פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר כל המבחנים האחרים זה עם PIXEL SHADINGולפי מה שכתוב יש לי את זה בכרטיס
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הכרטיס שלך יכול להריץ רק את המטוסים (לפי מה שזכור לי)וזה בכלל צריך להיות בפורום גרפיקה...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים כי הכרטיס לא מסוגל לבצע את הפונקציות הדרושות במבחנים האחרים, אין שום דבר שאתה יכול לעשות בנידון חוץ מלהחליף אותו.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר אני ממש לא מבין את זה... הכרטיס מסך הזה מריץ את כל המשחקים הכי חדשים בצורה חלקה וללא שום בעיות. איזה מין בנצ'מרק זה? מה הוא אמור לבדוק בדיוק? יכולות של כרטיסים שאף אחד לא מנצל?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים בדיוק, בגלל זה נוצרה המון המולה כאשר הוא יצא, בנוסף למנוע מסורבל וכבד שגרם גם לג'פורס 4 TIs לקרטע
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אני לא מבין למה אתה מצפה מכרטיס די חלש. 3dmark 2003 נועד לבדוק את היכולת של כרטיסים יותר חדשים בשוק ויותר חזקים בהרבה.אני ממליץ לך לא להילחץ מזה שהוא לא מריץ לך את רוב המבחנים, תמשיך לשחק במה שאתה משחק ואם זה עובד לך טוב אז יופי. ואם אתה כ"כ נלחץ מזה שהכרטיס שלך לא מריץ מבחנים ב-2003 אז תקנה כרטיס חדש יותר שיוכל להפעיל לך את הכל.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר סתם אני רוצה לראות מה הביצועים. האמת אני יותר מתעניין בביצועים של המעבד ושל המערכת ככלל יותר מאשר הכרטיס הגרפי.לכן נראה לי אני יעבור ל 2002...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים ועוד יש לך את הגירסה החזקה של MX חחחחחחחחהכרטיס הזה ממש outdated ראיתי ששמים אותו על שרתים כסטנדרט
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר תראה כל עוד הוא מריץ לי את המשחקים הכי חדשים בצורה חלקה אין לי טענות...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הנה עוד אחד שמתחיל לדאוג למה הכרטיס שלו לא עובד כמו שצריך כשהוא בכל זאת מריץ את כל המשחקים חלק.צריך להפסיק עם המבחנים הסינטטים! להרוג אותם ומהר!!!
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים ממש לא נכון והמבחנים קובעים המוןהוא מריץ לך משחקים בצורה חלקה כי המפתחים של המשחק זיהו שיש לך כרטיס כזה והתאימו אליו את המשחק.תאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר כי יש לי MX וגם 9500 פרו ושניהם מריצים משחקים חלקאבל האיכות שונה וזה כל ההבדל, יום ולילה.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר אז בוא תספר לי את ההבדל הגדול? עם שני המשחקים רצים חלק לגמרי, נראים בדיוק אותו דבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.