עבור לתוכן

מחשב ביתי חזק לשימושים מגוונים - תקציב איזור 4000 ש"ח ללא מסך/מקלדת/...

Featured Replies

פורסם

הי,

אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים).

שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו')

1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני)

2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר)

3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי.

4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצטרך לסגור אפליקציות שלא עושות כלום ברקע בגלל מגבלות חומרת מחשב (אם מגבלת מערכת הפעלה אז אין מה לעשות).

5. אפשרות לחיבור מגוון כרטיסי זכרון חיצוניים ממצלמות וטלפונים שונים כחלק מהמארז

6. אפשרות להעלות את המחשב מכרטיס זכרון חיצוני (לדוגמא LINUX על DISKONKEY).

דרישות נוספות:

1. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט יחסית - שיוכל לעבוד בסלון בלי להפריע

2. רצוי מארז יפה

3. אפשרות לחיבור דיסק חיצוני באופן מהיר (הדיסק לא חלק מהמחיר)

אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.

רצוי שהמפרט יהיה מזיגזג או חנות אמינה אחרת באיזור.

כיוון שאני לא מחליף מחשב מידי שנה אז אם תקציב גבוה יותר יאפשר קפיצה משמעותית בעמידה בדרישות אז אשמח לשמוע ולהגדיל במידה וצריך.

תודה

פורסם
  • מחבר

עוד נתון שייתכן שחשוב

שהמארז יהיה כזה שלא צריך לתחזק (כלומר שלא אצטרך לנקות אבק בפנים כל חודש, או לפחות מינימות תחזוקה).

ראיתי התיחסויות למארזים עם פילטרים שמקלים על הנושא הזה (בהנחה שזה אכן עושה את העבודה).

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים