פורסם 2009 ביולי 1016 שנים שלום, אני מחפש שני נגני MP3:אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודהואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים לאמא שלך הייתי ממליץ על הסנסה קליפ, זול מאוד, קל לתפעול, תומך בעברית וברדיו.ולגביך- איכות היא עניין יחסי, עם אילו אוזניות אתה מתכוון להקשיב למוזיקה?הI7 הוא הנגן פלאש (אה וגם הD2) הכי איכותי שיש, אבל אם תתפשר על משהו אחר תהיה ירידה משמעותית באיכות לעומתו, וגם רוב הנגנים האיכותיים כוללים כבר מסך יותר גדול שמוסיף למחיר ככה שאם אתה לא מתכוון לצפות בודיאו עליו אין ממש אלטרנטיבה.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר קל לתפעל את הסנסה קליפ? מבחינה של מעבר בין שירים, תיקיות וכו'?האוזניות שלי הן Koss KSC75.ואני בעיקרון לא צריך תמונות, טקסט או ווידאו, רק איכות טובה.אז אתה אומר שאם אני רוצה נגן איכותי הI7 הוא האופציה היחידה שלי?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים קח את ה-7, לא תתחרט מנסיון שלי איתו! במיוחד כשיש לך אחלה אוזניות.. (המחיר זול וטוב!) לאמא שלך תקנה סנסה קליפ שגם הוא מצוין וזול וגם איתו יש לי נסיון אישי טוב.. ;D
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים קודם כל אחלה אוזניות, יש לי אותן ואני נהנה מכל רגע אני מצטרף להמלצות CLIP לאמא I7 לך, אם אתה רוצה גם וידאו קח D2 (כמוני)
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים לא נכון- יש לו! תחת תקיית אלבומים תמצא את מבוקשך..בכל אופן- הוא פועל מצוין וממש אחלה של נגן ביחס למחירו הזול.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר חח, האוזניות מוסרות תודה לכולכם על התגובות האוהבות נראה לי אני אלך על הI7 באמת, מישהו יודע איפה קונים בשבילו כיסוי פלסטיק? ולגביי הclip, foler browsing זה דיי חשוב האמת, צריך שיהיה קל לתפעל אותו. ואיך הרדיו שלו? זה גם חשוב.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים הרדיו נחמד - קליטה ממוצעת.והקליפ קל לניווט, רק חשוב שהקבצים יהיו בעלי ID3 תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.