שם הרחוב והעיר יפעיל חיפוש על כל המאפיינים של הכתובת!

- מעבר אוטומטי בין מצב יום ללילה! אין צורך לשנות את צבע הרקע, waze מזהה באופן אוטומטי את השעה של היום ומשנה את הרקע בהתאם.

- דיווח אירוע מהשטח והפצתו של הדיווח גם לחשבון ה-Twitter שלך! כעת גם החברים יודעים על התרומה שלך לקהילה

- שמירת המקום בו אתם נמצאים על ידי לחיצה על המסך!

אנחנו פועלים רבות בכדי להוריד את כמות הנתונים שעוברת, אך מאחר שמפות waze אינן מהוות חלק מתהליך ההתקנה, אלא מותאמות באופן אישי לכל אחד לפי מסלולי הנסיעה שלו, ייתכן שכמות הנתונים שתצרכו בנסיעות הראשונות תהיה גבוהה מהממוצע לנסיעה. לכן מומלץ לבדוק בפעם הראשונה את המסלול בבית בחיבור לרשת אלחוטית. בכל שאלה לגבי התאמת חבילת גלישה, מומלץ לפנות למפעיל הסלולארי שלכם.

להורדה, הכנסו בעזרת הדפדפן המובנה בטלפון ל-m.waze.co.il, את waze יש להתקין על זיכרון הטלפון ולא כרטיס זיכרון חיצוני.

• תגובות 31
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מגניב.. לקח קצת זמן...

פורסם

שזה בגדול אומר שזה אמור לעבוד על כל מכשיר קקמייקה מגע של סימביאן ...

אממ ... N97 , omniahd , החדש של SE עם ה12 מגהפיקסל ובטח עוד מכשירים שיתחילו לצאת עם S5 .

מגניב .

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה אומר כי לא ניסיתי על אף טלפון אחר חוץ מ-5800XM, אין לי משהו אחר לנסות עליו. :)

פורסם

אתם יודעים אם יש אפשרות להוריד את כל המפות בחיבור אחד לאינטרנט ולא בחלקים כמו שהם מצעים שם ?

או אם יש תוכנה אחרת ל5800 עם מפות של ישראל כלולות ללא אינטרנט ?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להוריד את המפה כולה לטלפון, כמו שקיים בגרסאות הנוכחיות של waze. למעשה, ממה שהבנתי מהם, הכוונה היא להעביר את כל המכשירים לצורת העבודה הזו. להגיד לך שאני אוהב את זה? ממש לא. אני דווקא מעדיף שהמפה תהיה אצלי ואני אעדכן אותה בכל מספר ימים, מאשר שהיא תרד מהשרת, תוך כדי הנסיעה. ב-waze טוענים שמהבדיקות שהם עשו טרם ההשקה, כמות המידע שעובדת בנסיעה ממוצעת שווה לכמות המידע שעוברת בגרסה הנוכחית היום, כשהאינטרנט עובד בשביל קבלת דיווחי תנועה.

קיימה תוכנה אחרת, כן. יש את sygic שיש לה מפות של ישראל, אבל לא בגרסה 7.7, שהיא החדשה ביותר וגם היחידה שתומכת בסלולר בעל מערכת הפעלה טאץ'. אני מאמין שתוך מספר שבועות מישהו יעלה גם את המפות של ישראל.

פורסם

אי אפשר להוריד את המפה כולה לטלפון, כמו שקיים בגרסאות הנוכחיות של waze. למעשה, ממה שהבנתי מהם, הכוונה היא להעביר את כל המכשירים לצורת העבודה הזו. להגיד לך שאני אוהב את זה? ממש לא. אני דווקא מעדיף שהמפה תהיה אצלי ואני אעדכן אותה בכל מספר ימים, מאשר שהיא תרד מהשרת, תוך כדי הנסיעה. ב-waze טוענים שמהבדיקות שהם עשו טרם ההשקה, כמות המידע שעובדת בנסיעה ממוצעת שווה לכמות המידע שעוברת בגרסה הנוכחית היום, כשהאינטרנט עובד בשביל קבלת דיווחי תנועה.

קיימה תוכנה אחרת, כן. יש את sygic שיש לה מפות של ישראל, אבל לא בגרסה 7.7, שהיא החדשה ביותר וגם היחידה שתומכת בסלולר בעל מערכת הפעלה טאץ'. אני מאמין שתוך מספר שבועות מישהו יעלה גם את המפות של ישראל.

sygic חינמית?

פורסם
  • מחבר

לא, זה הקאץ' היחיד שלה, שאתה צריך לרכוש אותה, או להוריד אותה מהאינטרנט, כשהיא פרוצה כמובן, ולחפש באינטרנט לינק מתאים. זאת בעוד ש-waze חינמית לגמרי ואתה לא צריך לעבור על החוק כדי להשתמש בה. :)

פורסם

אנחנו פועלים רבות בכדי להוריד את כמות הנתונים שעוברת, אך מאחר שמפות waze אינן מהוות חלק מתהליך ההתקנה, אלא מותאמות באופן אישי לכל אחד לפי מסלולי הנסיעה שלו, ייתכן שכמות הנתונים שתצרכו בנסיעות הראשונות תהיה גבוהה מהממוצע לנסיעה. לכן מומלץ לבדוק בפעם הראשונה את המסלול בבית בחיבור לרשת אלחוטית. בכל שאלה לגבי התאמת חבילת גלישה, מומלץ לפנות למפעיל הסלולארי שלכם.

ושוב פעם, צריך להזהיר אחרי השינוי של חברת אורנג' בצורת הגלישה, מומלץ עוד יותר לבדוק את המסלול בבית, אלא אם כן ברצונכם בסופו של דבר לשלם הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום קשר ל-waze, מעבר לעובדה שאני תומך נלהב מאחר ואני מכיר את התוכנה מזה זמן רב ומודע ליכולותיה.

אם יש לך הערות לצוות הפיתוח, תצטרך להעביר להן אותן ישירות, במקום לרשום פה. :)

פורסם

הערה הזאת לא הייתה מיועדת אליך...

היא הייתה מיועדת לציבור המשתמשים שיזהרו מהשינוי של אורנג'...

אחרי הכל בציטוט שהבאת כתוב שהם מנסים לסדר את זה בשביל להוריד את כמויות הגלישה.

פורסם
  • מחבר

או שאני לא מבין על מה כולם מדברים או שזה לא נוגע אליי. אני יודע שלי יש חבילת גלישה של 150 מגה-בייט בפורטל אורנג' ו-150 מגה-בייט באינטרנט הסלולרי. זה מספיק לי לצרכים הנוכחיים שלי, מבחינת גלישה סלולרית דרך הטלפון, ויש אצלי הפרדה מוחלטת בין שתי החבילות. מה בדיוק הבעיה שכולם מדברים עליה?

פורסם

איתי, הבעיה היא נגיד לאנשים כמו אבא שלי חסרי חבילת גלישה.

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419846.0

אם לך יש 150/150 ואתה באורנג', יש מצב שאתה בחשבון עסקי ומשלם 29 שקל?

כן, אני עסקי, אבל משלם שליש מהמחיר שציינת. :P

אה, אני מבין. אתה מתכוון לחלוקה הפנימית בחבילת האינטרנט סלולרי בין אתרי wap וכל שאר האתרים.

מה שכבר לא קיים היום עם מהעבר לחבילה החדשה. שלמעשה רק מפרידה בין גלישה בפורטל הספק הסלולרי וגלישה באינטרנט בכלל.

איתי, הבעיה היא נגיד לאנשים כמו אבא שלי חסרי חבילת גלישה.

לא הבנתי, אם לאבא שלך אין חבילת גלישה כלל, הרי שהוא לא יכול לגלוש באינטרנט.

אלא אם כן האינטרנט שלו לא מבוטל אצל הספק הסלולרי והוא משלם לפי התעבורה.

אם זה המצב, לא עדיף לרכוש חבילת גלישה בסיסית מינימלית? זו אמנם התחייבות חודשית, אבל נראה לי שזה משתלם, בטווח הארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים