עבור לתוכן

ישראל התנקשה באבו שנב; חמאס: ההודנה בוטלה

Featured Replies

פורסם

ניראה לך שאני מאשים את ישראל.

סתם בדיחה כל ההודנה הזאת. כל עוד שערפאת וכל הדגים השמנים של הטרור לא יחוסלו וזה כולל את ערפאת שהוא הדג הכי שמן! ורנטיסי וכל הזבל הטרוריסטי זה מכליל גם את הנכה!

לדפוק להם כדור בראש! ולא לתת להם להוציא מילה!

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולנו מוזמנים למסיבה בחוות השקמים.

>:(:( ??? :o:P :-X :-\ :veryangry:

[אייקון של - מה הקשר] [ אייקון של - שוב פעם שרון אשם?] [אייקון של - בבקשה תנסה להיות הגיוני] [ אייקון של ייאוש מהשמאל הקיצוני]

פורסם

למה ערבים כאלה מפגרים?!

אנחנו הלכנו לתת להם אסירים, שטחים...

והם דפקו באמצע!

יש לנו עתיד איתם :-\

Guess again

מי כאן מפגר?

פורסם

הרסנו את ההודנה הנפלאה הזאת של חודש :(

איזה בעסה! אני לא מאמין...היה פה שקט ושלווה, ערבים ויהודים הלכו יד ביד...היה איזה פיצוץ שולי באיזה רחוב בירושלים...

אבל אז חיסלו ערבי!!! אויי לא....נהרסה האופוריה!

חלאס nice-1, אתה רוצה תשומת לב או משהו? שירדו עליך בגלל דיעותיך השמאלניות הגובלות בשנאת ישראל ואז תהיה מרוצה

מהתשומי שקיבלת?

הגיע ל 20 הילדים האלה למות בגלל שמחבל ערבי מת?!?!?! הגיע?!

תענה!

אתה לא מתכוון ל ערבים ויהודים היו במסלול נכון יחסית ללהרוג אחד את השני, היה חודש של שקט יחסי, ישראל התנקשה באיזה מישהו מהג'יהאד ואז היה אותו פיצוץ? אבל בעצם מה הקשר במקרה בדיוק ביום שאנחנו מחסלים מישהו יום אחרי זה יש פיגוע...

אז חיסלנו עוד אחד לראות אם זה יעבוד, והופס, הם לא רוצים לעשות הפסקת אש ע"מ לתת צ'אנס למפת הדרכים.

במקרה בדיוק מה שאמרתי שיקרה כשדיברנו על מפת הדרכים, זה בדיוק מה ששרון כיוון אליו. ישראל מפרה מה שבא לה כדי להתסיס ולהפיל

את מפת הדרכים. המסיבה אצל אריק שרון עדיין מתקיימת, עוד לא איחרתם, הכתובת היא חוות השקמים 1.

בשבוע הקרוב, לצערי, אני חושב שיהיו לך מספיק הזדמנויות לשאול את עצמך אם הגיע לX אנשים האלה למות בגלל חיסולים ופוליטיקה.

בפיגוע האחרון לא מתו 20 ילדים, מתו 4 ילדים ו19 אנשים סה"כ, והמוות של כל ה19 היה יכול להמנע.

יום נעים ושבוע שקט.

פורסם

"קסאם בשדרות - מרגמות בגוש קטיף"

קסאם בקנה, מרגמות בצריח... :P

עריכה:

http://news.walla.co.il/?w=//430249

רק לא פייר שסגרו להם את המועדון פתח בי-ם... אפילו לשחק טאקי לא נותנים להם

פורסם

אתה לא מתכוון ל ערבים ויהודים היו במסלול נכון יחסית ללהרוג אחד את השני, היה חודש של שקט יחסי, ישראל התנקשה באיזה מישהו מהג'יהאד ואז היה אותו פיצוץ? אבל בעצם מה הקשר במקרה בדיוק ביום שאנחנו מחסלים מישהו יום אחרי זה יש פיגוע...

אז חיסלנו עוד אחד לראות אם זה יעבוד, והופס, הם לא רוצים לעשות הפסקת אש ע"מ לתת צ'אנס למפת הדרכים.

במקרה בדיוק מה שאמרתי שיקרה כשדיברנו על מפת הדרכים, זה בדיוק מה ששרון כיוון אליו. ישראל מפרה מה שבא לה כדי להתסיס ולהפיל

את מפת הדרכים. המסיבה אצל אריק שרון עדיין מתקיימת, עוד לא איחרתם, הכתובת היא חוות השקמים 1.

בשבוע הקרוב, לצערי, אני חושב שיהיו לך מספיק הזדמנויות לשאול את עצמך אם הגיע לX אנשים האלה למות בגלל חיסולים ופוליטיקה.

בפיגוע האחרון לא מתו 20 ילדים, מתו 4 ילדים ו19 אנשים סה"כ, והמוות של כל ה19 היה יכול להמנע.

יום נעים ושבוע שקט.

הם הפרו את ההודנה לפני זה עם פיגועים באריאל ובראש פינה, אז חיסלנו מבוקש...ההדונה הופרה על ידי הפלשתינאים קודם, ושלא תהיה לך טעות בעניין.

עוד טעות שיש לך, זה שהיה שקט...כל יום יש לפחות ניסיון חדירה אחד של מחבל, כל יום! הפיגועים פשוט נמנעים, כל יום זה פיגוע פוטנציאלי, את זה אתה לא שומע בתקשורת השמאלנית שלך.

פורסם

ההודנה היתה מצליחה אם ישראל היתה משחררת את כל האסירים כולל אלו שרצחו לפני שבוע ונסוגה לקוי 67

לאחר מכן היו קמים 3-4 מליון תושבי מחנות פליטים ודורשים לחזור לחיפה, נשר, יפו...

הכל היה חוזר מחדש רק שהיינו בעמדה פחות טובה

פורסם

הודנה לא הודנה!

הודנה זה היה הסכם בין הפלגים המחתרתיים של פשלתין על מנת שיוכלו להתאושש ולחזק את עצמם..

הפלשתינים הם כמו גוקים אתה הורג אחד ואז עוד אחד בא אתה הורג את כולם ואז יש שקט אמיתי.

כל מי שבאמת עוקב ומבין יודע שאין הם רוצים חלקים ממדינת ישראל כמו שהם מציגים הרי הרעיון שלהם הוא לכבוש את כל ישראל ושה"ציונים"(למרות שיש לנו במדינה הזאת הרבה שמאלנים עוכרי ישראל) יעזבו את הארץ או שהם יהרגו אותם.

פורסם

Nice1

כן תמיד זכרון סלקטיבי....(כדבריך) כדרכך אתה שוכח פרטים רבים.

שכחת את עניין החייל החטוף, שכחת את שני הפיגועים באריאל, שכחת את הפיגוע בבת ים שבו נרצח צעיר.

אתה אומר - "בו ננסה לחסל מישהוא נראה איך יצא" זה בדיוק מה שהם שואלים ואומרים -"בו נעשה פיגוע נראה אם השמאל הקיצוני (המטומטם) ימשיך את הפסקת האש". הפיגוע השבוע הוא בעצם הניסוי של "בו נעשה טבח " ונראה אם הם ימשיכו את הפסקת האש , שהיא בעצם לא הפסקת אש... כי הרי הם לא מפסיקים להתחמש ולהכין פיגועים.

הנאיביות עולה על כל דמיון, ואתה מאמין שהרש"פ ילחם בטרור? פתאום הם תפסו רגלים קרות / חמות והם מודיעים על מבצע ספק מבצע של לכידת פעילי חמאס? בסופו שך דבר ראינו גם לפני החיסול שהם ביטלו את המבצע מספר פעמים.

בו לא נשכח שגם הממשל האמריקאי התחיל לגמגם ביחס של אבו מאזן ללוחמה בטרור, הגימגום הזה עלה לנו ביוקר!

בדיוק כמו שמתעקשים על הישראלים אסור בתכלית האיסור להתחיל לגמגם מול הפרצוף המושחת של הפסלסטינים הארורים.

"במקרה בדיוק מה שאמרתי שיקרה כשדיברנו על מפת הדרכים, זה בדיוק מה ששרון כיוון אליו. ישראל מפרה מה שבא לה כדי להתסיס ולהפיל

את מפת הדרכים. המסיבה אצל אריק שרון עדיין מתקיימת, עוד לא איחרתם, הכתובת היא חוות השקמים 1."

אני ממש לא יודע מה עובר לך בראש?! זה כבר נהיה עניין אישי, כאילו אתה מתחנן בחירות ורוצה להתמודד מולו לראשות הממשללה.

אתה מזכיר לי את הפוליטקאים שכל הזמן שנותנים להם ריבוע (עיגול לא משנה) של מצלמה , הם יורקים את השטויות שלהם בעניניהם הפוליטיים. אתה עושה זאת באופן מאוד אובססיבי מול שרון. אל תשכח שאחוזי התמיכה בשרון עולים (ויורדים בהתאם לפרשות הילדים שלו) - ואין קונצנזוס יותר חזק מזה היום.

פורסם

מסתבר שעכשיו הממשל האמריקאי עומד בפני אותם בעיות בעירק

גם שם מתחיל חמאס וג'יהד

מעניין איך הם יטפלו בהם

בכפפות של משי או בברזל מלובן

פורסם

מסתבר שעכשיו הממשל האמריקאי עומד בפני אותם בעיות בעירק

גם שם מתחיל חמאס וג'יהד

מעניין איך הם יטפלו בהם

בכפפות של משי או בברזל מלובן

שם ממש לא מעניין אותם. הם הגדירו טרור - מי שנכלל בהגדרה הוא "מוקצה"- ולא מעניין אותם אף פעיל שלום כזה או אחר כי הם דופקים אותם באיזה אי ליד קובה. כאן עצירים מנהלים משא ומתן עם סוהרים, וחיילים מבקשים מהם אפטר. פה יש להם בתאים מה שהם רוצים.

אסירים כאילו במדינות אחרות (אפילו החברים שלהם - המצרים ) היו רואים שמש קופחת ועבודות פרך במשך שנים.

פורסם

לא עוד הבלגות!

פורסם

החייל שנחטף והפיגועים היו עשבים שוטים ולא מלאכת ארגון כמו פיגוע עם 20 הרוגים, ואתם יודעים את זה טוב מאוד.

מה עובר לי בראש? יש ממשלה שבכוונה מפילה כל מה שמביאים לה ולוקחת את העם אחריה דרך דמגוגיה.

לב

"ההדונה הופרה על ידי הפלשתינאים קודם, ושלא תהיה לך טעות בעניין."

אתה לא זה שצעק שישראל בכלל לא קשורה להודנה?

ישראל היתה צריכה לעשות כל מה שהיא יכולה ע"מ לשמור על השקט שהתקיים בזכות ההודנה.

פורסם

תגיד לי אתה על סמים?

על איזה שקט אתה מדבר?

חייל חטוף, 2 פיגועים באריאל ו1 בראש פינה לא מספיק בשבילך?

אני לא רואה בזה שום שקט, אני לא מסתפק בשקט יחסי...אני רוצה שקט, נקודה.

אפילו לא ניסיונות חדירה, שזה בכלל קורה פעמיים ביום...הנאיביות שלך פשוט

מזעזעת אותי, הודנה זה לא משהו שמספק אותי באופן מוחלט, ו:

א. אנחנו לא הפרנו אותה.

ב. גם אם כן, זה לא משנה.

ואפילו שזה ממש מגוחך לתת להם להתחמש מחדש ולרדת מאיתנו לחודש וחצי, שרון הלך על זה.

ואפילו את זה הם לא יכולים לקיים, אז משמע שיש לנו עסק עם רוצחים, וצריך לטפל בזה ומהר.

פורסם

חייל נחטף ונרצח, ו3 הרוגים נוספים, בחודש וחצי.

שקט יחסי. אנחנו עדיין בתקופה של מלחמה.

אתה מחכה לרגע שהם יגידו אה אוקיי, מהיום מפסיקים לעשות דברים נגד ישראל ורק אז ישראל תתחיל לקיים הסכמים?

הסכמים הולכים שלב שלב, והשלב האחרון, מה לעשות, זה חזרה פחות או יותר לגבולות 67.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים