עבור לתוכן

ניסיון ראשון גרוע ואחרון עם PCH!!!

Featured Replies

פורסם

או שהוא גר בקסריה.

לא יודע.

בכל מקרה:

פוסט בפורום, נכון, לא יפתור את הבעיות עם החנות, אבל הוא יוכל להעביר חוות דעת ולגרום לאנשים לחשוב שוב בקשר קנייה מהחנות המסויימת הזאת.

פורסם

זה לא ככה ובהחלט רצוי שתפסיקו עם זה.

פורסם

זה טוב שאנשים ידעו שהמשלוחים שלהם מחורבנים ואם אתה בכלל רוצה לקבל את המוצר אתה צריך לנסוע לשם כי אתה לא יכול לבטוח בחברת שליחויות או בPCH שידאגו שהמשלוח באמת יגיע

פורסם

אביב שיגור SAKZ ;/

והם הבעיה לפי דעתי, עם FED EX למשל לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

איכות של חנות נמדדת ביכולת שלה לטייח דברים במקרים כאלה ...

ואולי תפסיקו עם כל הת'ראדים האלה על החנויות ?

קניתי ככה וקיבלתי ככה , קניתי את זה וזה לא הגיע , הזמנתי כור אטומי וקיבלתי צנצנת אורניום ... דיי עם זה כבר .

לכל חנות יש פאשלות , ועצם העניין שתספרו על הפאשלות האלה בפורום לא יעזור לא לכם ולא לחנות .

במקרה של בעיה , תרימו טלפון לחברה שבה הזמנתם את הפריט , ותבדקו מול החנות מה נסגר ומה קרה בכלל .

אנשים חושבים שפוסט בפורום יפתור להם את הבעיות עם הקניה שלהם .

טעות !!!

יש פה , ויש משהו שגרהאם בל המציא ( או איך שלא קוראים לו , אל תצלבו אותי ) .

תשתמשו בדברים האלה .

זה התחיל פשוט לעבור כל גבול .

אלכסנדר גראהם בל - לא היית רחוק בכלל =]

פורסם

איכות של חנות נמדדת ביכולת שלה לטייח דברים במקרים כאלה ...

ואולי תפסיקו עם כל הת'ראדים האלה על החנויות ?

קניתי ככה וקיבלתי ככה , קניתי את זה וזה לא הגיע , הזמנתי כור אטומי וקיבלתי צנצנת אורניום ... דיי עם זה כבר .

לכל חנות יש פאשלות , ועצם העניין שתספרו על הפאשלות האלה בפורום לא יעזור לא לכם ולא לחנות .

במקרה של בעיה , תרימו טלפון לחברה שבה הזמנתם את הפריט , ותבדקו מול החנות מה נסגר ומה קרה בכלל .

אנשים חושבים שפוסט בפורום יפתור להם את הבעיות עם הקניה שלהם .

טעות !!!

יש פה , ויש משהו שגרהאם בל המציא ( או איך שלא קוראים לו , אל תצלבו אותי ) .

תשתמשו בדברים האלה .

זה התחיל פשוט לעבור כל גבול .

בטח!

אני אדע לא להזמין גם מהם פעם הבאה.

וזה שאתה ישראלי טיפוסי שרגיל לשרות מחורבן ונותן שימשיכו לחרבן עליו זה לא מעניין אותנו!

תמשיכו לכתוב פה על פאשלות של חנויות רק כך השרות שלהם ישתפר בסוף!

פורסם

איייי דילדו דילדו, אין שכל, אין דאגות.

פורסם

אין טענות אין שיפור...

בוא נשים לצד לרגע את המקרה הזה.

חנויות באופן כללי עושות פאשלות , אותי כלקוח הסיבה לא מעניינת למה - בין אם זה כתוצאה מתקלה או מזדוניות או כתוצאה מגמד קטן שבא ולקח את המוצרים.

אני רוצה שירות יותר טוב , שירות יותר טוב לא ניתן בישראל על ידי טלפון לחנות - ככה רק מקבלים האשמות חוזרות מצד החנות (במקרים רבים נתקלתי בכאלו) ותירוצים חסרי תוכן.

שירות יותר טוב ניתן בישראל , לאחר שמישהו מקים צעקה , רצוי באינטרנט , היא אפילו לא חייבת להיות מבוססת! - אבל היא קיימת.

והצעקה הזו , בצדק מלחיצה את בעלי החנויות... ואני אומר זאת כאדם שמכיר זאת מקרוב... כל פעם שלקוח מתלונן על השירות בחנות שאני עובד בה (חנות משחקים) אנחנו נלחצים.. וברור שאנחנו לא רוצים שיאשימו אותנו באיזה מקום נידח ברשת (או מקום פופולרי כמו HWZ) בהשאמות שווא...

אבל האפקט ידוע - לחץ גורר התנצלות ושירות.

ולמה אני ממליץ בכל זאת להשתמש בלחץ במקרים כאלו? דווקא כאדם שיודע שהלחץ הזה פעמים רבות "לא הוגן" ו"מלוכלך" - פשוט כי זה הפתרון הקל והנוח ביותר עבור הלקוח..

ובפורומים פה בארץ , הספיקו להשמיץ כבר כמעט כל חנות - ככה שהיחס מצד הלקוחות שווה לכולם...

everyone sucks...

האם הפתרון האופטימלי כתוצאה מיחס מזלזל מהחנויות הוא יחס מזלזל נגדי מהלקוחות? במדינה נורמלית אולי לא... הלקוח היה חושב ומחליט שלא לקנות יותר מאותו מקום ספציפי.. זאת לאחר שהוא פתר את הבעיה.

פה? פה חכמים גדולים , יודעים להשתמש ברשת.. באופן משתלם ביותר... ואתם יודעים מה? זה פתרון גאוני בפשטות שלו.

פורסם

שוב, הגיוני שתיהינה טעויות... הבעיה היא שעל כל משתמש אתם מקימים מהומה ושוכחים שמדובר במשתמש אחד.

אתם לא יכולים לדעת בדיוק מה הלך שם, אתם לא בעמדה לשפוט.

פורסם

אני תמיד מגיע אליהם ולוקח

זה הרבה יותר בטוח ושווה

מה אם זה לא המוצר או שיש בו פגם ...

פורסם

שוב, הגיוני שתיהינה טעויות... הבעיה היא שעל כל משתמש אתם מקימים מהומה ושוכחים שמדובר במשתמש אחד.

אתם לא יכולים לדעת בדיוק מה הלך שם, אתם לא בעמדה לשפוט.

המטרה לא צריכה להיות צדק לחנות... זו הטענה שלי.

כלקוח המטרה שלי , שחנויות יחשבו 3 פעמים לפני שהם יעשו טעות...

לא אצלי ולא לאדם אחר.

אני רוצה חנויות טובות יותר וכל החנויות עושות טעויות.. גם זו שאני עובד בה - ומטעויות לומדים (גם.. למרות שזה דווקא לא נפוץ בארץ).

מהומות זה כיף , אני תומך בהן - אבל אני כן מסכים שמבחינת בעלי האתר ומנהלי הפורומים , אין מקום למהומות.

לגבי המקרה הספציפי - אני מציע לכל לקוח , לחשוב טוב טוב לפני שהוא סומך על חברת שליחויות ...

זה הכנסת גורם שלישי למשוואה.....

עוד מישהו בדרך ללקוח - לא בטוח , וגורם בעיות.

עם PCH באופן אישי , לא היו לי בעיות עד היום.

פורסם

זה טוב שאנשים ידעו שהמשלוחים שלהם מחורבנים ואם אתה בכלל רוצה לקבל את המוצר אתה צריך לנסוע לשם כי אתה לא יכול לבטוח בחברת שליחויות או בPCH שידאגו שהמשלוח באמת יגיע

הטחות חסרות בסיס והכללות מטופשות

פורסם

זה הגזמה, פעם פעמיים כשמישהו מדבר על בעיות בהזמנות זה עוד מובן אבל זה כבר חוזר כל שבוע. Shit happens! זה קורה גם בחנויות הטובות ביותר ולאנשים הטובים ביותר, השאלה אם הם ירעידו עולמות בגלל זה או יגידו "תודה" לחנות ופשוט לא יחזרו לשם לקניות הבאות. כשחנות באמת עובדת עליך, לא נותנת אחריות למוצר שבאחריות, שולחת לך מוצר אחר ומסרבת לתת לך את מה ששילמת עליו או דברים בסגנון... אלו כבר דברים יותר משמעותיים שראויים לדיווח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים