פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפההכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפהמי בא?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אתה יודע מה תמיד קורה בעיר הנוער....תחשוב למה ביטלו אותה...טוב חייב לרוץ אני אסביר יותר מאוחר את עצמי יותר טוב (בערב)
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אתה מרשה לשישיסטים לבוא? סתם.. אני כנראה בא זה דיי שווה אתה יודע אולי מה יהיה בהופעות כאילו מי יופיע?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר רק לבנות שלכם סתם תבואו למה לא האומנים אנפרופו מתחת לאפס איזי היהודים מוקי דנה ברגר שוטי הנבואה הדג נחש מוניקה סקס
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים רק לבנות שלכם סתם תבואו למה לא האומנים אנפרופו מתחת לאפס איזי היהודים מוקי דנה ברגר שוטי הנבואה הדג נחש מוניקה סקס איזה קטע הסולן חבר שלי... אחלה להקה תשמעו שירים שלהם ב http://www.below-zero.tk/
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים עזבו עיר הנוער, יש היום קוסמיק גייט (בוסי) בסטייג' 27, וגם גיטלמן, ועוד ועוד.אני הולך
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים עזבו עיר הנוער, יש היום קוסמיק גייט (בוסי) בסטייג' 27, וגם גיטלמן, ועוד ועוד.אני הולךCosmic Gate בסטייג'?!היום?!בטוח?!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים חברים את בוסי לא תראו היום המסיבה הזאת היא לשמיניסטים וזה ברור שיהיו שם רק מתגייסים ובוגרים אין לכם מושג איזה ביקוש אדיר יש למסיבה הזאת ובינינו סך הכל קוסמיק גייט חוץ מטראק נחמד שהם הוציאו הם באמת לא משהו (יש לי את הדיסקים שלהם וסטים מהופעות חיות, באמת לא משהו)
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר א.תתפללו שיש כרטיסיםב.זה מסיבה של 17 פלוס, אבל בפועל יכניסו גם חמישסטיותכרטיס 80 שקלד"א רק בוסי יהיה שם, לא שנהםאבל חוץ מזה, עיר הנוער היא בחמישי.. היום זה הסטיגיובל מחיפה לא יהיה שמנסטים הרבה.יהיו בעיקר מהקקריות אולי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.