עבור לתוכן

כן ! גם אני אקנה אייפון ב-800 שקל בתשלומים !

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.. המכשיר כנראה באמת יעלה 800 ש"ח, כמו בכל מקום אחר בעולם (199 דולר), הסיבסוד זה חלק מהתנאים של העסקה עם אפל, זה כבר פורסם.

אבל כמובן שכמו בכל מקום אחר בעולם זה ממש לא יסתיים בזה, תהיה גם התחייבות לחבילת גלישה יקרה להחריד לתקופה ארוכה, משהו כמו 200 ש"ח כל חודש ל18 חודשים.

פורסם

200 ש"ח תשלומים קבועים לא כולל דקות זמן אוויר? :-X

פורסם

קובי, עד לא מזמן גם אתה לא האמנת שהוא ימכר במחיר כזה בארץ :P

וכן, הצפי הוא לחבילה משולב זמן אויר וDATA של מעל 200 ש"ח לחודש (כאמור, בארה"ב ההתחייבות המינימלית היא 70$ והיא לתקופה ארוכה יותר)

לדעתי סלקום תבין מתישהו שאין לה ברירה ותצטרף לחברות האחרות שמציעות את המכשיר, היא יכולה להביא מכשירים מצויינים אחרים מבוססי אנדרואיד או את הפאלם, אבל לא יהיה להם את האפקט של האייפון.

פורסם

נגיד והמכשיר "ברזל" יעלה 800 שקל, אתה תחויב בעוד 30 שקל בערך של חבילת גלישה ודור שלישי (למרות שלאייפון אין שיחות וידיאו ויש לו WIFI, אבל למי אכפת)

בנוסף לזה אתה תקבל בערך נגיד 120 דקות בחודש ו30 SMSים (סתם מספרים שרירותיים), הם לא יתקעו על כל התענוג הזה תג של 200 לחודש, כי זה "נשמע הרבה".

הם פשוט יחלקו לך את המכשיר ל18 תשלומים לפי החוק (בערך 45 לחודש) ואת החבילה הם יחלקו לך ל3 שנים, בסופו של דבר תשלם הרבה.

או, שהם יביאו לך חבילה במחיר אסטרונומי והמכשיר בחינם!!111 (אתה משלם עליו ומקבל החזרי שיחות)

בכל אופן זה יצא יקר, אבל אני מניח שברגע שהאייפון יגיע לרשתות הוא יוזל בחנויות פרטיות

וכן, הצפי הוא לחבילה משולב זמן אויר וDATA של מעל 200 ש"ח לחודש (כאמור, בארה"ב ההתחייבות המינימלית היא 70$ והיא לתקופה ארוכה יותר)

אאל"ט חבילה ב70$ זה דבר וסמס ככל יכולתך, ואם לא, אז היא עולה 90$, אז אין ממש מקום להשוואה לארץ

פורסם

האם כבר יש פרסום של מה יכללו החבילות הללו? בזמנו דיברו בעיתון על חבילות שאתה מתחייב לקחת ל18 חודשים שכוללות רק תכנים מיוחדים עבור IPHONE, ולא שיחות.

שלא נדבר בכלל על זה שגם זה שמחייבים אותך ב30 ש"ח לחודש עבור שום דבר למעשה (עצם החזקת מכשיר דור 3) זה לדעתי לא חוקי. כאשר קניתי את המכשיר שלי, 6120CLASSIC, לא ציינו זאת בפני, וכאשר גיליתי זאת, כבר לא היה דבר שיכולתי לעשות נגד.

פורסם

הוא יוזל בחנויות פרטיות

אם זה יקרה ...הללויה.

אני גם מוכן לשלם 500 ש"ח בשביל חבילת "דבר וסמס ככל יכולתך"!

פורסם

נגיד והמכשיר "ברזל" יעלה 800 שקל, אתה תחויב בעוד 30 שקל בערך של חבילת גלישה ודור שלישי (למרות שלאייפון אין שיחות וידיאו ויש לו WIFI, אבל למי אכפת)

בנוסף לזה אתה תקבל בערך נגיד 120 דקות בחודש ו30 SMSים (סתם מספרים שרירותיים), הם לא יתקעו על כל התענוג הזה תג של 200 לחודש, כי זה "נשמע הרבה".

הם פשוט יחלקו לך את המכשיר ל18 תשלומים לפי החוק (בערך 45 לחודש) ואת החבילה הם יחלקו לך ל3 שנים, בסופו של דבר תשלם הרבה.

או, שהם יביאו לך חבילה במחיר אסטרונומי והמכשיר בחינם!!111 (אתה משלם עליו ומקבל החזרי שיחות)

בכל אופן זה יצא יקר, אבל אני מניח שברגע שהאייפון יגיע לרשתות הוא יוזל בחנויות פרטיות

אאל"ט חבילה ב70$ זה דבר וסמס ככל יכולתך, ואם לא, אז היא עולה 90$, אז אין ממש מקום להשוואה לארץ

הפוך גוטה

את המכשיר הם יכולים לחלק ל36 עפ"י החוק, את החבילה למקסימום 18 חודשים

החבילה ב70 דולר (המינימלית בAT&T) כוללת DATA בלתי מוגבל ו450 דקות דיבור מקומיות ובלי SMS

http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/packages/packages-details.jsp?q_package=sku3790236&_requestid=775

בארץ המחיר יהיה גבוה מ200 ש"ח לדעתי בחבילה הבסיסית כי גם צריך לקחת בחשבון שתקופת ההתחייבות שמותר לחייב בארץ קצרה יותר

פורסם

הפוך? הפוך :hi:

אם זאת החבילה ב70$ אז עדיף לקחת את החבילה של ככל יכולתך, זה איזה 90-100$

פורסם

כן, עוד 60 דולר לחבילה לא מוגבלת ועוד 20 דולר לSMS לא מוגבלים

בארץ החבילות יקרות יותר (תסתכל על החבילות של אורנג', 1000 דקות ו500 SMS+חבילת דור שלישי ב400 ש"ח בערך)

פורסם

הודעת מעקב :)

פורסם

בקיצור:

מי שרוצה לקנות אייפון ואין לו חשבון חודשי של מאות שקלים - לא שווה לו לקנות בארץ.

מי שרוצה לקנות אייפון, אין לו חשבון חודשי של מאות שקלים ואין לו איך לקנות בחו"ל - יקנה בארץ, ממי שמוכר.

מי שבכל זאת רוצה אחריות (שירות, תמיכה ותיקונים) של ספקית הסלולר - יקנה בארץ.

מי שרוצה לקנות אייפון, אין לו חשבון חודשי של מאות שקלים, לא אכפת לו מאחריות של ספקית הסלולר ורוצה מכשיר ללא התחייבות - יקנה בחו"ל.

מי שיש לו חשבון של מאות שקלים וגם ככה ההתחייבות ושאר החבילות של ספקית הסלולר הן משהו שהוא מנצל - יקנה בארץ מספקית הסלולר.

פורסם

אני גם ראיתי סקיצה מאתר פלאפון שבו מראים שחלק מההתחיבות היא לחבילת אינטרנט של 25GB, שזה נשמע לא זול בכלל.

אבל מה שיותר מעניין שם זה שגם ניתן לבחור שם לקנות את המכשיר הישן יותר ה 3G.

יכול להיות שיחד איתו תבוא גם חבילה יותר זולה? מלבד המחיר שהוא צריך להיות חצי מה 3GS...

פורסם

אוי הקהל הישראלי כל כך נאיבי לפעמים שזה מביך...

אני מאמין שהאשמה היא לא בנסקרים אלא בניסוח של הסקר.

למשל איך היית עונה על השאלה הבאה "האם תקנה אייפון אם מחירו יהיה 800 ש"ח?" - ברור שהיית עונה כן!

פורסם

האייפון כל כך הולך להפוך לפלא-ערס בארץ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים