עבור לתוכן

המדיך המלא של Ynet להורדת ווארז מרשת eDonkey

Featured Replies

פורסם

הם לא רומזים, הם מסבירים בצורה מאוד מאוד ברורה, ועם דוגמאות.

אבל מכיוון שהתוכנות עצמן הן לא חוקיות, ורק שימוש מסוים מאוד בהן בלתי חוקי. אז הכל חוקי ותקין מבחינה משפטית. אך מי שמבין את הכוח של המערכת הזו מסוגל בקלות לנצל אותה לרעה.

מה שכן הפריע לי בכתבה היא ה"דוגמה" של הסרט ספיידרמן (שדווקא הוא מוגן בידי זכויות יוצרים) כנושא לחיפוש.

פורסם
  • מחבר

הם לא רומזים, הם מסבירים בצורה מאוד מאוד ברורה, ועם דוגמאות.

אבל מכיוון שהתוכנות עצמן הן לא חוקיות, ורק שימוש מסוים מאוד בהן בלתי חוקי. אז הכל חוקי ותקין מבחינה משפטית. אך מי שמבין את הכוח של המערכת הזו מסוגל בקלות לנצל אותה לרעה.

מה שכן הפריע לי בכתבה היא ה"דוגמה" של הסרט ספיידרמן (שדווקא הוא מוגן בידי זכויות יוצרים) כנושא לחיפוש.

לא רק הדוגמא של ספידרמן, אלה פרסום של sharereactor.com , זה יותר "גרוע" , כי גם מי שיכנס לאתר מסיבות חוקיות לא יוכל לעמוד בפיתוי של כמות החומר באתר ;D

פורסם

מי שבאמת תותח בWAREZ

לא רואה ממטר שום KAZAA ו SHARE REACTOR

כי יש לו את המקורות החמים לWAREZ. ;)

פורסם

מי שבאמת תותח בWAREZ

לא רואה ממטר שום KAZAA ו SHARE REACTOR

כי יש לו את המקורות החמים לWAREZ. ;)

ובכל זאת, סמוך עליי ש-eDonkey/eMule מצויינות גם אם יש'ך פאבים. אתה לא צריך את התוכנות האלה רק אם יש לך גישה לדאמפים או טופ סייטס. מה שקשה מאוד להשיג כידוע לך.

פורסם

ובכל זאת, סמוך עליי ש-eDonkey/eMule מצויינות גם אם יש'ך פאבים. אתה לא צריך את התוכנות האלה רק אם יש לך גישה לדאמפים או טופ סייטס. מה שקשה מאוד להשיג כידוע לך.

קשה, אבל מי שכבר השיג לא צריך להתאמץ ;D

זאת עוד סיבה שFLT פרשו, ה warez פשוט

נהיה נגיש לכל ליימר, ניוביי ונוב שקונה מחשב

ומתחבר לאינטרנט...השמות של הקבוצות

פשוט התחילו לצוף ברשימת החיסולים של

ה FBI והתחילו להתבצע המון מעצרים.

פורסם
  • מחבר

קשה, אבל מי שכבר השיג לא צריך להתאמץ ;D

זאת עוד סיבה שFLT פרשו, ה warez פשוט

נהיה נגיש לכל ליימר, ניוביי ונוב שקונה מחשב

ומתחבר לאינטרנט...השמות של הקבוצות

פשוט התחילו לצוף ברשימת החיסולים של

ה FBI והתחילו להתבצע המון מעצרים.

FLT פרשו כי הם לא רצו לגמור כמו ה"מנהיג" של RaZor1911 :( .

לדעתי זה באמת מעצבן שכל אחד עם מחשב "פצצה" של NEWRON וחיבור לאינטרנט מהיר

שלא יודע אפילו לא יודע איך לצרוב קובץ BIN או כל קובץ אחר של IMAGE מוריד משחקים או\ו סרטים ומוזיקה ועוד חושב שאין בזה שום דבר פסול, וזה הופך את זה לעוד יותר גרוע כשאנשים(ניובים) נתבעים על משהו שחשבו שהוא בסדר ובעצם לא הבינו שמה שהם עושים זה יותר מדאבל קליק בקאזה, שזה בעצם גניבה.

פורסם

בעייני כל מי שלא תורם לסצנת הווארז הוא נוב בעצמו...

פורסם

got tha' right

פורסם

אני שוקל להנהיג כאן משטר צבאי בכל הנוגע לווארז, סחר בנשים, סמים וכל דבר לא חוקי/לא מוסרי אחר. מה דעתכם?

פורסם

אני שוקל להנהיג כאן משטר צבאי בכל הנוגע לווארז, סחר בנשים, סמים וכל דבר לא חוקי/לא מוסרי אחר. מה דעתכם?

הגדר משטר צבאי.

אם זה מה שאני חושב שזה, רעיון רע מאוד. אתה גורם לסתימת פיות בנושאים שמדברים עליהם ברחובות חופשי.

פורסם

סביר להניח שזה מה שאתה חושש ממנו. עידוד ווארז בפומבי הוא הסתה לדבר עבירה לפי חוקי מדינת ישראל, אתה יודע...

פורסם
  • מחבר

מה הקשר?!?!? :kopfpatsch:

חוץ מזה, לשתף קבצים נחשב ל"תרומה" לווארז, לא?

Moridin, אנשים לא מפחדים לדבר על ווארז בחנויות של תוכנה/שירים אפילו עם המוכרים!

פורסם

מה הקשר?!?!? :kopfpatsch:

חוץ מזה, לשתף קבצים נחשב ל"תרומה" לווארז, לא?

Moridin, אנשים לא מפחדים לדבר על ווארז בחנויות של תוכנה/שירים אפילו עם המוכרים!

לא :kopfpatsch:, להיות פעיל זה לא להפיץ את זה ב P2P, אפילו פאבים זה משהו שנחשב לנמוך,

לתרום לסצנה, זה אומר שאתה חלק פעיל ביותר ממנה שעוזר ליצור את הווארז.

אנחנו לא מפרסמים פה לינקים לווארז

אז מה הבעייה? רק מדברים על ווארז. >:(

פורסם

סביר להניח שזה מה שאתה חושש ממנו. עידוד ווארז בפומבי הוא הסתה לדבר עבירה לפי חוקי מדינת ישראל, אתה יודע...

עידוד ווארז אני גם לא חושב שצריך להיות פה, אבל דיבור חופשי עליו לדעתי לא אמורה להיות בעיה איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים