עבור לתוכן

בעיה ברשת בייתית בין WINDOWS 2000 ל WINDOWS 7

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.??

כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?

פורסם

הפעלת את האשף רשת ביתית בWIN7?

פורסם
  • מחבר

איפה נמצא האשף הזה?

פורסם

אם אתה מנסה לגשת מ 2000 ל WIN 7 תן את השם משתמש והסיסמה של אחד המשתמשים שיש לך ב WIN 7, ולהפך...

פורסם

בWINDOWS 7, כנס להתחל - רשת - למעלה תלחץ על מרכז הרשת והשיתוף.

איפה שהסימן של הספסל תלחץ על 'רשת ציבורית' וזה יביא לך אפשרות לבחור את סוג הרשת.

ההבדל הוא בהרשאות השיתוף.

אחרי שבחרת רשת ביתית, לחץ בצד על שנה הגדרות שיתוף מתקדמות, רד למטה עד שתראה שיתוף באמצעות סיסמה, תבטל אותו.

תוודא גם שגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופעל, ולחץ על שמור שינויים.

בנוסף, אם יצרת קבצוה ביתית, תמחק אותה כי היא פועלת רק עם WINDOWS 7.

לדווא שאין לך קבוצה ביתית: אתה תראה בחלון מרכז הרשת והשיתוף: מוכן ליצירה תחת הכותרת 'קבוצה ביתית'.

פורסם
  • מחבר

וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת הבייתית כרשת ציבורית ואת האינטרנט כרשת עבודה.

משום מה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור סוג רשת בכרטיס רשת שמשמש לרשת הבייתית(האייקון לא "לחיץ").

מה שעשיתי זה ביטול הפיירוול ברשת הציבורית(הרשת הבייתית בפועל), זה איפשר לי להכנס מוין 2000 לוין 7 בלי בעיות עכשיו(אפילו שהמשתמש לא קיים במאגר המשתמשים של 7-ביטלתי צורך בסיסמא) כמו כן זה נותן בפעם הראשונה אפשרות לשיתוף האינטרנט.

הבעי'ה שנותרה לי היא שכאשר אני מנסה להכנס לוין 2000 מוין 7 המחשב מבקש יוזר וסיסמא וכל נסיון שלי נדחה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים