עבור לתוכן

לקוחות האינטרנט הסלולרי של אורנג' (במכשיר כמובן)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הטענה כן חזקה, מאחר וכנראה ויש הפרת חוזה.

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

דיברתי היום במקרה עם נציג אורנג ושאלתי אותו כמובן על חבילות הגלישה

(התכוונתי להצטרף אליהם כאשר כבר נקנה המכשיר על ידי = ללא התחייבות כלשהי )

אמרתי לו שאני רוצה רק DATA ולא רוצה שום WAP .

והציע לי 150 מגה ב 25 ש"ח

ו5 גיגה ב 80 ש"ח

והוא אמר לי שאין שום בעיה אחר כך לעבור לחבילה אחרת אם ארצה .

לא הבנתי דנדן איזה בעיות יש לך עם אורנג ? הם מחייבים אותך לחבילה כלשהי שלא ניתן לצאת ממנה ?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הייתי מציע לך להתקשר אליהם שוב ולבדוק את זה, כי לא כל הנציגים שם יודעים מה הם אומרים.

(החבילה שהציעו לך מיועדת בעיקר ללקוחות עסקיים)

דבר שני, אני בתקווה אוכל לבטל את חבילת הגלישה שלי, אבל עד שהתחלתי לאמץ אותה בצורה מושלמת בחודשיים האחרונים שלפני זה לא הייתה לי חבילה אלא אם הייתי צריך, עכשיו לא אוכל להנות ממנה כמו שרק אני וקומץ אנשים אחרים יודעים

פורסם

ה1GB מה שאמרת, אתה יכול להסביר יותר לאיזה שימוש הוא נועד?

תודה^

פורסם
  • מחבר

כתבתי בעמוד הראשון.

גלישה בפורטל של אורנג' וכל מה שקשור אליהם, GPS שלהם סרטוני וידאו סטרימינג וכו', שכמובן לרוב השירותים האלה יש תשלום נוסף

בנוסף לזה יש כמה אתרים שיש להם את הלוגו של אורנג' ואפשר לגלוש אליהם, חוץ מזה כלום.

כלומר מה שאורנג' יכולה להוציא ממנו כסף...

פורסם
והוא אמר לי שאין שום בעיה אחר כך לעבור לחבילה אחרת אם ארצה .

לא הבנתי דנדן איזה בעיות יש לך עם אורנג ? הם מחייבים אותך לחבילה כלשהי שלא ניתן לצאת ממנה ?

הבעייה היא שהוא התחייב לחבילה מסויימת אך אורנג', בלי ליידע אותו שינו לו את החבילה ומה שעוד יותר גרוע זה שעכשיו הוא מחוייב לחבילה שלא מתאימה לו בכלל.

לדוגמא תתחייב לחבילה של 100 דקות ב20 שקל ואז אורנג' ישנו לך את החבילה ל40 דקות ב20 שקל, ככה בלי להודיע לך אפילו ובלי שאתה יכול לעשות משו בעניין כי אתה מחוייב, ולמעשה נדפקת.

דנדן, חתמת איתם חוזה? (אני לא) אם כן אז זה באמת בעייה שלהם אבל מה כבר תשיג בתביעה? ביטול ההתחייבות + פיצוי קטן? תביעה אישית לא שווה את זה.

לגבי תביעה יצוגית, מה המטרות שלך? אם יש לך מטרה ששווה בשבילה להיכנס לתביעה ייצוגית אז אפשר לנסות ללכת על זה, אבל שיתוף פעולה של לקוחות לא תקבל בקלות.

לגבי ה1GB או כמה שזה לא יהיה לפורטל, זה חסר תועלת לחולטין, הפורטל שלהם מלא בכלום, ואם יש משהו מעניין, סתם דוגמא טלויזיה, זה עולה עוד כסף.

אגב 150MB ב25 שח זה דווקא סביר, אני יבדוק על החבילה הזו.

פורסם

אם אני לא טועה, החבילת גלישה המקורית היית רשמית רק לפורטל שלהם וזה שהיה אפשר גלישה חופשית,

זה היה רק בונוס.

תנסה לדבר איתם ואולי הם יסכימו לתת לך את החבילה עם 100 מ"ב במקום 30.

פורסם

אתה צודק... ובכל זאת הם עדיין הפרו חוזה ולא הודיעו לאף אחד שהם משנים לו חבילות, וזה לא בסדר.

פורסם

הם הודיעו באחת החשבוניות האחרונות.

היה מצורף דף שבו נכתב על השינוי ועל אתרים חיצוניים ופירוט כמה נפח גלישה יש לך.

פורסם

תעלה לשידור "יש עם מי לדבר בגלי צהל " ברדיו ותשמע על זה בחדשות למחרת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הם הודיעו באחת החשבוניות האחרונות.

היה מצורף דף שבו נכתב על השינוי ועל אתרים חיצוניים ופירוט כמה נפח גלישה יש לך.

נכון אבל עדיין, הם לא ציינו איזה חבילות גלישה יפגעו, אם אני לא טועה הם דיברו על חבילת גלישה דור 3

בכל מקרה, שינוי כזה דרסטי הוא שינוי שפוגע בלקוחות והוא משנה בסופו של דבר את צורת החיוב בחוזה, לכן כפי שנאמר קודם, זה לא מעניין אם הודיעו לך שמעכשיו תשלם 20 שקל ל40 דקות במקום 20 שקל ל100 דקות כמו שכתוב בחוזה, מאחר שאתה מחוייב אליהם, ואתה לא יכול להתנתק אז אתה נדפק.

דנדן, חתמת איתם חוזה? (אני לא) אם כן אז זה באמת בעייה שלהם אבל מה כבר תשיג בתביעה? ביטול ההתחייבות + פיצוי קטן? תביעה אישית לא שווה את זה.

לגבי תביעה יצוגית, מה המטרות שלך? אם יש לך מטרה ששווה בשבילה להיכנס לתביעה ייצוגית אז אפשר לנסות ללכת על זה, אבל שיתוף פעולה של לקוחות לא תקבל בקלות.

בעקרון בחוזה המקורי כן חתמתי אבל לא הפעילו לי את חבילת הגלישה לכן עד עכשיו החבילה שהשתמשתי בה (דור 2) לא הייתה קשורה בצורה ישירה להתחייבות.

ועכשיו בגלל השינוי יש מצב שזה כובל אותי מחדש.

בכל מקרה רק תביעה ייצוגית נגדם תעשה משהו, כי במידה והם הפרו את החוק, זה יהיה הרבה יותר מביטול התחייבות או פיצוי, בתקווה שזה יחזיר למצב הקודם.

רק למי שלא מבין את המשמעות של זה, חוץ מזה שזה פוגע בכולם, זה יפגע יותר בלקוחות שירצו לקנות את הIPHONE, כי מבחינת המערכת הם לא יוכלו לגלוש לאתרים בכלל (כי בזמנו שעבדתי במוקד הDATA מכשירי כף יד, ללא הגדרות מיוחדות שלא ניתנו ללקוחות כי זה היה מוביל לפריצה מסויימת, לא יכלו להכנס אפילו לפורטל של אורנג' אז זה מה שיקרה עכשיו עם הIPHONE) ולכן לקוחות יצטרכו לקנות חבילות הרבה יותר יקרות, החל מ45 שקלים עד ל120 שקלים רק בשביל האינטרנט...

תעלה לשידור "יש עם מי לדבר בגלי צהל " ברדיו ותשמע על זה בחדשות למחרת :xyxthumbs:

איך נעשה את זה? :)

פורסם

איך אתה תעשה את זה .. ;)

תלמד טוב את החומר ותדבר בצורה ברורה ולא מסבכת ..

יש עם מי לדבר ....כל יום בין 3-4 בצהריים בגלי צהל

פורסם
  • מחבר

איך אתה תעשה את זה .. ;)

תלמד טוב את החומר ותדבר בצורה ברורה ולא מסבכת ..

יש עם מי לדבר ....כל יום בין 3-4 בצהריים בגלי צהל

יש טלפון? :)

פורסם

תקנו פלאפונים מחנויות רגילות שאפשר לבטוח בהם ולא מאורנג, או סלקום או כול חברה סוללרית אחרת כי

הם דוחפים לך התחיבויות וכו'.. אני קניתי פלאפון לפני כשנה כמעט באותו זמן עם חבר רק שאני קניתי ממישהו שמיבא את זה מחו"ל

והחבר קנה מאורנג עם הסמל על הפלאפון, נחשו למי נשבר הפלאפון קודם ונחשו כמה זה עלה למי שנשבר לו הפלאפון וחוץ מזה דחפו לו

עוד התחייבות לשנה והוא צריך לשלם ביטוח על הפלאפון כשאצלי הכול בסדר ואני רק משלם בחודש 100 שקל על שיחות פלוס על חבילת SMS קטנה וזהו

וחבילת אינטרנט הכי בסיסית שיש ב20 שקל

פורסם
  • מחבר

^^^

תגיד אתה רציני בכלל???

דבר ראשון אין שום קשר לנושא הדיון מה שאמרת, דבר שני, זה שחבר שלך פחות זהיר עם הטלפון שלו לא אומר כלום על זה שהוא רכש את הטלפון דרכם.

ודבר שלישי ואחרון, יש תקופת זמן מסויימת שממנה והלאה כן כדאי לקנות בחברות הסלולר ואז אתה יוצא פרייאר כי אתה משלם מחיר מלא על המכשיר, ומתחת לתקופת הזמן הזאת, אתה יוצא המרווח, אבל רוב הלקוחות כן מצליחים להגיע לתקופת הזמן הזאת ולעבור אותה, גם אלו שאוהבים לשדרג.

ובאיזו רשת אתה שאתה משלם רק 20 שקלים על חבילת אינטרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים