עבור לתוכן

בעיה עם 3DMARK03

Featured Replies

פורסם

כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים.

המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם:

<------------ ;)

מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...

פורסם

הכרטיס מסך שלך לא תומך בכל האפקטים ובגלל זה לא תוכל להריץ את המבחנים .

פורסם
  • מחבר

כל המבחנים האחרים זה עם PIXEL SHADING

ולפי מה שכתוב יש לי את זה בכרטיס

פורסם

הכרטיס שלך יכול להריץ רק את המטוסים (לפי מה שזכור לי)

וזה בכלל צריך להיות בפורום גרפיקה...

פורסם
  • מחבר

אבל למה?

פורסם

כי הכרטיס לא מסוגל לבצע את הפונקציות הדרושות במבחנים האחרים, אין שום דבר שאתה יכול לעשות בנידון חוץ מלהחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מבין את זה... הכרטיס מסך הזה מריץ את כל המשחקים הכי חדשים בצורה חלקה וללא שום בעיות. איזה מין בנצ'מרק זה? מה הוא אמור לבדוק בדיוק? יכולות של כרטיסים שאף אחד לא מנצל?

פורסם

בדיוק, בגלל זה נוצרה המון המולה כאשר הוא יצא, בנוסף למנוע מסורבל וכבד שגרם גם לג'פורס 4 TIs לקרטע

פורסם

אני לא מבין למה אתה מצפה מכרטיס די חלש. 3dmark 2003 נועד לבדוק את היכולת של כרטיסים יותר חדשים בשוק ויותר חזקים בהרבה.

אני ממליץ לך לא להילחץ מזה שהוא לא מריץ לך את רוב המבחנים, תמשיך לשחק במה שאתה משחק ואם זה עובד לך טוב אז יופי. ואם אתה כ"כ נלחץ מזה שהכרטיס שלך לא מריץ מבחנים ב-2003 אז תקנה כרטיס חדש יותר שיוכל להפעיל לך את הכל.

פורסם
  • מחבר

סתם אני רוצה לראות מה הביצועים. האמת אני יותר מתעניין בביצועים של המעבד ושל המערכת ככלל יותר מאשר הכרטיס הגרפי.

לכן נראה לי אני יעבור ל 2002...

פורסם

ועוד יש לך את הגירסה החזקה של MX חחחחחחחח

הכרטיס הזה ממש outdated ראיתי ששמים אותו על שרתים כסטנדרט

פורסם
  • מחבר

תראה כל עוד הוא מריץ לי את המשחקים הכי חדשים בצורה חלקה אין לי טענות...

פורסם

הנה עוד אחד שמתחיל לדאוג למה הכרטיס שלו לא עובד כמו שצריך כשהוא בכל זאת מריץ את כל המשחקים חלק.

צריך להפסיק עם המבחנים הסינטטים! להרוג אותם ומהר!!!

פורסם

ממש לא נכון והמבחנים קובעים המון

הוא מריץ לך משחקים בצורה חלקה כי המפתחים של המשחק זיהו שיש לך כרטיס כזה והתאימו אליו את המשחק.

תאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר כי יש לי MX וגם 9500 פרו ושניהם מריצים משחקים חלק

אבל האיכות שונה וזה כל ההבדל, יום ולילה.

פורסם
  • מחבר

אז בוא תספר לי את ההבדל הגדול? עם שני המשחקים רצים חלק לגמרי, נראים בדיוק אותו דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים