פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים בואינה איזה שכנים דפוקים... ...הייתי הולך דופק לו ביצה על הדלת או משהו דומה...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים יעני מצלם אותכם במצלמת ווידאיו???אני חושב שזה פשוט שאם עוד פעם תעשו רעש אז הוא יתן את הקלט כראיי.... או שהוא כבר נתן.אבל בכל זות לא יעשו לכם שום דבר מיוחד. סתם המשטרה תאיר לכם. כי נגיד עשינו הרבה מסיבות אחרי 12:00 וזה הפריע לשכנים אז הם הזמינו משטרה. והמשטרה אמרה לנו פשוט להפסיק את המסיבה או משהו...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר לא לא.. זה מצלמה תמונות. פתאום היה פלאש. בכל מקרה, תודה הרגעתם אותי קצת.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים קראה לי משהו דומה.לשכנים שלנו יש בת וההורים שלה טסו לחו"ל והיא נישראה לבד בביד הזמינה כמה חברים ועשתה מלא מלא רעש (ב איזה 2-3 בלילה)כמובן הזמנו את המישטרה ואז היא באה אליהם הביתה והרגיע את כולם ואמרה שאם עוד פעם תהיה תלונה הם יפזרו את כולם הביתה.וזהו הם לא יכולים לעשות כלום לך.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים השכן שלכם מודד רעש מוסמך ? מה הוא כבר יכול להוכיח ?הוא יציג למשטרה מופע שקופיות אילם חחחחחחחחחמעבר להזהיר אותכם (וגם בספק רב) המשטרה לא תעשה כלום כמו שהיא לא עושה כלום למי שמפוצץ את השכונה במסיבה עם מיליון ואטואתם רק דיברתם!
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים חחחח.. איך הוא יוכיח אם תמונות שעשיתם רעש?? כן באמת שהיא תראה תתמונות ואתם תגידו שסתם ישבתם שם והיא צילמה אותכם ;D מה הם איך הם יוכיחו שעשיתם רעש???
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים חחחח.. איך הוא יוכיח אם תמונות שעשיתם רעש?? חחחחחחחההההההההההההחהההההההההההההההה Good Point Thats What I say!! ;D ;D ;D ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים גם לא ניתן להוכיח באיזו שעה הוא צילם אותן.אתה יכול לתבוע אותו על פגיעה בפרטיות וריגול, אסור לאנשים סתם לצלם אנשים אחרים בבית שלהם.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים נכון, אתם יכולים להגיד שהוא צלים אותכם ב 11..... כי לא כתוב את השעה במצלמה
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים קיצר הנקודה שלנו. שאין לך מה לפחד. אפילו אם השכן הזה אלך למשטרה. הם לא יכולים לעשות לכם כלום על רעש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.