עבור לתוכן

הרשות הפלסטינית מציעה הודנה חדשה

Featured Replies

פורסם

אתה מוזמן לעבור על הפתרונות שהצעתי. תעשה חיפוש.

לעומת זאת, כבר 36 שנה נותנים לצבא להלחם בטרור והוא נכשל. לאבו מאזן ולחבריו נתנו שבועיים וחצי ועכשיו חוזרים לשיטה הקודמת

והמאוד מוצלחת.

בעיית זיכרון כניראה....

כניראה שכחת את תקופת ברק או רבין. אוסלו או ההסכם של ברק לתת כמעט את כל ירושלים לא מזכיר לך משהו הרי באותם ימים מי שהיה בראשות הממשלה היו אנשים עם אמונות בדיוק כמו שלך. למה זה לא הצליח? ומי הרס את זה?

אל תגיד לי צה"ל. לא ערפאת לא החמאס רק צה"ל. מספיק כבר עם השטיות שלך. אני רואה תגובות של אנשים שלך! תגובה של שפנים!

עכשיו נחכה לתגובה נגד ועוד בולשיט. גם אם צה"ל לא היה פועל היה פיגוע בכל מקרה. תסביר לי מה צה"ל עשה בשביל לקבל את הפיגוע של 21 קורבנות. הרי אתה לא מצפה שניתן להם הכל כולל זכות השיבה.

נתנו לו שבועיים וסתם נהרגו עשבים שוטים סתם אנשים שרצו להגיע ממקום למקום אבל אתה צודק הם סתם עשבים שוטים כי הם לא ערבים. אז לחסל מחבל זה אסור!!!! אבל לחסל יהודים זה עשבים שוטים. כל הכבוד להגדרות של השמאל. זה מראה את הצד שלכם.

צה"ל לא פעל כמו שהוא יכול לפעול. תן לצה"ל לפעול כמו שהוא יודע ותראה את הפיתרון לטרור. שתראה את ערפאת עם כדור בראש. ולידו יאסין ורנטיסי וכל הדגים השמנים שצריכים לבקר את 7 הבתולים שלהם.

ההודנה החדשה זה בולשיט.

החמאס לא מוכן לשמוע על הודנה. ערפאת האיש שלום הגדול אומר שהוא רק יכול לעשות שלום אם נלך בדרך שלו. ניסה להחליף את דחלאן. והדבר הכי מצחיק בדיוק ביום שההודנה מספר אחת הסתיימה פתאום שומעים הצהרות ורואים מעשים ::) . הכל למראית עין לא יותר. לאנשים שלא צריך להיות נשק תאמין לי שיש להם נשק יותר ממה שהם צריכים וממימון מהרודף שלום ערפאת. יהיה שלום רק בדרך אחת לא משנה מה שתחשוב רק ככה יהיה.

שצה"ל יכנס באמא של הדגים השמנים וילמד אותם מה כוחה של ישראל. שכל העולם ידבר שידברו עד מחר. האום זה פאקה פאקה לפה. אירגוני שלום זה פאקה פאקה לשם והעולם ממשיך בסידרו.

פורסם

אז מה הפיתרון שלך? הפיתרון של כניסה לשטחי הרשות ולקיחת כל כלי הנשק ופירוק גופי הטרור (וסילוק ערפאת) או כניסה לשטחי הרשות ולטבוח בכולם? (כולל זקנים, נשים ותינוקות)

אתה יודע מה הבעיה האמיתית שלנו? העולם. שבן לאדן הוריד את התאומים בוש נכנס למלחמה באפגניסטן, שבנו טובחים יום יום אנחנו לא יכולים לעשות כלום, במקרה הזה רק הסברה תעזור.

יש כמה אנשים בממשלה שחושבים כמו שצריך, אבל העולם לא נותן להם לפעול.

אגב,

מה דעתכם על מתנחל, שמכנה את צה"ל - צבא הגנה לישמעל? אין צורך להזכיר שצה"ל כמובן שומר עליו (ואני אומר, לזרוק את כל המתנחלים שיסתדרו לבדם)

פורסם

אותי אישית מעניינת תגובת העולם על מה יקרה אם צה"ל יכנס בתקיפה חזיתית מלאה לתוך רצועת עזה ויעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב-לדאוג לשלום ישראל.

אני סבור כי העולם יאיים בסנקציות,עסק שימשך חודש ולאחר מכן כלום-נצא באזהרה.

פורסם

תעזוב את המתנחלים בשקט!

הם קדושים, הם קנו אדמות

מהפלשתינאים, למה שהם ייתפנו

משם?

אני בתור חייל לעתיד בכיף אשמור עליהם.

פורסם

השאלה היא האם החמאס שמע על ההודנא החדשה, ויש לי הרגשה שלא. חתימה על הסכם הפסקת אש היא די חסרת משמעות אם ידוע ב-100% שהאש תמשיך גם אחרי החתימה...

פורסם

אותי אישית מעניינת תגובת העולם על מה יקרה אם צה"ל יכנס בתקיפה חזיתית מלאה לתוך רצועת עזה ויעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב-לדאוג לשלום ישראל.

אני סבור כי העולם יאיים בסנקציות,עסק שימשך חודש ולאחר מכן כלום-נצא באזהרה.

הסברה שלך נכונה, אבל אם מישהו שם בממשלה יתחיל להסביר לעולם כמו שצריך מה שהולך כאן לא רק שיתנו לנו להכנס, אפילו יביאו לכאן כוח בינלאומי. תראו מה האמריקאים עשו באפגניסטן, בעירק, ביפן, בוויאטנאם (למרות ששם הם הפסידו...)

תעזוב את המתנחלים בשקט!

הם קדושים, הם קנו אדמות

מהפלשתינאים, למה שהם ייתפנו

משם?

אני בתור חייל לעתיד בכיף אשמור עליהם.

אתה מבדר אותי אתה יודע? קנו אדמות...קדושים...

מאיפה באת? (שאלה רטורית, אל תענה)

נ.ב.

מישהו זוכר את הסכמי סייקס פיקו משיעורי ההסטוריה? האחראים לכל המצב במזרח התיכון הם האנגלים והצרפתים, אולי הגיע הזמן להזכיר להם את זה?

פורסם

אני רואה תגובות של אנשים שלך! תגובה של שפנים!

עכשיו נחכה לתגובה נגד ועוד בולשיט. גם אם צה"ל לא היה פועל היה פיגוע בכל מקרה. תסביר לי מה צה"ל עשה בשביל לקבל את הפיגוע של 21 קורבנות. הרי אתה לא מצפה שניתן להם הכל כולל זכות השיבה.

נתנו לו שבועיים וסתם נהרגו עשבים שוטים סתם אנשים שרצו להגיע ממקום למקום אבל אתה צודק הם סתם עשבים שוטים כי הם לא ערבים. אז לחסל מחבל זה אסור!!!! אבל לחסל יהודים זה עשבים שוטים. כל הכבוד להגדרות של השמאל. זה מראה את הצד שלכם.

אני לא שולח לכאן אנשים, תודה רבה.

מי דיבר על זכות השיבה, מתנחל אחד לא פינו. גם רבין וגם ברק לא.

היחיד שאמר עשבים שוטים זה אתה.

שיהיה לכולנו שבוע שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים