פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אחרי שעשיתי סיריקות לוירוסים ומצא לי כמה וירוסים וטרוייאנים שמתחבאים להם בקבצי הוינדוס,מחקתי אותם ,ומה שקורה עכשיו,זה שעולות לי הודעות שגיאה עם כניסה לשולחן העבודה , שכנראה חסרים קבצים.יש אפשרות לשחזר את הקבצים הללו? אם כן איך אני עושה את זה? אני ינסה להעלות תמונות של השגיאות עוד כמה דק'.. ואחרי שאני לוחץ אישור מופיעה השגיאה הזאת
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אין לי נקודות שחזור לחודש הזה.ומשום מה ,אם לא יכול לדפדף לחודשים קודמים..
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אתה מתכוון כמו ccleaner? כי הרצתי,וזה לא עזר.למה איך זה קשור לרג'יסטרי?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים יש קבצים שWIN רוצה להפעיל בכניסה ולא מוצא, ניקיון רג'יסטרי אמור לעזור, אבל אם לא כנס לRUN>MSCONFIG, ותוריד אותם ישירות מהסטארט אפ
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר אוקי מצאתי את זה ב msconfigעכשיו שאלה, הקובץ הזה (spoolsv.exe ) הוא חיוני לפעולה תקינה של וינדוס? במילים אחרות ,הוא קובץ של המערכת?או שזאת סתם איזו תוכנה?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים התוכנה הזאת אחראית לעבד עבודות הדפסה (במילים אחות, הסרה שלה תפגע ביכולת שלך להדפיס), זה תהליך מערכת תקין, תנסה התקנת תיקון ל-WINDOWS.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים נכון, לא שמתי לב לנתיב, זה אכן לא אמור לרוץ משם.סביר להניח שזו תוכנה שהתחזתה לשירות הזה שנמחקה כתוצאה מהניקוי.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר התוכנה הזאת אחראית לעבד עבודות הדפסה (במילים אחות, הסרה שלה תפגע ביכולת שלך להדפיס), זה תהליך מערכת תקין, תנסה התקנת תיקון ל-WINDOWS.עובדה שאני מצליח להדפיס ,חח..בכל מקרה,פשוט נוריד את זה מה MSCONFIG וזהו? אין צורך בהתקנת תיקון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.