עבור לתוכן

רעש בלילה, מה יכול לקרות ?

Featured Replies

פורסם

קיצר הנקודה שלנו. שאין לך מה לפחד. אפילו אם השכן הזה אלך למשטרה. הם לא יכולים לעשות לכם כלום על רעש!

אני בשביל הקטע הייתי הולך לשכן ושואל אותו מה העניין עם המצלמה ?

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בשביל הקטע הייתי הולך לשכן ושואל אותו מה העניין עם המצלמה ?

אמממ, כן גם אני הייתי..

חחח, לכו תדעו אולי הוא איזה סוטה פדופיל?? ;D

פורסם

בונא, השכן שלך מפגר.

כדאי שייבדק =]

פורסם

אתה יכול לתבוע אותו על פגיעה בפרטיות וריגול, אסור לאנשים סתם לצלם אנשים אחרים בבית שלהם.

גם אם זה לשם הוכחה של דבר מסוים ?

פורסם

LOL

אחד הדיונים היותר מצחיקים ומוזרים.

ולבחור, אין לך מה לדאוג.

פורסם

סיפור מצחיק

בעיקרון היה לי משהו דומה

שיחקנו כדורגל בבית סר פרטי (ראלי) אחרי הצהריים. באמצע יוצאת המנהלת ודורשת מאיתנו ללכת, כמובן שהתווכחנו איתה שעה עד שנמאס ואמרנו לה שאנחנו הולכים והלכו דקה לשבת באוטו שלי עד שהיא תעוף משם (היא בדיוק באה ללכת). כמובן אחרי שהיא הלכה חזרנו, אחרי 5 דקות היא מופיעה שוב ואומרת - "יש לי את המספר של הרכב שלכם ואני מעבירה את זה למשטרה". כמובן שהמשכנו לשחק ושמנו עליה זין ולא שמענו ממנה או מהמשטרה כלום.

המשטרה פשוט לא אוהבת אנשים כאלה - פעם חניתי בקניון חיפה על הכניסה באדום לבן כי קניתי שם מוצר פגום וממש התעצבנתי. קיצור כשאני יוצא ליד האוטו שלי מחכה לי קצין הביטחון (כמובן שהיו שם עוד איזה 5 מכוניות חונות בכחול לבן) אז הוא עושה לי למה אני חונה פה אז אמרתי לו שמכרו לי מוצר פגום וזה ממש בכניסה ואין לי כוח. אז הוא עושה לי רשמתי את המספר רכב שלך ואני מעביר את זה למשטרה ויגיע לך דוח הביתה, אז התחלתי לצרוח עליו בלה בלה בלה. כמובן שלא הגיע דוח...

פורסם

לפני שבועיים ביום ראשון ארגנתי עם עוד שני חברים מסיבת הפתעה לשכן שלי (שהוא גם חבר שלי..)

הבאנו ציוד מסיבות ענק כלומר 2 רמקולים של 400 וואט אר אמ אס ועוד 2 סאבים של 200 וואט אר אם אס כל אחד, והכל בשילוב של פליקרים, תאורה צבעונית ומכונת עשן וכמובן מיקסר ו 2 סידים יעני מסיבה לכל דבר

הקטע שהמסיבה הייתה בגינה שלו באמצע שכונה גדולה. המשטרה באה ב12:30 (הם נכנסו ביחד עם העשן של המכונה זה היה יפה :))

ואמרה לנו שהם קיבלו משהו כמו 10 תלונות על רעש ואמרו לנו לכבות את הציוד. וככה זה נגמר בלי שום קנס או משהו

פורסם

גם אם זה לשם הוכחה של דבר מסוים ?

ברור, זה בסיסי לחלוטין שצריך צו חיפוש כדי לפלוש לפרטיות של מישהו ובשביל צו חיפוש צריך חשד סביר מלווה בהוכחות.

המשטרה לא יכולה להיכנס אליך הביתה בלי סיבה ולבנאדם פרטי בכלל אין שום סמכות לבצע דברים כאלו.

פורסם

ביתו של האדם מבצרו

פורסם

לי נראה שהבנאדם פשוט היה צריך לעשות איזה פרויקט לבית ספר... (בית אבות?)

פורסם

הנה כמה תמונות מהמסיבה

באמת שאני לא מבין מה הבעייה של השכנים עם

2 סאבים קטנים

7902814.jpg

2 טופים עוד יותר קטנים

5032636.jpg

עם המיקסר העדין הזה (האמת חרא של מיקסר)

9679441.jpg

הנה החבר הכחול יוצא בדרמטיות מהעשן :)

3648359.jpg

(מצטער על האיכות המזעזעת של התמונות פשוט לכדתי אותן ממצלמת וידאו)

פורסם

השכן הזה שלך.. בטח איזה פולני מכוער שרואה יותר מדיי סרטי פעולה וריגול

באותו זמן שהוא צילם אותך, אתה היית צריך ללכת אליו, לקחת לו את המצלמה ולספור לו 10 שניות לטוס לך מהפנים ישר לבית הפולני שלו

אם הוא לא הולך, רסק את המצלמה על הכביש ותן ספרינט הבייתה..

אף אפס לא היה בא ומתחיל לצלם אותי עם פנים כעוסות כי אני לא דוגמנית, הוא היה חוטף מכות, מה זה צריך להיות?

הסיפור שלך מרתיח אותי

קח עכשיו 7 ביצים, ולך תמרח אותם על כלללל המרפסת של ה ** **** הזה

פורסם

הוא גם לא יכול להוכיח באיזו שעה צולמה התמונה,גם אם המצלמה תומכת בכך...הרי הכל ניתן לכיוון והוא יכל להתאים את השעה לצרכיו-לכן לא נראה לי שזה תקף חוקית.

מה גם יש לו תמונות שלכם יושבים,אין הוכחה מהתמונות שעשיתם רעש,בכלל ...אם כבר אז עם מצלמת וידאו בשביל הקול.

פורסם

יש לי חדשות בשבילך..

אתה יכול לתבוע את השכן שצילם אותך בבית משפט לתביעות קטנות (בחינם, גם לא צריך עורך דין).

אסור לבן אדם זר לצלם אותך בלי אישורך זאת חדירה לפרטיות. זה כמו להקליט שיחת טלפון שלך בלי להגיד לך.

ומותר להרעיש כמה שרוצים עד 23:00.

ומי שאומר 22:00, טועה.

פורסם

חוץ מזה,

עם עושים מלא רעש אני לא חושב שצריך לרוץ ולהתלונן למשטרה

בתור התחלה הולכים למי שעושה רעש ומדברים איתו ואומרים לו להפסיק.

ואם זה לא הולך אז פונים למשטרה.

לאותו אדם לא הייתה שום זכות לצלם אותך, הוא בן אדם מוזר מאוד ::)

הוא היה צריך רק להגיד לך שאתה מאוד רועש וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים