עבור לתוכן

GPS לאדם מבוגר ולא טכנולוגי

Featured Replies

פורסם

אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב.

אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול.

וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?

פורסם

לאדם שממש לא מתקשר עם טכנולוגיה הייתי מציע לך לבדוק את אחד המכשירים שמגיעים עם MIOMAP2008 או עם IGO AMIGO.

שתי התוכנות פשוטות לשימוש ומיועדות לניווט נטו, אתה יכול להשתמש בחיפוש כדי למצוא קישורים לכתבות עליהן בעברית.

בשתי התוכנות יש תמיכה ברוסית הדרכה קולית+כתב (חושב שמסופקת חינם), לא יודע אם ישירות מהחנות או שאתה צריך ליצור קשר עם החברה.

בקשר לעדכוני המפות, נכון לעכשיו כדי לעדכן תוכנות ממשפחת IGO אתה צריך לשלוח לחברה בדואר את כרטיס הזיכרון או להגיע לסניף שלהם כדי לעדכן.

עם MIOMAP העניין פשוט יותר, העדכון מתבצע באמצעות חיבור למחשב והפעלת תוכנה שניתן להוריד מאתר המשווק.

המדיניות לגבי כמות העדכונים משתנה גם מפעם לפעם, בעקרון נהוג לתת עדכון מפות ראשון חינם, אבל כדאי לבדוק במעמד הקניה.

דבר נוסף שכדאי לבדוק בעניין המפות הוא המפות איתן מסופק המכשיר, בחלק ממבצעי המכירות הזולים מוכרים מכשירים עם מפות מתחילת 2008 או מפות שונות ולא מעודכנות, בכך אתה בעצם מאבד את עדכון המפות הראשון שלך.

כרגע המפות האחרונות עבור IGO הן מחודש מרץ 09 ועבור MIOMAP מינואר/פברואר 09, ההבדלים אמורים להיות מינורים.

פורסם
  • מחבר

אחד המכשירים שמגיעים עם MIOMAP2008 או עם IGO AMIGO.

איזה מהם טוב, משתלם ועולה באיזור האלפיה? (או אם אפשר, אפילו פחות?)

פורסם

אתה יכול להשתמש בחיפוש כדי למצוא קישורים לכתבות עליהן בעברית.

אני זוכר שכבר נתתי את זה, אין לי את הכתובות כרגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים