פורסם 2009 ביולי 416 שנים היי,קניתי אתמול מחשב חדש,יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו.אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש,אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה.ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלומה עושים במקרה כזה ?תודה !!
פורסם 2009 ביולי 416 שנים תלוי... אם גירסת הוינדוס שקיבלת היא OEM אז זה לא אפשרי להתקין על מחשב נוסף.בעצם OEM זה אומר שלכל מחשב יש מספר סידורי על פי החומרה שבו ואותו מספר מסתנכרן עם המפתח לראשונה שאתה מתקין באותו מחשב.אין אפשרות להעביר את המפתח למחשב אחד ..במידה וזה גירסת Retail אז מבחינת מיקרוסופט אתה צריך להסיר את הוינדוס במחשב שעליו הותקן הוינדוס עם המפתח המקורי ותהיה לך אפשרות להתקין בחדש ללא בעית חוקיות.להרחבה בנושא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר הבנתיהאמת זה קצת עצוב אבל זה מעודד להוריד וינדוס צרובשנראה לי שזה מה שאעשה כי אין לי כסף לוינדוס נוסףאין שום דרך שבעולם לעשות את זה ? בתחכום הכוונה ?ומה אם אשים את ההארדיסק הקודם במחשב החדש ?
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר השאלה אם הוינדוס ברושתך OEM בוודאות?כן, קניתי אותו עם המחשב הקודם, רשום עליו את שם החנות והמדבקה עם הקי שלו הודבקה על המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.