עבור לתוכן

מתלבט בין אייפוד טאץ לבין S9 של סכום עד 1400 COWON

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתחדש בנגן חדש.

חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה.

חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים.

כמו כן גם זמן הסוללה חשוב.

אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות.

אני מאוד מתלבט בין השניים,

הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו)

ולכן חשבתי כבר לקנות את S9.

נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות.

המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו.

מה אתם ממליצים לקנות תודה

פורסם

קודם כל לפני הכל- אם אתה קונה אייפוד טאץ' אל תעשה את טעות, בספטמבר יוצאים האייפודים החדשים. ממליץ להיתאפק כי הם צריכים להיות טובים. (הטאץ' החדש..)

חוץ מזה בהנחה ואתה לא יכול להיתאפק עם כל הכבוד שאני אוהב לקנות דברים בבאג אני ממליץ לך לקנות את המכשיר ביד"ש ב-800 בערך או לקנות חדש בחנויות מסוימות שמוכרות ב-1150 בערך ולקנות מגן (חובה למכשיר!) ב-100 שקל בערך.

עכשיו, כמשתמש חדש בטאץ' שלי יחסית ובשימוש בתוכנה הארורה- אייטונס אני חייב לומר לך שאני אישית ממש לא אהבתי אותה לאחר נסיון עבר. התוכנה עוברת בצורה טורית- היא מבצטעת פעולה אחר פעולה ואי אפשר לסנכרן שירים ובאותו הזמן להמיר סרט או להבעיר גם כן סרט. חוץ מזה אולי אני בור בתוכנה אבל בשביל להעביר סרט ישבתי בערך 5 שעות על המחשב כדי להבין את מהות התוכנה.

עכשיו השוואה של המצב:

*מבחינת אייכות סאונד ה-S9 לוקח ובגדול!

*מבחינת סרטים זו בעיה, ל-S9 יש מסך אמולד שנותן זוויות צפיה רחבות והצבעים יותר טבעיים אבל מנסיון עם הטאץ' החוויה מדהימה והמסך שלו יחסית גדול ואני צפיתי בו בסרט וסדרות והיה תענוג בגבול האפשרי.

*חווית שימוש בנגנים נתונה למחלוקת- אני עם הטאץ' נהנה מאוד, אבל לא ניסיתי את ה-S9 ככה שאני לא יכול לומר מי יותר נוח בממשק.

*סוללה- הנגנים של קאון לעולם לא מאכזבים ומאמין שככה גם הפעם. הטאץ' מאוד מאכזב ומחזיק מעט זמן בשימוש במולטימדיה ורשת וכד'.. לעומת זאת בשמיעת מוזיקה וסרטים הוא סביר וזמן הסוללה לא רע, אך קאון מנצחת.

*פונקציות מעבר- אין ספק שפה הטאץ' לוקח ובגדול! אין סוף אפליקציות אל מול המבחר המצומצם של החנות הקטנה שיש לתוכנות בודדות לטאץ'.. אבל בעתיד אני שמעתי שהחנות של קאון תתרחב..

*נפחים- 32 של ה-S9 אל מול 8 של הטאץ'

*מחירים- 1150 לטאץ' (ועוד 100 שקל למגן שזה רצוי מאוד) מול 1400 ל-S9

עכשיו תעשה חושבין בין עצמך, מה תבחר ומה תרצה...

אני רק אגיד ששניהם נגנים מדהימים אבל הטאץ' נותן לי אישית "מעבר" כמו שרציתי וטיפה זנחתי בצד את ה-I7 שלי והקליפ כתוצאה מחיבה לטאץ' ופונקציותיו (אני משתמש מעט מאוד בנגן של הטאץ' כי הוא קצת גרוע לטעמי..).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המפורטת

אני בדקתי אותו בבאג כי אני רוצה לקנות אותו בבאג נתב"ג, ממה שאמרו לי, שם הוא יעלה כ20% פחות.

אני מסכים איתך שהמסך של הטאץ גדול יותר וזאת חוויה לצפות בו בסרטים, אבל נראה לי שזאת טרחה די גדולה להמיר כל סרט לפורמט MOV

בקשר לאפליקציות הן מאוד נחמדות אבל אין לי אינטרנט אלחוטי , ולא נראה לי שאעשה בהן שימוש רב

אני רוצה לשאול אותך, כמישהו שיש לו את שניהם, מה ההבדל באיכות בין הטאצ לבין הI7 כי אני יודע שהאיכות של I7 היא מאוד טובה ודי קרובה לS9

איך הטאצ בהשוואה אליו

פורסם

בנושאי סאונד כל הCOWON לוקחים בגדול

לגבי הS9 המחיר שלו סתם מנופח בארץ... אני משתמש בD2 ובA3 ושניהם מעולים ונוחים לתפעול

אולי אין לך את כל התוכנות שאפשר להתקין על האיפוד אבל אם אתה רוצה מוזיקה וסרטים קח COWON

פורסם

לא שמעתי אף נגן בחיי שהיה יותר טוב מ-COWON למינהם שלרוב מכילים אותו צ'יפ שאחראי על אייכות האודיו בנגנים שלהם (חוץ מאיזה אייריבר ישן שאני לא בטוח לגביו..)

באמת שקידוד סרטים זה עסק מעצבן וקידוד סרט ל-I7 היה ממש קליל. קידוד הסרט לקח פחות מחצי שעה וזריקה לתקיה לקחה 5 דקות בערך..

בקיצור- IPOD זה לילדים שמחפשים פוזה וטררם או פונקציות מסויימות ו-COWON זה למיד רייג' שרוצים אייכות בלי פשרות במחיר נאה.

אני מריח שאתה הולך לכיוון ה-S9 ובאמת שאני ממליץ לך עליו, נגן באמת טוב ויש לו מחיר לא רע יחסית.

אגב, מנסיון עם ה-I7 שלי שבמקרה קניתי גם בבאג נתב"ג- אל תאמין לחירטוטים של 20 אחוז וגם העובדים הרגילים לא יכולים לבדוק מחירים בחנות המיוחדת שם כי זה מחשבים שונים בלי רשת שקשורה אליהם. אני יכול לומר לך בפשטות ככה- תעשה 15.5 אחוז פחות ותוסיף מיסי המרה לדולרים ואז תקבל את המחיר כמעט במדויק. כמובן שיש את האלמנט של שינוי מצב הדולר ביחס השוק, אבל זה בלתי ניתן לשינוי.. :P

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון כמה זה מיסי המרה לדולרים? בערך לפחות?

דבר שני תגיד אם אתה אומר שהחנות בנתב"ג היא חנות בפני עצמה , אבל את האחריות שאני מקבל אני יכול לממש בכל סניף של באג נכון?

פורסם

האחריות באה לידי ביטוי בכל סניף של באג בארץ

את ההמרה תעשה באופן הבא- במקום לקחת את המחיר 1400 שקל ולעשות ממנו פחות 15 אחוז תעשה 10 אחוז שזה במצב "קיצוני". בסופו של דבר יצא לך שה-S9 יעלה לך: 1400-140= 1260 שזה מחיר לא רע. חוץ מזה תוכל תמיד להנות מכפל מבצעים שנותנים בבאג אם תשיג לך הנחה של 10 דולר בתלוש שכזה שמדפיסים מהרשת אם אתה טס עם אל- על או כל חברת טיסה אחרת שתספק לך כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים