פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדשואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחיאז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים היה איפון ב 2007, שדרוג ב 2008, שדרוג נוסף ב 2009. אני מהמר שנחכה עד 2010.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים בספטמבר יהיה IPOD TOUCH חדשלIPHONE הבא תצטרך לחכות לפחות עד יוני הבאכמו שאמרו מעלי עם אפל אי אפשר לדעת. אבל כן סביר להניח שעד יוני הבא לא נראה טלפון חדש מאפל.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים זה שאי אפשר לדעת שיהיה ITOUCH חדש בספטמבר אני מסכים (למרות שהסימנים אומרים שכן)זה שלא יהיה IPHONE חדש בשנה הקרובה זה בטוח, הדבר האחרון שהם יעשו זה לעצבן לקוחות שעכשיו התחייבו ל3GS ולהציע מכשיר חדש.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים זה שאי אפשר לדעת שיהיה ITOUCH חדש בספטמבר אני מסכים (למרות שהסימנים אומרים שכן)זה שלא יהיה IPHONE חדש בשנה הקרובה זה בטוח, הדבר האחרון שהם יעשו זה לעצבן לקוחות שעכשיו התחייבו ל3GS ולהציע מכשיר חדש.אני גם לא צפיתי לאייפון הזה.. אפל תמיד מפתיעים.ואני אסביר גם למה לא ציפיתי-אמרתי הייחוד של אפל זה הזמן שהם מביאים משהו חדשני שאין בשוק ולכן הם מצליחים כל כך כי אם האייפון ה3G היה בא עכשיו יחד עם הפאלם והANDRIOD למיניהם האייפון לא היה מצליח כמו שהצליח.ועכשיו מאוד התאכזבתי מה3GS כי אין פה משהו מאוד ייחודי...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ידעתי שהוא יבוא לפי כל השמועות וכל זה..אבל אני אומר לפי השיטה של אפל הוא לא היה אמור לבוא.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ה3GS הוא כן שיפור משמעותיהוא בעל מעבד כושר עיבוד כפול..בתור בעל אייפון דור ראשון אני ממתין להזדמנות לרכוש את ה3GSיש לי המון משחקים ותוכנות שמצריכים מעבד חזק יותרהמשחקים הראשונים עבדו מצויין....לאט לאט התחילו לצאת תוכנות ומשחקים עם גרפיקה מכובדת שמצריכים יכולת עיבוד כמו של ה3GSבקיצור, אולי זה לא נראה שיפור משמעותי, אבל אלה שיש בידם אייפון מבינים טוב מאוד על מה מדוברמי שאין לא אייפון קיבל עכשיו דברים שהיו חסרים בדורות קודמים, מצלמה טובה יותר,MMS, COPY PASTE ועוד...פרט קטן שאנשים לא יודעים - לאייפון 3GS יש את היכולת לצלם וידאו באיכות שמתקרבת לHDתמתינו קצת...לאפל תמיד יש קלפים בשרוול, הם ימשיכו להפתיע עם שידרוגי תוכנה שיפתחו את המכשיר לעוד יכולות.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.