פורסם 2009 ביולי 1616 שנים יש לי וינדוס XP והוא הפסיק להעלות, הוא מגיע לטעינה ואז מראה מסך כחול לשנייה ומתחיל את עצמו מחדש.מצב בטוח עבד לי לפני כמה שעות ועכשיו הוא נתקע לי בטעינה שלו בשורת שכתוב בסוף openio.sys.מישהו יכול לעזור לי???
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לחץ F8 ובחר בdisable reboot on system failureאז תוכל לראות מה רשום במסך הכחול,הבא את כל הפרטיםחיפשתי בגוגל את הopenio.sys הזה ומצאתי כל מניתוצאות מוזרות ולא קשורות אז לא יודע למזה שייך,בכל אופןדבר אחד בטוח זה לא קובץ ששייך לוינדוס כי לי אין אותוואני גם על XPאתה יכול לאתחל מהדיסק של XP ולהכנס לRecovery consolehttp://support.microsoft.com/kb/307654ומשמה לנטרל את הדרייבר הזה על ידי הפקודהdisable openio
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר F8 לא עושה כלום, חיפשתי בביוס גם, אין כזאת אפשרות שם.זה על giveio.sys בדקתי שוב
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אתה אמור לבחור את האופציה שהזכרתימאותו תפריט שבו אתה בוחר את המצב בטוח..לחץ F8 ברצף,אם יש למקלדת שלך פונקציותמיוחדות במקשי הFים אז חפש מקש הנקרא F-Lockgiveio.sys = דרייבר של speedfanבכל אופן כמו שאמרתי נסה לנטרל את הדרייברדרך הrecovery console,אותה פקודהרק שנה ל giveio
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.