עבור לתוכן

אייפון מראה שנטען-אבל לא עולה...

Featured Replies

פורסם

המכשיר מראה אנימציה של הבטריה כאילו הוא בטעינה אך נמצא כבר כמעט יום שלם על פס אדום אחד...

אם אני מנתק את המכשיר מהמטען הוא נכבה לחלוטין ואם אני מחבר אותו למטען הוא מראה שהכמשיר נטען אך לללא התקדמות והמכשיר לא מצליח לעלות לתפריט..

יש למישהו פתרון

פורסם

תנסה לעשות ריסטור-רוב הסיכויים שזה לא יעבוד ואז רוב הסיכויים שהבטריה נדפקה.

אם ריסטור לא יעבוד לדעתי אתה תהיה חייב ללכת למעבדה הקרובה לביתך...

פורסם

אם מדובר באייפון מהדור הראשון וניסית לעשות ריסט/ ריסטור למכשיר וקצת לשחק בו יש מצב שהלכה הסוללה אם זה לא עזר.

מוצרי אפל ידועים קצת בסוללתם העגומה שמאכזבת ומתה בטרם עת (ביחוד אם באמת מדובר במכשיר מהדור הראשון יד"ש..).

הדבר היחיד הוא החלפת סוללה ולפעמים זה לא דבר כה זול ואף עשוי לעלות כמו מכשיר חדש יד"ש. ברר מחירים מול מספר מעבדות ותלך לאחת שנראת אמינה וזולה במקרה ואתה מפחד לפרק את המכשיר לבד ולהזמין סוללה מחו"ל אם עדיין מוכרים כאלו.

פורסם
  • מחבר

זה אייפון 3g הבעסה זה שזה לא שלי אפילו אלא של חבר..שהשאיל אותו ליומיים כי הפלא שלי נדפק :-\...

פורסם

זה אייפון 3g הבעסה זה שזה לא שלי אפילו אלא של חבר..שהשאיל אותו ליומיים כי הפלא שלי נדפק :-\...

מה אתה עושה להם? חח איזה באסה...

פורסם

אני אגיד שוב פעם- ריסטור/ ריסט. אני לא לגמרי בטוח איך זה באייפון לעומת שאר אייפודים וכאלה אבל אם אני לא טועה- HOME ומקש כיבוי עליון ביחד יעלו לך את הסמל של אפל או משהו דומה שכזה. גגל את זה.. :xyxthumbs:

לא יזיק ללכת למעבדה שתבדוק את העסק ברציניות..

פורסם

עלות של סוללה באיביי זה 50 ש"ח כולל משלוח ושני מברגים לפירוק והרכבה של הברגים והחלקים הנחוצים כדי להגיע לסוללה. הבעיה זה העבודה עצמה, זה פשוט סיפור מהתחת להגיע לסוללה, צריך לפרק את כל הטלפון, ואני לא צוחק, כדי להגיע לסוללה, שבסך הכול דבוקה עם דבק חד צדדי לפלסטיק האחורי של הטלפון. ב-2G היא לא מודבקת, כמדומני, אבל העבודה עדיין קשה. פה אגב, כל "התודות" לאפל שכרגיל עושים חיים קשים בכל הקשור לסוללה.

ממה שיצא לי לבדוק, עלות של סוללה ל-2G בארץ עומד על כ-300 ש"ח באחת מחנויות הסלולר הפרטיות ופירוק והרכבה זה עוד 100 ש"ח. אין ספק ש-300 ש"ח זה מוגזם. אין לי בעיה לשלם 100 ש"ח על העבודה, זה מוצדק, אבל 300 ש"ח לסוללה שעולה 50 ש"ח? כמובן שאם מישהו מכיר חנות טובה שמוכרת ביותר זול, אני בטוח שכולם פה ישמחו לשמוע. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים