עבור לתוכן

איכות השמע של האייפוד טאצ' למול נגנים אחרים

Featured Replies

פורסם

בקשה אחת..

אם אתם כל כך מקצועיים וכל כך בלה בלה יאדה יאדה..

אז לפחות תשוו את הIAudio והCOWONים שלכם לiPodים אמריקאים, הסאונד באירופאים רחוק שנות אור מהאמריקאים..

פורסם

בקשה אחת..

אם אתם כל כך מקצועיים וכל כך בלה בלה יאדה יאדה..

אז לפחות תשוו את הIAudio והCOWONים שלכם לiPodים אמריקאים, הסאונד באירופאים רחוק שנות אור מהאמריקאים..

על מה אתה מדבר? מה זאת אומרת האמריקאים שונים מהאירופאים? :s05:

ולטובת מי זה משחק?

פורסם

אני לא רואה סיבה לקנות שום אייפוד חוץ מהטאץ', מפני שהם שהאחרים סתם מסורבלים יותר ויש חלופות טובות יותר. מה שכן, אין שום טעם לקנות טאץ' בשביל "נטו מוזיקה", כי הוא לא נותן לך פה שום דבר שנגנים אחרים זולים יותר לא נותנים. היתרונות של הטאץ' הם בסרטים ובממשק הנוח, כמו גם במגוון המטורף של התוכנות שאפשר להתקין עליו.

פורסם

וואלה, אז אני באמת לא יודע מה להגיד לך... :o

נתחיל בעוצמה של הסאונד, היא ממש רצינית בטאצ'. אני אומר לך היה איתי עוד מישהו ושמענו מוזיקה באייפוד של מישהו בעבודה. לא האמנו. ואני יודע שהמישהו הזה לא ממש מבין במחשבים (ולא נראה לי שהוא חיפש קובץ ב320KBPS). גם אני לא חשבתי שממש מרגישים הבדל. משהו בסגנון "כולם אותו חרא", אבל הוא היה חתיכת עוצמתי, סאונד נקי ואשכרה צלול.

עזוב אותך, ב-clip אני אף פעם לא עובר את האמצע, כי מעבר לזה מתחילים צלוצלים באוזניים ;D

אני לא מבין בכלל למה צריך ווליום כל כך גבוה, נראה לי שגם חירשים יכולים לשמוע אותו!

פורסם

איזה אוזניות יש לך ?

תקנה אוזניות מסוג כזה .

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=35860

תענוג לשמוע מוזיקה באוזניות כאלה . במיוחד שירים עם באסים .

פורסם

איזה אוזניות יש לך ?

תקנה אוזניות מסוג כזה .

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=35860

תענוג לשמוע מוזיקה באוזניות כאלה . במיוחד שירים עם באסים .

קיבלתי אותו רק שלשום ואני בינתים יוצא לריצות עם האוזניות המקוריות, שמעתי אותו עם SE-A40 של PIONEER (אוזניות שלא מייצרים ולא מוכרים יותר...בזמנו עלו 1000+) ושומעים מצויין.

הקטע זה באוזניות שבאו עם המכשיר, הבאסים חזקים מדי ופוגעים ב-TWEET, כמובן שעם אקוולייזר מותאם אישית הצלחתי לסדר את זה, אבל עדיין יש הבדל עצום באוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים