עבור לתוכן

Nokia N85, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? תקציב לא חשוב.

Featured Replies

פורסם

כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות.

ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה.

קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר.

השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.

פורסם

אין לפלאפון N9X...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אפשרויות אחרות :-).

פורסם

רגע, שידרגת לאחרונה ואתה מתכוון לשדרג שוב?

זה יעלה לך הרבה כסף...מה אתה מתכנן לעשות עם ה-N85?

פורסם
  • מחבר

בתקווה שאני אצליח לסדר עסקה עם הנציגים של פלאפון מבלי להידפק יותר מדי. אני מכיר את האחמ"ש אישית בסניף שליד הבית, אז לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

בתקווה שאני אצליח לסדר עסקה עם הנציגים של פלאפון מבלי להידפק יותר מדי. אני מכיר את האחמ"ש אישית בסניף שליד הבית, אז לא אמורה להיות בעיה.

נניח...

מה אתה מתכנן לעשות עם ה-N85?

פורסם
  • מחבר

להחזיר אם אפשרי. כרגע אני רק מבקש המלצה, אין לי טעם לגשת לשם אפילו כשאין לי מושג למה אני ארצה להחליף.

פורסם

להחזיר אם אפשרי. כרגע אני רק מבקש המלצה, אין לי טעם לגשת לשם אפילו כשאין לי מושג למה אני ארצה להחליף.

http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx

אלה האופציות שנתונות בידך

להחליף, מנסיון אתה לא תצליח - פציאנט של אבא שלי מנהל סניף, וכשרציתי להחליף את הפלאפון שהיה לי ב-N85, הוא הסביר שזה לא אפשרי.

לאמא שלי היה את ה-U900 של סמסונג שהיא שברה את הראש איתו, היא רצתה להחליף ל-E71, עכשיו היא משלמת מחיר מלא על ה-U900 (תוספת של 55 ש"ח לתשלום החודשי, סתם) אף שהוא הוחזר לחברה.

פורסם

להחליף מכשיר חדש (ובמקרה זה גם מכשיר מצויין!) בגלל רמקולים זה מטומטם, למה אתה שומע מוזיקה ברמקולים בכלל? אם אתה בבית, תקשיב במערכת נורמאלית אם אתה בחוץ שים אוזניו, למה לעשות רעש?

פורסם

להחליף מכשיר חדש (ובמקרה זה גם מכשיר מצויין!) בגלל רמקולים זה מטומטם, למה אתה שומע מוזיקה ברמקולים בכלל? אם אתה בבית, תקשיב במערכת נורמאלית אם אתה בחוץ שים אוזניו, למה לעשות רעש?

+1

אף אחד לא מעוניין שתעשה חפלות מחוץ לבית.

פורסם
  • מחבר

מי מחפש לעשות חפלות מחוץ לבית?! אני יושב בעבודה, שעות בלי לעשות כלום, לשים על רמקול מוסיקה יהיה נחמד.

בקשר ללינק, הוא מביא אותי לשלל מכשירים ולא לדגם ספציפי.

פורסם

איפה אתה עובד גם אני רוצה

פורסם
  • מחבר

מוכר גלידה, יש שעות מתות במהלך המשמרת. אז רואה טלוויזיה או מעשן בחוץ

פורסם

אה איכסה

בכל מקרה אני גם תקוע בפלאפון רק שלי זה לא כל כך אכפת אבל אם הייתי צריך לבחור הייתי לוקח רק N85

הרמקולים שלו עד כדי כך גרועים? אולי תנסה אוזניות?

בעיקרון יש יתרונות למכשיר שלך, הוא חזק יותר מN96 וגם לוקח פחות זיכרון בתוכנות מאשר N95 והמסך שלו זה OLED שזה הרבה יותר יפה מLCD של האחרים

פורסם
  • מחבר

הרמקולים שלו על הפנים, אני דווקא מתפלא כי מבחינת שאר הדברים הוא באמת איכותי.

קצת בעייתי לשים אוזניות במהלך העבודה.

ולמה איכסה? אני יושב בחנות 7 שעות, מתוכן רק 3 שעות עבודה, רואה טלוויזיה, מעשן חופשי, גולש באינטרנט, כוסיות על ימין ושמאל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים