עבור לתוכן

עזרה - מחפש לקנות IPHONE בארה"ב ולהביא לארץ.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Nosh עדיין חושב שאני מתבלבל עם אייפוד טאץ'? כן, גם הוא עולה 220 דולר, אני יודע ..

פורסם

או שאתה אידיוט או שאתה לא יודע אנגלית או ששניהם, רק תכנס ללינק שהבאת והפעם תקרא לאט.

:yelclap:

Technical Details

* This player is the iPod touch, not the Apple iPhone

::)

פורסם

טוב חברים

רובכם חובבנים בלי טיפת ידע על האייפון ועל הדרך להשיג או לפרוץ אותו

ומשום מה קופצים פה בראש, טועים ומטעים וכל אחד חושב שהוא צודק.

אני ממליץ בחום לגלוש לIPHONES.CO.IL

אין צורך לשאול שם שאלות...יש שם מאגר עצום של מידע על IPHONE

כמה לחיצות על העכבר ואתם מסודרים.

פורסם

רובכם חובבנים בלי טיפת ידע על האייפון ועל הדרך להשיג או לפרוץ אותו

בדיוק כמו באתרך האהוב.

פורסם

תשכחו מהמושג הזה אייפון 3GS סים פרי בדולרים אלא ביורו- רוב האייפונים הפתוחים מגיעים ממדינות באירופה בהם יש חוק שאסור למכור מכשירים נעולים לחברה ולכן האייפון נמכר שם SIM FREE במחיר של אאל"ט 599 יורו ל-16 ו-699 ל-32 כמו שהיה עם ה-3G הרגיל לפני שנה רק עם 8 ו-16 ג'יגה בהתאמה.

בארה"ב האייפון נמכר בחבילה מסריחה שאפל ו-AT&T בנו והיא עובדת בשיטה הזו- 200 דולר לאייפון 16 ג'יגה חדש ו-40 דולר לחבילה חודשית שמחוייבים אליה והיא כוללת כל מיני שטויות בפנים. כל זה למשך 36 חודשים אאל"ט.

וכמו שנאמר פה מקודם ואני אחזק- תבקרו באייפונס/ IPSF ותשכילו בנושא.. :P

ולסופו של דבר- השינויים שנעשו מה-3G לגרסה החדשה- 3GS זה תוספת "התחת" ("S") למכשיר שנותן לו יותר מהירות, המעבד שופר,נוסף רכיב מגנומטר שמהווה מצפן ל-GPS ולמכשיר, זמני סוללה שופרו, מצלמה עלתה ל-3.2 במקום 2 והנפח גדל למיני' 16 והנפח הכי גדול 32.

הדבר הגדול ביותר ב-3GS כמובן זה המערכת החדשה OS3 שאותה ניתן להתקין על כל האייפונים/ טאץ/ למינהם ולעדכן.

אלו היו ה-2 סנט שלי לדיון הנ"ל.. ;D

פורסם

אבל בסופו של דבר, חנויות בארה"ב מוכרות איפונים סים פרי זול יותר מבאירופה, אתם מדברים כאילו המקום היחיד שמוכר איפון בארה"ב זה AT&T, WM ואפל סטור.

פורסם

אבל בסופו של דבר, חנויות בארה"ב מוכרות איפונים סים פרי זול יותר מבאירופה, אתם מדברים כאילו המקום היחיד שמוכר איפון בארה"ב זה AT&T, WM ואפל סטור.

בארה"ב יש SF רק בחנויות פרטיות שקונות את המוצרים מאירופה כך שלא נראה לי שהם יותר זולים אם כן תיתן לי בבקשה קישור..

אם זה באמת יותר זול מדובר ב3G ולא ב3GS...

פורסם

תבדוק את התרד' הקודם, הבאתי לינקים שמראים שאיפון סים פרי בארה"ב זול יותר מבאירופה.

רק כדי להזכיר, 599 יורו הם יותר מ$835.

פורסם

טוב, אני אנסה לעשות קצת סדר.

1. לא צריך להיות אזרח אמריקאי כדי לקנות אייפון בארצות הברית, צריך מספר ביטוח לאומי (SOCIAL SECURITY), יש הבדל, כל מי שמקבל אשרת עבודה לארצות הברית מקבל מספר כזה.

2. הבעיה עם רכישה של מכשיר בארה"ב הברית היא קנס היציאה מהתוכנית. בשילוב דמי הפעלת הקו המחיר מזנק ב $300, כלומר אייפון 3G 8GB יעלה $399, לא פרוץ, בהנחה שאתה מכיר מישהו שמוכן לקנות אחד עבורך.

3. לגבי הסעיף הזה אני בטוח ב 90%, אם אני זוכר נכון בארה"ב תכננו למכור בזמנו מכשירים פתוחים ב $599 ל 3G 8GB ו $699 ל 16GB, ישירות מ AT&T , מה קרה בסוף ואחרי ההשקה של ה3GS אינני יודע.

4. פלאפון ואורנג' ימכרו גם את האייפון 3G 8GB והמחיר כנראה יהיה מאוד אטרקטיבי, אני הייתי מחכה קצת עד שהם יודיעו על מחירים, מה שכבר ידוע הוא שהמחירים לא יהיו בשמים, מאחר ו APPLE מועכת את הביצים למפעילות הסלולר שרוצות למכור את האייפון.

5. לכל מפרסמי IPHONES.CO.IL, אני חבר באתר משבוע השקתו, ואני פשוט מזועזע מההדרדרות שהאתר עבר, אתר שהיה בית לפורומים מעולים פשוט הפך ללוח פרסומת, ועל הדרך מכר את עצמו לביקורות קנויות, כל מה שחסר זו כותרת -מדור פרסומי- מעל האתר, פשוט אתר שמכר את עצמו, הפורומים בחלקם עוד טובים, למרות שגם הם איבדו מרמתם.

מקווה שעזרתי,

לילה טוב,

איתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים