פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים במידה ומדובר במחשב אם מספר משתמשים הדרך הכי קלה ופשוטה להגביל את הגישההיא לשנות את ההרשאות אבטחה לתיקיות/קבצים הספציפיים , אי אפשר סתם ככהלהוסיף הצפנה לקבצים קיימים,אם תמצא תוכנהכזאת היא תעבוד רק ברמה של המערכת הפעלהכלומר בקלות יהיה ניתן לעקוף על ידי אתחולממערכת הפעלה שרצה מדיסק (כל מני הפצות לינקוס לייבלמיניהם למשל) או אפילו לעלות את הוינדוס במצב בטוח ואז הגישה תהיה חופשית ,אם כבר עדיף להשתמשבתוכנת הצפנה אמיתית כמו truecrypt
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר במידה ומדובר במחשב עם מספר משתמשים הדרך הכי קלה ופשוטה להגביל את הגישההיא לשנות את ההרשאות אבטחה לתיקיות/קבצים הספציפיים איך אני עושה את זה?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אצלי במשרד יש הרבה מאוד קבצי וורד[אופיס בכללי] שהם מוגנים בסיסמא, פשוט כשפותחים את הקובץ עולה חלון כזה קטן ומבקש את הסיסמא. מישהו יודע איך עושים את זה?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אצלי במשרד יש הרבה מאוד קבצי וורד[אופיס בכללי] שהם מוגנים בסיסמא, פשוט כשפותחים את הקובץ עולה חלון כזה קטן ומבקש את הסיסמא. מישהו יודע איך עושים את זה?תנסה להכנס לWORD להקיש שם F1 ולחפש סיסמא.. או הגנה וכד'
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר תנסה להכנס לWORD להקיש שם F1 ולחפש סיסמא.. או הגנה וכד'וואי מעולה , אם אפשר היה לעשות אותו הדבר עם מסמך טקסט רגיל היה פשוט מצויין!למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל לעשות את זה?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים וואי מעולה , אם אפשר היה לעשות אותו הדבר עם מסמך טקסט רגיל היה פשוט מצויין! למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל לעשות את זה? ה notpad פשוט ביותר.. אני לא חושב שיש לו אפשרות כזו BUILD IN תנסה לחפש בגוגל notpad password lock או גם בעברית... אני חושב שתצטרך להתקין תוכנת עזר כלשהי.. תחפש מה מתאים לך
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים איך אני עושה את זה?פשוט תגדיר בהתאם את ההרשאות אבטחה במאפיינים של הקובץ/תיקייהוואי מעולה , אם אפשר היה לעשות אותו הדבר עם מסמך טקסט רגיל היה פשוט מצויין!למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל לעשות את זה?http://www.softpedia.com/get/Security/Encrypting/Steganos-LockNote.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.