עבור לתוכן

כן ! גם אני אקנה אייפון ב-800 שקל בתשלומים !

Featured Replies

פורסם

למה לא?

חברה מפרסמת את עצמה על מוצר שאני קונה, כך נוצר מצב שאני מסתובב עם פרסומת מהלכת שאני שילמתי עליה.

אותו דבר לגבי פלאפונים, הם רוצים לפרסם את עצמם על המוצר שרכשתי מהם? שיספסדו את המחיר.

• תגובות 34
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דורי, זה מצב שונה לגמרי כי אתה מתכוון למותגים שהם לצורך השוצה בצורה עקומה אם ניתן לנסח את זה ככה..

החברות הסלולאריות תוקעות את הלוגו שלהם ומשחקות לך במשהו שקנית בכספך ולא צריך להגיע ככה. אני אתן לך דוגמה יותר מתאימה- קנית מחשב ברשת כל שהיא, תרצה שהיא תתקע לך מדבקה שלה על המארז ככה שתוכל להסיר אותה, אבל תצתרך כימיקלים בשביל זה כמו עם האלו של הסלולאריות. זה לגמרי מקרה דומה.. אתה קונה מכשיר סלולארי ששיך ליצרנית מסוימת, מה החברת סלולאר שמה לך מדבקה שלה ומשחקת במערכת? זה המצב הנכון לעייל.. לא נכנס לזה כי סטינו מהנושא.. :nono:

פורסם

אתה לא מסתובב לכל מקום עם המחשב שלך.

ואם יש כאלו שמבסוטים מזה שכתוב להם TNT על החולצה, אז בכיף...

אני לא רואה את זה בתור "השוצה", אני רואה את הבן אדם שהולך עם זה בתור פרסומת מהלכת.

אותו דבר לגבי מכשירים סלולארים, אתה רואה אותם בכל מקום, ולחברות הסלולאר חשוב ליידע את הסובבים אותך שיש לך מכשיר משלהם, הרי אתה יודע טוב מאוד באיזו חברה אתה.

בכל אופן זה לא קשור לדיון.

פורסם

HTC Hero הולך להיות אדיר!! :D

פורסם

האייפון כל כך הולך להפוך לפלא-ערס בארץ....

אל דאגה! אני חוזה כי בתוך פחות מחודש (מתאריך ההשקה בארץ) מרכזי השירות יהיו מפוצצים במאות ערסים קטנטנים וערסים גדולדולים (האבא-ערס) שיבואו בעקבות כך שהאייפון נפל\נשרט\נשרף\נדקר, הוא לא עובד והם קיבלו אותו ככה.

דורי, זה מצב שונה לגמרי כי אתה מתכוון למותגים שהם לצורך השוצה בצורה עקומה אם ניתן לנסח את זה ככה..

החברות הסלולאריות תוקעות את הלוגו שלהם ומשחקות לך במשהו שקנית בכספך ולא צריך להגיע ככה. אני אתן לך דוגמה יותר מתאימה- קנית מחשב ברשת כל שהיא, תרצה שהיא תתקע לך מדבקה שלה על המארז ככה שתוכל להסיר אותה, אבל תצתרך כימיקלים בשביל זה כמו עם האלו של הסלולאריות. זה לגמרי מקרה דומה.. אתה קונה מכשיר סלולארי ששיך ליצרנית מסוימת, מה החברת סלולאר שמה לך מדבקה שלה ומשחקת במערכת? זה המצב הנכון לעייל.. לא נכנס לזה כי סטינו מהנושא.. :nono:

כן, רק שהחנות מחשבים לא צורבת לך לביוס איזה פרסומת של עצמה שתופיע בכל פעם שאתה מדליק את המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים