פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הם רוצים ליצור "מצב חדש" - "איזון דמים" כאשר הפסקת אש תוכר, אז אסור לנו לפעול נגד אותם חלאות אדם.וכמובן הם ישמרו על "אש נמוכה " (או שכפי שכבר הגדירו את זה כבר כאן- יהיו עשבים שוטים - ללא רסן שיעשו רצח ברחובותינו).כמובן שהשמאל הקיצוני יקבל את הנוסחא, הרי התשלום שלנו (פיגועים קטנים פה ושם ) הוא זול לעומת העימות שבו נהרגו אותם ילדים פלסטינאים קטנים חפים מפשע ( בהה).
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים כפי שאמרתי ואומר זאת שוב: עד מתי? עד מתי נאמין להם? (או יותר נכון יאמינו)
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אני לא בונה על זה גם כן...אני בטוח שהם ייכשלו שובבטווח הארוך, וכשאניאומר ארוך, מדובר בשבוע שבועיים.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים כמובן שהשמאל הקיצוני יקבל את הנוסחא, הרי התשלום שלנו (פיגועים קטנים פה ושם ) הוא זול לעומת העימות שבו נהרגו אותם ילדים פלסטינאים קטנים חפים מפשע ( בהה).יהודהקח את התקופה של ההודנה ואותו פרק זמן חודש לפני זה ותשווה את מספר ההרוגים (מיותר להגיד לך בכל צד, כי צד אחד בשבילך לא קייםאבל נניח רק בצד הישראלי).בקשר להודנה החדשה, אין לי מושג מה היא כוללת, עוד לא יצא לי להסתכל.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים כן, אנחנו חיסלנו שתי בכירי חמאס, אנשים עם דם על הידיים.והם עשו פיגוע טרור בו נפצעו אנשים חפים מפשע, זה באמתמתאזן בעיינך? =[
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים שמע חבובאין לי מה להגיד לאנשים שחושבים שאני מצדיק פיגועים, חוץ מ"תלמד לקרוא".
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אני מעדיף שיכריזו מלחמה מאשר לשקר וליצור הפסקות אש מפגרות שבהן כל מהלך שלנו הוא מעשה טרור רצחני ואכזרי ואירגוני הטרור רק מתחזקים וצוברים עוד כוח.לא צריך הודנה, צריך פעולה צבאית אין סופית עד מוות הטרוריסט האחרון יאסר עראפת.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים שמע חבובאין לי מה להגיד לאנשים שחושבים שאני מצדיק פיגועים, חוץ מ"תלמד לקרוא".אולי אתה לא מצדיק פיגועים, אבל אתה לא מציע שום דבר כדי למנוע אותם. שלום זה דבר אופטימלי שכולנו רוצים, אבל זה לא המצב, לא עם הנחשים האלה.זה שאולי לא היו פיגועים בזמן האחרון זה רק כי היה להם נוח עם זה, אתה באמת חשבת לרגע שהם ירצו שלום?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים תראו, אני מעדיף להתייחס ל"שקט" היחסי שהיה בגבול הצפון. מטוסי חיל האויר טסים בגבול ו/או פולשים לתחום לבנון וידענו לסבול פגזי נ"מ ללא נפגעים. אך כאשר הם יורים בכינון ישיר לעבר שלומי והורגים אזרחים, כאן צריך לשים קו אדום (אבל קו אמיתי שאסור לעבור !) ולהחליט איך להגיב בכל הכח העומד לראשותינו. כך בדיוק אותו דבר עם קבל הפיגועים ה-"קטנים" שהפלסטינאים עושים בתקופת ההודנה כצעד פרובקציה ואח"כ הם מודיעים שהם ממשיכים עם ההודנה. אז מה ישראל עושה ? לבטים קשים ....
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אולי אתה לא מצדיק פיגועים, אבל אתה לא מציע שום דבר כדי למנוע אותם. שלום זה דבר אופטימלי שכולנו רוצים, אבל זה לא המצב, לא עם הנחשים האלה.זה שאולי לא היו פיגועים בזמן האחרון זה רק כי היה להם נוח עם זה, אתה באמת חשבת לרגע שהם ירצו שלום?אתה מוזמן לעבור על הפתרונות שהצעתי. תעשה חיפוש.לעומת זאת, כבר 36 שנה נותנים לצבא להלחם בטרור והוא נכשל. לאבו מאזן ולחבריו נתנו שבועיים וחצי ועכשיו חוזרים לשיטה הקודמתוהמאוד מוצלחת.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אני יודע כבר מה הפתרון שלך:"בואו ניתן להם את המדינה שלנו ונברח לזימבאבואה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.