עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 קטן

Featured Replies

פורסם

תנסה להתעסק קצת עם הEQ, אין מצב שהקליפ נשמע לך סתם ככה יותר טוב מD2, יש מצב שנדפק לך הD2... :smile1:

פורסם

תנסה להתעסק קצת עם הEQ, אין מצב שהקליפ נשמע לך סתם ככה יותר טוב מD2, יש מצב שנדפק לך הD2... :smile1:

סאונד זה דבר מאוד סובייקטיבי. וכשאני מדבר על איכות הצליל, זה בלי EQ כמובן. EQ מעוות את הצליל.

לקליפ יש סאונד יותר פתוח/ברור/צלול ונייטרלי מאשר לD2.

ד"א - יצא לכם בכלל להאזין לקליפ?

ואם כן, אז עם איזה ציוד האזנתם?

פורסם

יצא לי להקשיב לקליפ עם FIIO E3 וAKG K414, הוא נשמע טוב יחסית למחיר, אבל העדפתי את המייזו M6 שלי עדיין, זה היה מזמן אבל בעיקרון הבמה עם המייזו היתה יותר רחבה ומשום מה הצליל הרגיש לי טיפה חנוק בקליפ.

EQ אמנם מעוות את הצליל אבל באותה מידה אתה יכול "לתקן" איתו סאונד, לא באותה מידה של מקור ניטרלי אבל זה יתן שיפור, ודרך אגב, אם אתה כבר מתכנן לקנות נגן בעל צליל ניטרלי יש נגנים הרבה יותר טובים מהקליפ שיענו לדרישה, לקנות קליפ זה בזבוז מוחלט של הציוד שלך.

פורסם

Pila405, אני מצטרף להערות החברים פה. הD2 אמור להיות הרבה יותר טוב, אני אומר את זה גם מניסיון אישי וגם מדעות וביקורות שקראתי באינטרנט. אם אתה אומר שהקליפ נשמע יותר טוב מהD2 שלך אז כדאי לך להשוות אותו לD2 אחר, יש סיכוי טוב מאד ששלך תקול.

פורסם

לא יודע כמה הקליפ נחמד או לא... לי יש את הD2 שעובד יחד עם הHD595 שלי בבית (בחוץ אני מסתובב עם זוג פשוט יותר)

אבל זה לא מה שחשוב.... פעם כשרק קניתי אותו הייתי אצל חבר שלי והחלטנו לעשות מעשה... לחבר אותו ל Sennheiser HD650 ולמרבה הפלא של שנינו הD2 הצליח לסחוב (בקושי אבל הצליח) לסחוב אותן.

לכל אלו שחושבים שהנגנים של סאן-דיסק מתקרבים לCOWON... סאן-דיסק נועדו להיות נגנים זולים ופשוטים עם תג מחיר נמוך ולכן הם נמצאים בכל חור

הCOWON נועדו להיות נגנים איכותיים ואכן יש מעט נגנים היום שמגיעים לרמה שלהם עם התמיכה שלהם בפורמטים ועוד...

Pila405 אתה מוזמן לבוא ולחבר את הCLIP שלך ל595 שלי ולשמוע שיר FLAC, אוי שיט... אתה לא יכול כי הCLIP לא תומך

האיכות קשורה גם לקבצים אותם הCLIP לא יכול לנגן בכלל

פורסם

תראו, אף אחד מבין הנגנים לא מספק הרגשה שהוא אפילו קרוב להוציא מהאוזניות שלי את המיטב, לכן אני אקנה בקרוב מאוד [ממש בתחילת אוגוסט] את המגבר של HeadAmp ה-PICO הכולל ממיר דיגיטלי לאנלוגי ומגבר באיכות גבוהה מאוד ומקווה שינצלו את המיטב מהאוזניות - רק האזנה תגיד. :xyxthumbs:

פורסם

דווקא באחד העדכונים האחרונים הוסיפו תמיכה בFLAC...

מה שכן הנגנים של סאנדיסק נועדו להיות זולים והקליפ נשמע די טוב לעומת שאר האחים שלו, למרות שאחרי הכל, זה עדיין נגן פשוט וזול שמציע תחליף מעולה לזבל ג'נרי.

פורסם

רשמתי את זה גם מקודם- סאנדיסק ממתגת עצמה כחברה שמיועדת לעם. משמע- מחירים נוחים ונגנים ממוצעים, לכן רוב הנגנים שלהם באייכות ככה ככה וגם התפוקה שלהם ביחד לעלות והכל.

אז ככה, לסאנדיסק יש עליה חדה מאוד וחיובית והיא עם נגן הסנסה קליפ שלה שקצר שבחים רבים בין עם בגודלו הקט ובין אם זה ה-DAC המצוין שיש לו. הן התמיכה בפורמטים רבים ועידכוניי קושחה תקופתיים הם מה שעושים אותו והן פשוט הגודל הקטן ותג מחיר צנום שגורם לאנשים פשוט לקנות אותו.

אני חייב לומר שלאחר שראיתי בתמונות ברשת וגם פירקתי את הקליפ שלי בנסיבות טרגיות פשוט נדהמתי מרמת הבניה הקטנטנה- פשוט לא תבינו עד שלא תראו עד כמה כל חלק קטן שם- הסוללה, ה-DAC המסתורי, הזכרון הישראלי, השקע PL והחיבור USB. פשוט מדהים לראות באיזה גודל ואז להבין שהעטיפה קטנטנה!

בנוגע לכל השטויות של האי תמיכה בפלאק אז- בולשיט! הנגן תומך בפלאק וזה אפילו כבר כמעט מלפני שנה. מנסיון הנגן מנגן בסדר גמור כמו שצריך לנגן פלאק וכמעט כל פורמט אפשרי/ רצוי.

אז מנסיון שלי עם אותם קבצי הספריה שלי על הקליפ אל מול ה-I7 מצאתי לנכון שיש פה קרב קשה,

הקליפ באמת מפתיע באריזה קטנטנה ונותן אחלה ביצוע. הצליל צלול נקי וחד ולא רק אך נראה כי הוא נותן צליל ישר מדי ולא פרוס לאורך הקוטר. עוד אציין שהקליפ חזק מאוד בצליליי המיד שלו ובכל הצלילים הגבוהים, כל הנמוכים קצת מעוכים מעט ונשמעים לא במייטבם.

לעומת זאת ה-I7 נותן מגוון רחב של משחק עם המוזיקה אם אתה מעוניין לתת לצליל חתימה יותר טובה מבלי לגעת ב-EQ.

הצליל של הI7 והן נגני COWON שעברו אצלי (בינהם ה-D2 של חבר טוב) נשמעים בחתימתם עמוקה וכהה וכי הם מכניסים את המאזין לחלק מהמושבים בשורה 4 וקולטים את מירב הבמה שניתן להשיג.

לסופו של דבר היה קשה לי להחליט מי המנח "בתחרות הזו" והעדפתי את הI7 קליל לטעמי ואסיים במשפט: WHAT YOU PAY, IT'S WHAT YOU GET!

ה-7 הרבה יותר יקר אומנם אבל נותן פור קטן על הקליפ שנותן לקליפ נקודת כבוד.

פורסם
  • מחבר

חברה,

סטיתם מהנושא

מה, אין מכשירים אחרים?

פורסם

לא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מי מהמכשירים תומך בסוללות AAA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים