עבור לתוכן

What RAM should I buy? 350 ILS - DDR2

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה אמרתם לו שהT2RB לא נוח ועושה בלאגנים? =\

הוא סבבה בOC , תומך טוב בCF , יפה(כמו כל לוחות DFI) , ובאמת שאין שום בעיה להבין את הביוס. אפילו אני שאני לא כזה אוברקלוקר גדול הצלחתי להבין והגעתי עם המעבד שלי גם לתדרים של 4.2GHZ (אבל הייתי צריך ממש להרים את המתח וזה לא היה שווה את זה), ומעל כבר המעבד עצמו הגביל אותי. אבל הלוח פשוט פצצה.

• תגובות 50
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנ"ל.... הביוס מובן... אפילו שזה הוא היה הלוח הראשון שעליו עשיתי OC רציני....

פורסם
  • מחבר

az ulay be hol zot ekne li et a X38 T2 - RB ve zikaron shel 1066 , aim hardware kaze ma yagbil oti?

פורסם

אני מניח שהקירור יגביל אותך לפני שאר הרכיבים. אבל לפני שאתה קונה זכרונות חדשים, תנסה לעשות OC עם הנוכחיים, אולי תופתע.

פורסם
  • מחבר

toda raba al a eza , aheret od ulay aiti mebazbez stam 350 shekel , biglal she a forum matim gam le zihronot ani yavir et a nose elihem -

ad 350 shekel , adif kamuvan mashu aim kirur ve yoter mi 800mhz

raiti mashu shel G.Skill 4096MB 2048X2 shel 1066 be svivot a360 - ze shave?

ve aifo be ereh yagbil oti zikaron shel 800mhz (FSB) , tnx

פורסם

אני מניח שהקירור יגביל אותך לפני שאר הרכיבים. אבל לפני שאתה קונה זכרונות חדשים, תנסה לעשות OC עם הנוכחיים, אולי תופתע.

פורסם
  • מחבר

raiti et a tguva azu ^^

ani rak roze ladat ma liknot be mida ve ani etztareh

פורסם

אם הסט הזה הוא בין הזולים שמצאת ל1066 (אני כבר לא מעודכן במחירים של הסטים האלה) קנה אותו. בתכלס אתה לא צריך זיכרון יקר, רק שיהיה במהירות 1066. אם בכלל תצטרך את זה בסופו של דבר...

וסתם שתדע - ש"ח באנגלית זה NIS.

פורסם
  • מחבר

sababa toda

NIS = new israeli shekels

ILS = israeli shekels

ILS pashut rashum be paypal :P

פורסם
בגלל שהוא אוברקלוקר גרוע! (ולא, זה לא הנהג...)

אם ה-OC גבוהה לו קצט או סתם שבא לו, כשמדליקים את המחשב הוא פשוט נדלק נכבה נדלק נכבה.... על שאני מכבה לא את הספק, מחכה, מדליק שוב, לוחץ כמה פעמים על ה-RESTART.... ורק אז הוא נדלק. נאלצתי לרדת ל-3.2 עם ה-Q6600 שלי.... לוח X48 לא מסוגל לתת 426FSB כמו שצריך... פשוט מגעיל!

ושתבינו, ברגע שהוא במצב רוח טוב, הוא מצליח מצויין לעשות 426X8... עובר את כל הרמות מאמץ! אבל שמכבים אותו הוא שוכח איך לרוץ... חרא לוח!

ד"א, לפעמים הוא עושה את זה גם ב-3.2... אבל שוב, שהוא הוא נדלק, הוא יציב. וגם יש לציין שהמתח שלו ממש אבל ממש לא יציב. שוב, חרא לוח. אני כל כך מצטער שהסכמתי שיחליפו לי אותו במקום ה-DFI X48 שהתקלקל לי...

מחזק אותך ... כנ"ל לגביי אותו דבר עם DS4 ... גם אחרי שהזדכיתי עליו וקיבלתי DQ6 לא הייתי מבסוט , אמנם הוא יותר טוב אבל לא בשביל מרובע ליבות .

אחרי הנסיון שלי עם שני אלה אמרתי שאני לא מתקרב יותר בחיים לג'יגה בייט . אבל עכשיו אני הולך לתת צ'אנס ללוחות החדשים (P45UD3P).

Asrock P45xe תהיה בחירה מעולה , גם אני התלבטתי רבות לגביו.

What RAM should I buy? 350 ILS - DDR2

Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX

\

OCZ OCZ2RPR800C44GK 2X2GB 800MHZ REAPER CL4

פורסם

הזכרונות שהצעת לו סתם יקרים וחורגים מהתקציב ב50 שקל. סט של מושקין או ג'י סקיל יתנו לו את מה שהוא צריך במחיר זול יותר...

פורסם

אם כבר הוא הזכיר פייפאל אז שיחפש באיביי.

אני קניתי קיט Crucial Ballistix ב-240 שקלים כולל משלוח: תדר 800Mhz, תזמונים 4-4-4-12 והקיט הזה בשום מקרה לא יגביל E8400.

פורסם
הזכרונות שהצעת לו סתם יקרים וחורגים מהתקציב ב50 שקל. סט של מושקין או ג'י סקיל יתנו לו את מה שהוא צריך במחיר זול יותר...

הם בדיוק במחיר שהוא ביקש , ובהתאמה לOC שהוא רוצה . הזכרונות האלה מגיעים לתדר של 1100. ואם הבנתי נכון הוא מביא את זה מרוסיה ? יותר זול ...

ואם כבר אז באמת שילך על Crucial Ballistix

פורסם

אני דיברתי על מהירות של 1066, אבל לא משנה. אני מצטרף להצעה של דניאל.

פורסם

היה לי התנסות טובה עם GB עם 965P-DS3 שמחזיק לי E4300 על 3 GHZ כמו כלום (הקירור מגביל אותי)

ואחת רעה EP43-DS3L שלא מצליח לעבור את ה417 מה"צ FSB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים