עבור לתוכן

iphone 3Gs VS BlackBerry Storm

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל המהותי והיתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים מול המכשיר השני?

לפי מה שהבנתי טכנולוגיית ה PUSH MAIL נימצאת בשניהם מצלמה יש לשניהם 3.2 אם אני לא טועה, כמובן לשניהם יש חיבור WI-FI

לבלאק ברי יש בנוסף בלוטות' וGPS מובנה בניגוד לIPHONE.

אשמח לעוד פירוט של ההבדלים של התכונות, ומישהו ניסה והשווה את איכות המסך מגע של הבלאקברי יחסית לאייפון?

פורסם

PUSH MAIL לא משנה באיזה מכשיר דורש תמיכה בספקית הסלולארית, בBB התמיכה היא דרך השרתים של RIM כמו הרבה מאוד משאר השרותים של המכשיר, בIphone 3GS התמיכה היא דרך AT&T. בארץ זה לא יעבוד לך, BB נפל בארץ ואני לא חושב שRIM עדיין מספקת שרותים כאן(פרנטר נכשלה כשלון חורץ בעניין הזה) ואני לא ידוע עד כמה לקוח רגיל יכול לבקש תמיכה בPM משאר הספקיות, בארץ הספקיות מספקות שרותי Push Mail רק ללקוחות עסקיים ולמכשירים שנמכרים בהסדר הזה, בעיקר מסדרת הE של נוקיה.

הדבר הזה דורש מעבר להשכרת השרות מהספקית חיבוריות בין שרתי הדואר שלך לשרתים של הספקית. Push Mail זה באז וורד מאוד נחמד אבל במכשיר שלא מחובר לאינטרנט 24.7 זה לא באמת "עובד" כמו שאתה חושב, הספקית מקבלת את ההודעה בשמך ושולחת את זה אליך למכשיר.

פורסם

איפה שמעת שאורנג' נכשלה במתן שירותי BB למגזר העסקי?

פורסם

בשניהם יש בלטות' מובנה וGPS

עוד כמה שבועות אמור לצאת IGO לאייפון...

פורסם

PUSH MAIL לא משנה באיזה מכשיר דורש תמיכה בספקית הסלולארית, בBB התמיכה היא דרך השרתים של RIM כמו הרבה מאוד משאר השרותים של המכשיר, בIphone 3GS התמיכה היא דרך AT&T. בארץ זה לא יעבוד לך, BB נפל בארץ ואני לא חושב שRIM עדיין מספקת שרותים כאן(פרנטר נכשלה כשלון חורץ בעניין הזה) ואני לא ידוע עד כמה לקוח רגיל יכול לבקש תמיכה בPM משאר הספקיות, בארץ הספקיות מספקות שרותי Push Mail רק ללקוחות עסקיים ולמכשירים שנמכרים בהסדר הזה, בעיקר מסדרת הE של נוקיה.

הדבר הזה דורש מעבר להשכרת השרות מהספקית חיבוריות בין שרתי הדואר שלך לשרתים של הספקית. Push Mail זה באז וורד מאוד נחמד אבל במכשיר שלא מחובר לאינטרנט 24.7 זה לא באמת "עובד" כמו שאתה חושב, הספקית מקבלת את ההודעה בשמך ושולחת את זה אליך למכשיר.

אין לי מושג על מה אתה מדבר

גם באייפון וגם במכשיר WM שלי PUSH עובד מצויין בסנכרון עם EXCHANGE כולל אנשי קשר, דואר ופגישות

פורסם

גם באייפון וגם במכשיר WM שלי PUSH עובד מצויין בסנכרון עם EXCHANGE כולל אנשי קשר, דואר ופגישות

וגם במכשירי סימביאן, יש תוכנת PUSH MAIL...

כל עוד יש שרת EXCHANGE בחברה זה אפשרי, אבל מצד שני כל התעבורה הזאת היא תעבורת DATA, אז זה יכאב לכיס בשלב מסויים

פורסם

אתה יודע מה זה push?

PUSH אומר שהמכשיר לא מחובר לאינטרנט, מגיע לך מייל לתייבה, המכשיר מקבל הודעת מערכת מהספקית, מתחבר ומקבל את ההודעה מהשרת דוא"ל שלך, בPULL.

וגם במכשירי סימביאן, יש תוכנת PUSH MAIL...

כל עוד יש שרת EXCHANGE בחברה זה אפשרי, אבל מצד שני כל התעבורה הזאת היא תעבורת DATA, אז זה יכאב לכיס בשלב מסויים

MFE זה לא Push Mail בשום צורה, אתה יכול להגדיר לו לו"ז סנכרון וזה עובד יפה מאוד(ככה אני עובד), אבל אין לו אפשרות לדעת מתי התקבל דבר דואר לתייבה שלך מעבר לסנכרון שהוא מבצע אחת לכמה זמן\ידני.

איפה שמעת שאורנג' נכשלה במתן שירותי BB למגזר העסקי?

כמה BBים יצא לך לראות בישראל? ראית את Orange מפרסמים את המכשיר בשנתיים האחרונות? אני לא...

פורסם

לא רק שאני יודע מה זה, זה עובד אצלי מצויין

פורסם

בתור תומך במוקד הDATA לשעבר, יצא לי לטפל די הרבה בBB, וגם לעבוד עם אלו שהיו במוקד.

ומבחינת החברה, MAIL FOR EXCHANGE היה הצעה מקבילה לPUSH MAIL של BB...

פורסם

בתור תומך במוקד הDATA לשעבר, יצא לי לטפל די הרבה בBB, וגם לעבוד עם אלו שהיו במוקד.

ומבחינת החברה, MAIL FOR EXCHANGE היה הצעה מקבילה לPUSH MAIL של BB...

מבחינת החברה איכות שמיעה של 2 גביעי קוטג' וחוט תפירה גם מקביל לשרות סלולארי.

בבארי Push Mail זה שרות דרך שרתי תוכן של RIM\המפעילה הסלולארית. להגדיר ל-MFE שהוא יתחבר לשרת דוא"ל כל שעה ויבדוק זה לא PM.

פורסם

BB עובד במקור רק עם שירותי RIM, אחרת אין לך את כל האבטחה ואת כל היכולות של המכשיר והPUSH MAIL המלא.

אני אישית לא התנסתי עם MFE כי אין לי שרת EXCHANGE, אבל אני יכול לבדוק את הנושא הזה...

פורסם

לא זה לא, הגרסאה האחרונה של MFE מותקנת לי גם על הN95 הפרטי, וגם על הE71 של העבודה, הוא מסתנכרן בהתאם להגדרות הלו"ז של הסנכרון לא מתי שמגיעה הודעה.

האתר שהבאת לא קשור לMFE של נוקיה זאת חברה פרטית שמספקת שרותים בתשלום, הם מספקים שרות PUSH MAIL בדיוק כמו שRIM מספקת שרות PM, ובדיוק כמו שמפעילות סלוללאריות מספקות שרותי PM.

תרשם, תשלם(ולא קצת, וזה בתנאי שאתה מנוי באחת מהספקיות שהם עובדים איתה), ותהנה מPush Mail כשר, הקליינט עצמו של MFE הוא PULL בלבד.

רבעק, למה כולם מזיינים ישר את השכל בלי לבדוק שום דבר.

:s07:

זה הMFE של נוקיה, כל קשר בינו לבין האתר שהבאת הוא מקרי בהחלט.

http://europe.nokia.com/find-products/nokia-for-business/software/email-and-instant-messaging/mail-for-exchange

פורסם

תגיד, אתה עושה צחוק?

מיילים מתקבלים מיידי ברגע שנשלחים למייל, כנ"ל לגבי פגישות ואנשי קשר

לא פעם בX זמן שנעשה סנכרון.

פורסם

אז יש לחברה שלך שרות PM מהספקית הסלולארית או מספקית צד ג', זה לא עובד כדרך קסם.

כאשר מגדירים Mobile Client בExchange, אם מוגדר לו Push, הוא פונה לספקית שרות של PM ומשמה התהליך ממשיך על ידה.

בסופו של דבר Push Mail מגיע מהספקית הסלולארית שלך לא מהאוויר, אני באמת לא מבין עד כמה מורכב זה צריך להיות שבן אדם לא יכול להבין ששרת Exchange שלא קשור לשום דבר לא יכול סתם לשלוח הודעות תוכן למכשיר סלולארי דרך קסם.

בסופו של דבר השרת הזה צריך איכשהו להתחבר לרשת הסללוארית.

מה עוד שהקליינט של Nokia לא תומך בPush Mail בכלל, Direct Push זה Pseudo Push, והוא דורש מהמכשיר לשלוח heartbeat כל כמה זמן על גבי חיבור DATA בשביל לבדוק שינויים.

http://europe.nokia.com/PRODUCT_METADATA_0/Find_products/Nokia_for_Business/pdf/mail_for_exchange_implementation_guide.pdf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים