עבור לתוכן

פלאפון נרטב-שלבי הצלת חיים?

Featured Replies

פורסם

נפל לי הפלאפון לאסלה (לא לבדוק SMS כשיוצאים מהשרותים!) והוצאתי אותו כעבור רגע. :s07:

מה לעשות כדי למנוע נזק? כרגע הוא כבוי עם סוללה בחוץ, בחיפוש לא מצאתי כלום.

SE K530I אם זה משנה.

מאורנג'.

הבנתי שאחריות לא תכסה אם הוא ילך בגלל מים ושעדיף לי לדווח על אובדן ולשלם השתתפות, האם נכון?

אז מה לעשות? :'(

פורסם

אם אתה בעניין של לפתוח אותו הייתיפותח אותו ומעביר עליו מייבש שיער בחום סביר ( לא להרתיח את הלוח) לאחר מכן להשאיר לייבוש נוסף יומיים לפחות, להרכיב ולקוות.

פורסם
  • מחבר

מעדיף שלא לפתוח,אני חושב שזה עלול להעביר אחריות (לתקלות עתידיות).

אפשרות נוספת כשהוא סגור? אחרת אני אדליק אותו עוד יומיים ואבדוק אם הוא בסדר.

עריכה:כשאני חושב על זה, פתיחה בכלל מעבירה אחריות? איפה תהיה המדבקה? אמנם אין לי מייבש שיער אבל הוא יתייבש יותר טוב כשהוא פתוח...

פורסם

מייבש שיער יתגן לך את המעגלים, פשוט חכה יום יומיים ותראה עם עובד.

אני נכנסתי עם הפלאפון שלי לים תיכון, ולמעשה עד שמישהו לא התקשר אליי בכלל

לא ידעתי שהוא אלי, והוא עבד נהדר. אבל מאידך זה היה מהפלאפונים הענתיקות

עם המסך שחור-ירוק (היה שנה שעברה, מאוד אהבתי אותו) בעובדי של 1.5 ס"מ של נוקיה, פשוט

הטלפון הכי טוב שיצרו מעולם. פעם דרסתי אותו-לא בכוונה-עם טנדר ולא קרה לו כלום.

ק\

פורסם
  • מחבר

הפלאפון הזה לא עמיד כמו פלאפונים של אז.

ומייבש שיער לא יעשה כל רע אם משתמשים בו בזהירות, ובבכל מקרה, אין לי מייבש שיער.

פורסם

מייבש שיער יתגן לך את המעגלים, פשוט חכה יום יומיים ותראה עם עובד.

הוא לא יטגן כלום אם הוא יעשה את זה בשכל. יבוש באויר לא יעזור בכלום והקורוזיה תגיע הרבה יותר מהר...

פורסם
  • מחבר

אז אם אין מייבש שיער הכל אבוד? :'(

ואם אני לא מצליח לראות מדבקה על חיבור משמע שאין כזו ואני יכול לפתוח אותו בשקט?

פורסם

איזה מדבקה ואיזה נעליים? ??? פתח לו ת'צורה עם מברג כוכב T6 שרוב הסיכויים כנראה אין לך..

אחר"כ עד שמישהו מהמשפחה ילך לקנות לך מברג כזה לך ותתחיל לעשות עליו אוויר בחום בינוני עם המייבש שיער למשך 15 דקות בערך ואחת לכמה דקות לנער. אם אתה מכיר "חורים" במכשיר שלך כמו איפה שהסוללה מתחברת (לפעמים יש שם חורים) נסה להטות את המכשיר שהמים יטפטפו החוצה ואז אחר"כ תכוון את המייבש לאותו מקום..

בסופו של דבר את כל הפלסטיקה זרוק בצד לאחר שפירקת את החלק הקידמי ואחורי ותעבור על הלוח עם אוויר בינוני על כל הלוח 10 דקות. אחר"כ תכח קופסה אליה המכשיר יוכל להיכנס בשקט ומלא את הקרקעית בשכבה אורז עד שלא יראו אותה ואז שים את המכשיר בפנים ושים עליו אורז עד שלא תראה אותו. שים על הקופסה מכסה ותשים על הכי חם של המייבש ותכוון על הקופסה הסגורה למשך 5 דקות בערך. הפעולה הזו בעצם תגרום למכשיר "להזיע" את המים ואז האורז יספח את המים כמו שמבשלים אורז בסיר (על אותו עיקרון מדעי). תן למכשיר לשבת באורז במשך 3-4 ימים ואז תוציא ותנגב אם יש עליו מים ולאט לאט תחבר הכל(תנסה קודם בלי הסים והכרטיס זיכרון).

אבל הכי חשוב, הכי חשוב- תוציא את הסים והכרטיס זכרון ותייבש קצת עם מייבש שיער על חום בינוני ואז תייבש טוב עם מגבת ותניח מתחת למנורת להט שתעשה עליהם חום טוב כמו צ'יפס.

זה בכלליות מה שאני עשיתי לסנסה קליפ שלי אחרי ששכחתי אותו במדים שלי בכיס ונכנס לכביסה ואחרי הצלה מהירה הוא איתי היום מתפקד כרגיל.. (וגם האוזניות ניצלו!)

בהצלחה והצלה מוצלחת! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מתי תפנימו, שאין לי מייבש שיער!!!

מנורת להט לעומת זאת נראה לי שיש. אני אשים מתחת למנורה.

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להשים במרפסת בחוץ בצל -(זתומרת מתחת לשמשיה שאור השמש לא יגע) להשאיר את המכשיר שעה שעה וחצי בחוץ ואז להכניס לבית לחצי שעה וככה עד הלילה ובלילה תשאיר את המכשיר בחוץ כי דיי חמים ונעים בשעות הלילה.ככה גם למחרת . כל זה נעשה שאין בטריה בלי פאנל אחורי(זה שעל הבטריה).ולנסות כמה שיותר שהפלא פתוח

מה שאתה עושה פה זה מאדה את המים שבתוך המכשיר .כי המכשיר הוא דיי סגור ומייבש שיער וכו לא יעזור כלכך כי הוא סגור.

תן לטבע לנסות לעשות את שלו.

פורסם
  • מחבר

חדשות מעולות-הביטוח על הפלאפון (מסלול עסקי דרך מקום עבודה) מכסה רטיבות!

עוד מעט אני נוסע למרכז שירות כדי שיפתחו וייבשו בלי להסיר אחריות! :xyxthumbs:

פורסם

קח את הביטוח, ותכוון עליו מייבש שיער בחום בינוני... :kopfpatsch:

שיהיה בהצלחה - חבל שלא ביררת את זה לפני שהבחור שהסביר איך עושים אורז מאודה עם טלפון סלולרי ומים מהאסלה השקיע בכתיבת ההסבר שלו.

פורסם

לידידה שלי הפלאפון נפל לאגם, אז היא שמה אותו בתוך כוס אורז שסופח את המים(כמו ששמים אורז במלחיות- בשביל שלא יהיו גושי מלח בגלל הלחות)

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

למרות שזה כבר לא רלוונטי-

ניתן לשים אותו בתנור על חום של 60 מעלות למשך חצי שעה, תעשה את זה 3 פעמים והופ! הפלאפון עובד. ;)

מנסיון, שעשיתי סנלפינג לתוך מים עם פלאפון בתיק...

פורסם

עם כל השיטות שלכם כבר אפשר לכתוב ספר מתכונים...

איך עד עכשיו אף אחד לא אמר כלום על כמה הפלאפון מסריח? בכל זאת, הייתה לו שיחה צפופה עם קוקי וחומי.. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים