פורסם 2009 ביולי 516 שנים שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים לא אמורה להיות ל בעיה.. למרות שהמחשב המדובר בן איזה 7 שנים... יש לך חיבורים ומתאמים אז הכל יהיה בסדר.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מצטרף לשרשור כי ממש במקרה אני עם אותה דילמה - פרט לבעיות טכניות שלא אמורות להיות, האם לא צפויה איזושהי איטיות עם רזולוציה של מסכים מעל 20 אינץ'?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הכרטיס כולל יציאת DVI ותומך ברזולוציה לכן לא תהיה בעיהתלוי כמה זיכרון של כרטיס מסך יש לך , אם יש לך 128MB ממשק AERO מלא לא ירוץ באופן חלק
פורסם 2009 ביולי 516 שנים יש להורים שלי מחשב ישן (משהו כמו 4 שנים פלוס) ואני לא בטוח איזה כרטיס מסך זה - אולי 5200?יש לו רק כניסה של VGA..השאלה היא עד איזה גודל מסך כדאי לקנות, כדי שלא יהיו בעיות אחר כך עם הרזולוציה האופטימלית של המסך?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים כמעט כל כ.מסך יכול להריץ מינימום 1920*1440 אז לא אמורה להיות בעיה..ברזולוציות כאלו תהיה בעיה להחזיק משחקים אבל על מחשב ישן זה כבר לא ישנה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.