עבור לתוכן

ניסיון ראשון גרוע ואחרון עם PCH!!!

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...)

לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את המשלוח ישירות לביתי מבלי להשתמש בדואר, בתוספת 20 שקלים (זאת לאחר ששילמתי משלוח מלא לדואר) כמובן שלאור העובדה שאני בקורס קצינים וממש אין לי זמן למשהו אחר - אישרתי זאת.

(יש לציין כי כל המאמצים נעשו מהבסיס שלי לאור העובדה כי הייתי שבועיים בבסיס ומאוד רציתי כי המוצר יהיה בביתי לפני שאגיע) את האישור למשלוח מהיר בתוספת תשלום - אישרתי וקיבלתי התחייבות כי עד 48 שעות המוצר יהיה בביתי ע"י שליח.

זאת אישרתי ביום שני בשעה 12 בבוקר, ולאחר יותר מ 72 שעות המוצר עדיין לא הגיע לביתי, כאשר התקשרתי לברר מה עם המוצר השיבה המוקדנית כי "היא תמסור לי את המספר של חברת השליחויות ואני אברר מה עם החבילה" דבר שנראה לי כמגוחח לאור העובדה שזהו תפקידם הברור, כמובן שעשיתי זאת אך ללא הועיל. דיברתי עם בעל החברה שטען כי המסופים שלהם פשוט תקולים וכי ישנה בעייה בחברה וכמה הוא מתנצל ומבין, אך כל זאת לא מועיל לי, לאחר שיחות טלפון בעשרות אם לא מאות שקלים, זמן יקר מאוד, ודאגה שיהיה מישהו לקבל את החבילה בביתי, ולאור העובדה כי כיום אני בביתי לאחר שבועיים ללא המוצר ואני חוזר כרגע ל 3 שבועות של בסיס ללא יכולת להשתמש במוצר...

המוצר : VANTEC AEROFLOW מחור*ן.

פשוט גועל נפש.

פורסם

לפי דעתי PCH היו צריכים לשלוח את המוצר אליך הביתה ללא תשלום לאור התקלה!

מסקנה:

אין חנות שכולם מרוצים ממנה ::)

פורסם

באמת יחס רע מאוד. הם פשוט היו חייבים לשלוח לך בחינם!

מסכנה:

אני חושב שהתכוונת למסקנה :D

פורסם

לא פעם ראשונה ולא פעם שניה, אלו פאשלות שקורות בPCH לעיתים דחופות.

הזמנתי מהם הזמנה אחת, לא תהיה עוד אחת, סיפור מאוד דומה.

פורסם

3 הזמנות : שום תקלה.

אולי זה בגלל שאני נוסע לשם לאסוף הכל :)

ואני גר ליד נתניה...זה לא צחוק כמעט 3 שעות לוקח כל הסיפור....

פורסם

עזוב אותך מהזמנות דואר

אני תמיד נוסע לחנות, בודק ולוקח.

פורסם

בכול חנות תמיד יקרו פשלות. השאלה היא מה החנות עושה במקרה של פשלה.

פורסם

שטויות כאלה יקרו בכל חנות זה לא חוכמה להאשים מישהו ספציפי

המלצתי למי שיכול שיגיע אישית

פורסם

קניתי מהם 3 קניות שונות, פעם ראשונה קניתי מחשב ולא קיבלתי את הקירור שהזמנתי וחברת המשלוחים התעקבה מאוד ! ולא היה נעים מאוד...

אחרי זה אמרתי לעצמי שכל קנייה אני בא ולוקח את המוצר לא משנה מה, ובאמת לאחר מכן התקשרו באתי ולקחתי, ללא בעיות.

הסיפור שלך נשמע באמת לא נעים >:(

פורסם

סיפור לא נעים אבל זה קורה בכל חנות... דווקא PCH ידועה לטובה בדברים האלה ולא להיפך, ובעיקר בקטע של מה שהם עושים במקרה של תקלות. למשל הם נותנים כרטיס מסך חלופי בזמן תיקון של מקורי.. וכו'

אל תטיחו האשמות שווא, פאשלות קורות בכל חנות והן קורות הרבה יותר בחנויות אחרות לפי הדברים שסופרו פה..

פורסם

איכות של חנות נמדדת ביכולת שלה לטייח דברים במקרים כאלה ...

ואולי תפסיקו עם כל הת'ראדים האלה על החנויות ?

קניתי ככה וקיבלתי ככה , קניתי את זה וזה לא הגיע , הזמנתי כור אטומי וקיבלתי צנצנת אורניום ... דיי עם זה כבר .

לכל חנות יש פאשלות , ועצם העניין שתספרו על הפאשלות האלה בפורום לא יעזור לא לכם ולא לחנות .

במקרה של בעיה , תרימו טלפון לחברה שבה הזמנתם את הפריט , ותבדקו מול החנות מה נסגר ומה קרה בכלל .

אנשים חושבים שפוסט בפורום יפתור להם את הבעיות עם הקניה שלהם .

טעות !!!

יש פה , ויש משהו שגרהאם בל המציא ( או איך שלא קוראים לו , אל תצלבו אותי ) .

תשתמשו בדברים האלה .

זה התחיל פשוט לעבור כל גבול .

פורסם

באמת בזמן האחרון רואים יותר מידי תרדים על ניסיונות מרים עם חנויות שונות.

מה שאני יכול להגיד זה פשוט מאד אל תקנו דרך שליחה בדואר או עם חברת שליחויות כלשהי,

אני מעדיף לנסוע לחנות ולקחת את המוצר ביד שלי ולשלם מזומן. הכי טוב ;)

קניתי ככה וקיבלתי ככה , קניתי את זה וזה לא הגיע , הזמנתי כור אטומי וקיבלתי צנצנת אורניום ... דיי עם זה כבר .

וואי אחי הרגת אותי :cwm27:

פורסם

אני יודע שכולכם ממליצים תמיד לקחת את המוצר לבד וכו' כי זה פותר הרבה בעיות, אבל הרבה לא יכולים, אני למשל הזמנתי מסימפלטק (קיסריה!), עד כמה שידעתי שמומלץ לקחת את המוצר לבד, זה פשוט רחוק מאיפה שאני גר (לא לדבר על זה שלהורים שלי יש רצון בלתי מוזר להימנע מלהסיע אותי לכל מקום...).

חברה טובה צריכה לספק לך את המוצר כמו שהזמנת, מתי שהזמנת, נקודה!

פורסם

אני הזמנתי מPCH שני מחשבים שלמים ואחר כל סורק ומדפסת ולא היתה לי בעיה אחת מהם!

גם השירות שלהם מעולה לפי דעתי.

פורסם

אני יודע שכולכם ממליצים תמיד לקחת את המוצר לבד וכו' כי זה פותר הרבה בעיות, אבל הרבה לא יכולים, אני למשל הזמנתי מסימפלטק (קיסריה!), עד כמה שידעתי שמומלץ לקחת את המוצר לבד, זה פשוט רחוק מאיפה שאני גר (לא לדבר על זה שלהורים שלי יש רצון בלתי מוזר להימנע מלהסיע אותי לכל מקום...).

חברה טובה צריכה לספק לך את המוצר כמו שהזמנת, מתי שהזמנת, נקודה!

סיפלטק...קיסריה ? אני חושב שהתכוונת לפנדה....

:puke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים