עבור לתוכן

רעש בלילה, מה יכול לקרות ?

Featured Replies

פורסם

היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו.

זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש..

עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות)

בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה

ויציג את התמונות כהוכחה.

יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ?

thx.. :(

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא יכול לעשות כלום

סתם ניסה להפחיד אותכם

פורסם

בואינה איזה שכנים דפוקים... :D ...הייתי הולך דופק לו ביצה על הדלת או משהו דומה...

פורסם

יעני מצלם אותכם במצלמת ווידאיו???

אני חושב שזה פשוט שאם עוד פעם תעשו רעש אז הוא יתן את הקלט כראיי.... או שהוא כבר נתן.

אבל בכל זות לא יעשו לכם שום דבר מיוחד. סתם המשטרה תאיר לכם. כי נגיד עשינו הרבה מסיבות אחרי 12:00 וזה הפריע לשכנים אז הם הזמינו משטרה. והמשטרה אמרה לנו פשוט להפסיק את המסיבה או משהו...

פורסם
  • מחבר

לא לא.. זה מצלמה תמונות. פתאום היה פלאש. :P

בכל מקרה, תודה :) הרגעתם אותי קצת.

פורסם

קראה לי משהו דומה.

לשכנים שלנו יש בת וההורים שלה טסו לחו"ל והיא נישראה לבד בביד הזמינה כמה חברים ועשתה מלא מלא רעש (ב איזה 2-3 בלילה)

כמובן הזמנו את המישטרה ואז היא באה אליהם הביתה והרגיע את כולם ואמרה שאם עוד פעם תהיה תלונה הם יפזרו את כולם הביתה.

וזהו הם לא יכולים לעשות כלום לך.

פורסם

חחחח.. איך הוא יוכיח אם תמונות שעשיתם רעש?? :smiley1:

פורסם

השכן שלכם מודד רעש מוסמך ? מה הוא כבר יכול להוכיח ?

הוא יציג למשטרה מופע שקופיות אילם חחחחחחחחח

מעבר להזהיר אותכם (וגם בספק רב) המשטרה לא תעשה כלום כמו שהיא לא עושה כלום למי שמפוצץ את השכונה במסיבה עם מיליון ואט

ואתם רק דיברתם!

פורסם

כן באמת שהיא תראה תתמונות ואתם תגידו שסתם ישבתם שם והיא צילמה אותכם ;D מה הם איך הם יוכיחו שעשיתם רעש???

פורסם

חחחחחחחההההההההההההחהההההההההההההההה

Good Point Thats What I say!!

;D ;D ;D ;D

פורסם

גם לא ניתן להוכיח באיזו שעה הוא צילם אותן.

אתה יכול לתבוע אותו על פגיעה בפרטיות וריגול, אסור לאנשים סתם לצלם אנשים אחרים בבית שלהם.

פורסם

נכון, אתם יכולים להגיד שהוא צלים אותכם ב 11..... :P

כי לא כתוב את השעה במצלמה

פורסם

נכון, או שפשוט השכן שלכם הוא נושך כריות אגזוזן שנדלק עליכם :aktion031:

פורסם

קיצר הנקודה שלנו. שאין לך מה לפחד. אפילו אם השכן הזה אלך למשטרה. הם לא יכולים לעשות לכם כלום על רעש!

פורסם

Maybe you just have perverted neighbours.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים