עבור לתוכן

הרשות הפלסטינית מציעה הודנה חדשה

Featured Replies

פורסם

כנראה שאצלם הפראיירים לא מתים הם רק מתחלפים

פורסם

הם רוצים ליצור "מצב חדש" - "איזון דמים" כאשר הפסקת אש תוכר, אז אסור לנו לפעול נגד אותם חלאות אדם.

וכמובן הם ישמרו על "אש נמוכה " (או שכפי שכבר הגדירו את זה כבר כאן- יהיו עשבים שוטים - ללא רסן שיעשו רצח ברחובותינו).

כמובן שהשמאל הקיצוני יקבל את הנוסחא, הרי התשלום שלנו (פיגועים קטנים פה ושם ) הוא זול לעומת העימות שבו נהרגו אותם ילדים פלסטינאים קטנים חפים מפשע ( בהה).

פורסם

כפי שאמרתי ואומר זאת שוב: עד מתי? עד מתי נאמין להם? (או יותר נכון יאמינו)

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאף אחד לא מאמין להם יותר

פורסם

הלוואי וזה היה המצב...

אבל לצערי אני יודע שהוא לא כזה

פורסם

בשפה מעודנת ובסטייל... הודנה ? על הזין שלי.

יום טוב ידידיי

פורסם

אני לא בונה על זה גם כן...

אני בטוח שהם ייכשלו שוב

בטווח הארוך, וכשאני

אומר ארוך, מדובר בשבוע שבועיים.

פורסם

כמובן שהשמאל הקיצוני יקבל את הנוסחא, הרי התשלום שלנו (פיגועים קטנים פה ושם ) הוא זול לעומת העימות שבו נהרגו אותם ילדים פלסטינאים קטנים חפים מפשע ( בהה).

יהודה

קח את התקופה של ההודנה ואותו פרק זמן חודש לפני זה ותשווה את מספר ההרוגים (מיותר להגיד לך בכל צד, כי צד אחד בשבילך לא קיים

אבל נניח רק בצד הישראלי).

בקשר להודנה החדשה, אין לי מושג מה היא כוללת, עוד לא יצא לי להסתכל.

פורסם

כן, אנחנו חיסלנו שתי בכירי חמאס, אנשים עם דם על הידיים.

והם עשו פיגוע טרור בו נפצעו אנשים חפים מפשע, זה באמת

מתאזן בעיינך? =[

פורסם

שמע חבוב

אין לי מה להגיד לאנשים שחושבים שאני מצדיק פיגועים, חוץ מ"תלמד לקרוא".

פורסם

אני מעדיף שיכריזו מלחמה מאשר לשקר וליצור הפסקות אש מפגרות שבהן כל מהלך שלנו הוא מעשה טרור רצחני ואכזרי ואירגוני הטרור רק מתחזקים וצוברים עוד כוח.

לא צריך הודנה, צריך פעולה צבאית אין סופית עד מוות הטרוריסט האחרון יאסר עראפת.

פורסם

שמע חבוב

אין לי מה להגיד לאנשים שחושבים שאני מצדיק פיגועים, חוץ מ"תלמד לקרוא".

אולי אתה לא מצדיק פיגועים, אבל אתה לא מציע שום דבר כדי למנוע אותם. שלום זה דבר אופטימלי שכולנו רוצים, אבל זה לא המצב, לא עם הנחשים האלה.

זה שאולי לא היו פיגועים בזמן האחרון זה רק כי היה להם נוח עם זה, אתה באמת חשבת לרגע שהם ירצו שלום?

פורסם

תראו, אני מעדיף להתייחס ל"שקט" היחסי שהיה בגבול הצפון. מטוסי חיל האויר טסים בגבול ו/או פולשים לתחום לבנון וידענו לסבול פגזי נ"מ ללא נפגעים. אך כאשר הם יורים בכינון ישיר לעבר שלומי והורגים אזרחים, כאן צריך לשים קו אדום (אבל קו אמיתי שאסור לעבור !) ולהחליט איך להגיב בכל הכח העומד לראשותינו. כך בדיוק אותו דבר עם קבל הפיגועים ה-"קטנים" שהפלסטינאים עושים בתקופת ההודנה כצעד פרובקציה ואח"כ הם מודיעים שהם ממשיכים עם ההודנה. אז מה ישראל עושה ? לבטים קשים ....

פורסם

אולי אתה לא מצדיק פיגועים, אבל אתה לא מציע שום דבר כדי למנוע אותם. שלום זה דבר אופטימלי שכולנו רוצים, אבל זה לא המצב, לא עם הנחשים האלה.

זה שאולי לא היו פיגועים בזמן האחרון זה רק כי היה להם נוח עם זה, אתה באמת חשבת לרגע שהם ירצו שלום?

אתה מוזמן לעבור על הפתרונות שהצעתי. תעשה חיפוש.

לעומת זאת, כבר 36 שנה נותנים לצבא להלחם בטרור והוא נכשל. לאבו מאזן ולחבריו נתנו שבועיים וחצי ועכשיו חוזרים לשיטה הקודמת

והמאוד מוצלחת.

פורסם

אני יודע כבר מה הפתרון שלך:

"בואו ניתן להם את המדינה שלנו ונברח לזימבאבואה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים