עבור לתוכן

המלצה למקלט GPS לרכב, עד 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלט GPS לרכב. אם ההפרש במחיר לא גדול, אני מעדיף מחשב כף יד עם יכולות GPS.

חשוב לי שיהיה אמין, מדויק, קל לתפעול, עם צג ברור ווליום גבוה.

כמו כן, אני רוצה מכשיר שאפשר להתקין עליו תוכנת ניווט / מפות נוספות באופן עצמאי, בלי להיות תלוי בחברה. (הבנתי שיש מכשירים עם אופציות מסוימות נעולות).

ראיתי מחשבי כף יד כמו Asus A696 ו Mio P550, ומכשירים שמיועדים רק לניווט של שתי החברות הנ"ל. האם הם טובים או שיש טובים יותר?

תודה

פורסם

קניתי את Asus A696 לפני כחודשיים.

אחלה של דבר, ניתן להתקין עליו IGO8. ניתן גם לבצע בעזרתו שיחות Skype ולגלוש (WI FI), יש גם טריק שאפשר להשתמש בו כדיבורית לרכב.

רק חיסרון (לאחרים לא ראיתי את זה קורה), העברית אצלי עם באגים ועשתה בלאגן (גרמה לאיטיות ותקיעות במכשיר), הפתרון שלי היה לא להתקין אותה והכל הסתדר (IGO8 עובד עם עברית בלי קשר לזה), בסוף התקנתי עברית צד 3.

אם אתה רוצה גם מחשב כף יד וגם GPS אז זו בחירה טובה, אם אתה רק צריך GPS אז יש דגמים זולים יותר שיעשו את העבודה

פורסם

תזמין מחו"ל:

5.0" LCD 372MHz CPU Windows CE 5.0 Bluetooth + GPS Navigator w/FM Transmitter + 2GB Maps SD

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569

תוך 10 ימים זה אצלך. ניתן להתקין עליו IGO 8

קניתי כזה בגרסה 3.5" - עובד מצויין

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות.

האם יש מכשירי GPS מומלצים שנמכרים בארץ?

נראה לי קצת חשוד המכשיר ב-$100.

פורסם

תודה על ההמלצות.

האם יש מכשירי GPS מומלצים שנמכרים בארץ?

נראה לי קצת חשוד המכשיר ב-$100.

זה לא חשוד, פשוט זה בא בלי אחריות ויכול גם שלא יעבוד ועוד כמה חסרונות כמו איטיות... אבל זה בגלל שזה "זבל סיני", האתר לא מנסה לדפוק אנשים ממה שאני מכיר. (אתר מוכר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים