עבור לתוכן

האם נגמרת תקופת ה Kazaa ?

Featured Replies

פורסם

RIAA לאמעלה קבצים פגומים רק לקאזה אלא גם לאתרים שונים.

ניסיתי להוריד שיר מקאזה והוא היה דפוק. אחר כך הורדתי את אותו שיר מאתר והוא גם היה דפוק...

ניראה לי שהפעם המלחמה תהיה הרבה יותר קשה לנו...

פורסם

לפי הנסיון שלי הבעיה היא בשירים חדשיים שעדיין לא יצאו בדיסק אלה רק ב MTV לדוגמא או שירים שאמרוים לצאת - אז אנשים זדוניים עושים קבצי MP3 לא קשורים ונותנים להם שמות של שירים אמיתיים וככה הם מופצים בקאזזה... ז קרה לי כשניסית להוריד שירים מהאלבום החדש של לינקין פארק לפני שהוא יצא לחנויות - היו מלא תוצאות לחיפוש אבל כל השירים פגומים. אחרי שהדיסק יצא אפשר להוריד את השירים בקלות, זה גם קרא לי אם השיר eat you alive של לימפ שיש ב MTV אבל הדיסק עדיין לא השתחרר (לפחות באותה תקופה).

אם זאת אכן הבעיה שאתם נתקלים בה.

הפתרון: פשוט תחכו קצת.

פורסם
  • מחבר

אבל נראה לי שמספיק שיש קובץ אחד פגום אצל חלק מאנשים שאתה מוריד מהם בו זמנית והשיר ידפק.

כי לפי הגודל של הקובץ , השם שלו והביט רייט הם אותו הדבר .

וניסיתי את ה POILET הזה שיש פרסומת באתר שלהם , והוא ממש לא מוצא כלום , אפילו את השירים הנפוצים ביותר.

פורסם

[ ] Listen to nice-1 for 3 hours

לפחות אני מקבל את ההכרה שמגיעה לי ::)

פורסם

זה לאו דווקא בשירים חדשים.. הורדתי את november rain בשתי גרסאות, ושתיהן היו דפוקות.. אותו דבר גם עם smoke on the water.. זה מסריח.. :(

פורסם

זה לא קשור

לפני כמה חודשים הורדתי forget about dre

ועכשיו אותו קובץ שיש לאלפי משתמשים יורד גרוע!

שלא לדבר על השיר in the club שגם שם זה קרה לי!

פורסם

שמתם לב שזה דיון על מי הוריד מה (warez) ?

פורסם

חברה... עזבו אותכם מקאזזה... כנראה שהחברה שם למעלה באמת התחילו לתלבש על הרשת הזאת. יש מדיומים אחרים להעביר קבצים.

תשתמשו ב DC++. אחלה תוכנה להתחבר להאבים פרטיים. צריך לשתף הרבה כדי להוריד ככה שאין אוכלי חינם גם!

עוד מדיומים:

MIRC הישן והטוב.

EDONKY/EMULE - דיי איטי בד"כ - לא ממש אהבתי אבל יש הטוענים שזה לא רע.

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים