פורסם 2009 ביולי 1516 שנים שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אני משתמש בנרתיק של באג מאז שקניתי את הD2 שלי לפני כמה שנים טובותבקשר למגן מסך הזמנתי את שלי מחו"ל.בארץ אין לך יותר מדי מה לחפש
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר אין לי בעייה לעשות הזמנה מחו"ל.השאלה עם מה שנמכר בבאג באמת שווה את הכסף או שאפשר להזמין משהו מחול שהוא יותר טוב ובפחות או יותר אותו מחיר?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים יש כאן -http://www.palmnet.co.il/sg_product~566021~3487~0.htmצריך גם להיות להם מגני מסך, פנה אליהם טלפונית.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר לא יש לי בקושי לזה של באג ואני יילך עליו המיוחד שהצלחתי להשיג אותו במחיר הרבה יותר זול (60 ש"ח). עכשיו אני צריך המלצה למגן מסך אשמח עם תעזרו לי עם זה אין לי מושג אפילו איפה לחפש.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אמור להיות בבאג משהו של Cowon, אם אני לא טועה זה עולה בסביבות ה50 שקל לסט של שניים.אם אתה מגיע לחדרה יש לי אחד מיותר שאתה מוזמן לבוא לקחת.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר תודה על ההצעה אבל חדרה טיפה רחוק לי בקשר לבאג, הם אומרים שאין להם כרגע מגני מסך ל-D2.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים איפה אתה גר?גם לי אמרו בבאג שאין זמנית ובסוף קניתי בeline.co.il, יש להם סניפים גם בת"א וחיפה.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אני גר בבאר-שבע, וחיפשתי ב-eline.co.il ולא מצאתי שם כלום.גם בלי מגן מסך תשרוד איתו אלא אם כן אתה משתמש בכלים חדים כשאתה עובד איתוישרוד אני ישרוד איתו, אבל אני מעוניין לשמור עליו במצב טוב להרבה זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.